Şimdi Ara

2023 Yks Fizik Hocası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye sınava gireceğim. Hedefim Tyt min 6 ayt 11 12. Fizik temelim yok. 2.sınavlar bitince tyt ye başlayacağım. Sizce vip fizik mi esş mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• esşye para vermeye gerek yok bence. vip bak sarmazsa altuğ güneş iyidir

• Ben ikisini de baktım hatta esş tyt aldım.Vip fizik tyt anlamında gayet yeterli ve esş'nin çözdüğü sorulara göre sınava daha yakın.Youtube yeterli yani tyt ayt fizik için.Fizik evim ve özcan aykın'a da bakmanı öneririm.Anlatış tarzı da uymamıştı çok dallandırıp budaklandırıyor ama objektif bakacak olursak gerçekten vip fizik BENCE tyt ayt anlamı da çok iyi ve yeterli.

İllaha para vereceksen ihtiyacın varsa matematikten ödf gibi içerikler alman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 6 Mayıs 2022; 22:37:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam matta kafla devam mat + geo. Ama kimya ve fizikte kafam karışık (Görkem vs kimyaözel) (esş vip Altuğ..)

• Furkanevski F kullanıcısına yanıt
    Youtube fizikte cidden yeterli emin olabilirsin,tyt kimya için bence kimya özel alınmalı youtube da iyi anlatan olduğunu düşünmüyorum.Ayt kimya için kimya adası yeterli bence eğer isterseniz kimya özel alabilirsiniz paranız boşa gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 6 Mayıs 2022; 22:41:8 >
  • Hocam tyt yi yt den halletsem ayt ti esş den o nasıl olur

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt
    Sizce neden hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sen bilirsin hocam bana kalırsa ayt'yi de youtubedan götür paranı yazık etme.Ama bir forumdan araştır arama çubuğundan felan.

• Hocam peki Altuğ güneş mi vip fizik mi

youtubedaki hocalar fizikten 14te 14 yapmak için gayet yeterli hocalar. fizik cidden sıkıntılı bir ders değil ve ben youtubeda tonlarca kaliteli bedava içerik varken esşye 1000tl yakın para verilmesini anlamsız buluyorum

Hocam eğer fizik çalışacaksan vip fizik,fizik evim,özcan aykın,entropi dışına çıkma.Ben vip fizik ile gidiyorum arada bir anlamadığım konu olduğunda fizik evimden dinliyorum diğerlerine gerek bile kalmıyor ama onlarda çok iyi hocalar.

Bu arada vip fizik notların alıp çalış mutlaka yoksa havada kalır.Vivakitaptan almıştım ben sıkıntı çıkmadı.Ve kesinlikle eğitim vadisi modüler soru bankası al sonra 345 çöz böyle böyle ilerlet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 6 Mayıs 2022; 23:3:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D49F2C43

Hocam eğer fizik çalışacaksan vip fizik,fizik evim,özcan aykın,entropi dışına çıkma.Ben vip fizik ile gidiyorum arada bir anlamadığım konu olduğunda fizik evimden dinliyorum diğerlerine gerek bile kalmıyor ama onlarda çok iyi hocalar.

Bu arada vip fizik notların alıp çalış mutlaka yoksa havada kalır.Vivakitaptan almıştım ben sıkıntı çıkmadı.Ve kesinlikle eğitim vadisi modüler soru bankası al sonra 345 çöz böyle böyle ilerlet.
    Tamamdır hocam saolun
  • quavohuncho23 kullanıcısına yanıt
    Peki hangi hoca mesela hocam

ben tyt + 11 elektriğe kadar vip fizik dinledim 11 elektrik ve sonrasını altuğ güneşten dinledim ikisine de bakabilirsin hangisi sana hitap ediyorsa onu dinle

• temelin yoksa viple başla ama özcan aykın hocamı da konuları daha sağlam hâle getirmek için dinlersin bana göre bu piyasadaki en iyi hocadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esş'den sadece newton yasalarını satın almıştım, çok işime yaramıştı. esş'nin tümünü satın almayacaksan bile o konuyu al bence

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt yi esş den halletmeyi düşünüyorum

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Tyt için vip + özcan yapacağım gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.