Şimdi Ara

2023 Yılında Ps3 (Playstation 3) Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce alınır mı bu aralar böyle bir düşüncem var f/p açısından bakıyorum hikayeli oyunlar oynamak amacım ps3 oyunlarına baktığımda bir çok hikayeli oyun olduğunu gördüm grafik ve oynanış açısından nasıl değerlendirirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fps konusunda nasıl bir verim alabilirim? Kaç değerinde oynatabiliyor ?

• Supremess S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası çok causal bi oyuncuyum bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar o konuda ama genel olarak mp oynama durumu artık ps3 kısmında kalmadığı için sizi üzeceğini düşünmüyorum.

• Teşşekür ederim dostum bu konuyla ilgilendiğin için iyi günler dilerim

• Maddiyatınızı zorlamayacaksa alınır tadına bakılır köşeye konur. Uzun vadeli ve tek oyun platformu olacaksa gerek yok. Beklentilerinizi karşılamaz. Çoğu oyunu emülator veya direkt güncel çıkmış sürümleriyle PC tarafında da oynayabilirsiniz. Yeni nesil konsollara gücünüz yetmiyosa oyun platformu olarak orta ölçekli hatta giriş seviyesi bi pc bile ps3'den daha mantıklı tercih olur. Ps3'de oynayacağınız oyunları oynamak için öyle 10 20klık pcye de ihtiyacınız yok. Eski oyunların çoğunu gtx 1650 super kartıyla oynarsınız.

• Supremess S kullanıcısına yanıt

Konsol işine giriyorsan fps'yi felan düşünmeyeceksin. Dönemin oyunlarını oynamadıysan bir dünya oyunu ile ayrıca emilatörler ile yıllarca götürür. Tabi grafik olacak üst düzey beklentiye girmemek lazım.

• Alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 2023 yılında alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Playstation 3 alınır
    geçen yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Playstation 3 ün sonunda 3 var. Aldık bir kenara. 2023 ün sonunda da 3 var, çarptık etti mi sana 9. 2023 'ün başındaki 20 yi 9 la toplayın ne yaptı? 29 Ve playstation markasının 29.yılı kutlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.