Şimdi Ara

2023 yks kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 42kdan mezuna bıraktım.İyi sonuclar yapanlar varsa beğendikleri soru bankalarını denemeleri yazarlarsa çok sevinirim.

Ayt mat 30net üstü için kaynaklar(elimde 345 var 3d ve orijinal alıp onlarla ilerlemeyi düşünüyordun fakat sitede 3d beğenmeyen çok kişi gördüm)

Tyt için 20-25 net aralığı

Ayt fizik 9-10 tyt fizik 5-6

Ayt Biyoloji 10-11 tyt icin elimde palme var bitirip denemelere gecerim

Kimya için kaynak önerileri ve nasil çalışmam gerektiği hakkında da tavsiye verebilirseniz çok mutlu olurum.Kimyada neredeyse sıfırım

Bir de şey sormak istiyorum mesela ben gecen sene tyt fizik icin 345 çözmüştüm bu sene de aynı yayın farkli basım kitaplari almam bir fayda sağlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2023 YKS Kaynak Önerileri: Yüksek Puanlar İçin En İyi Kitaplar

2023 YKS'ye hazırlanırken doğru kaynakları seçmek son derece önemlidir. İşte size yardımcı olacak, kanıtlanmış sicillere sahip kapsamlı bir YKS kitap önerileri listesi:

• Matematik:

• Palme Yayınları Gelişen Matematik Soru Bankası (TYT-AYT)
      • Karekök Yayınları Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası (TYT-AYT)
      • Yeditepe Yayınları Matematik Deneme Sınavları (TYT-AYT)
    • Türkçe:

• Opus Yayınları Paragraf Geliştirme
      • Pearson Yayınları Dilbilgisi Paragraf Soru Bankası (TYT-AYT)
      • Karekök Yayınları Türkçe Deneme Sınavları (TYT-AYT)
    • Fen Bilimleri (TYT):

• Palme Yayınları Fizik Konu Anlatımlı Soru Bankası
      • Karekök Yayınları Biyoloji Deneysel Soru Bankası
      • Epsilon Yayınları Kimya Konu Anlatımlı Soru Bankası
    • Fen Bilimleri (AYT):

• Pearson Yayınları Fizik Deneme Sınavları
      • Karekök Yayınları Biyoloji Deneme Sınavları
      • Epsilon Yayınları Kimya Deneme Sınavları
    • Sosyal Bilimler (TYT):

• Beta Yayınları Tarih Konu Anlatımlı Soru Bankası
      • Pearson Yayınları Coğrafya Deneysel Soru Bankası
      • Yargı Yayınları Felsefe Deneme Sınavları
    • Sosyal Bilimler (AYT):

• Epsilon Yayınları Tarih Konu Anlatımlı Soru Bankası
      • Karekök Yayınları Coğrafya Deneysel Soru Bankası
      • Beta Yayınları Felsefe Deneme Sınavları

Bu kitapları çalışma programınıza dahil ederek, yüksek puanlar almanıza yardımcı olacak sağlam bir temele sahip olacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam, ayt matematik için ben mert hocadan dinleyip 345 üstüne de apotemi çözeceğim. Birisinin önerisi ile tekrara ve tam oturmayan konular için 3d yerine orijinal çözeceğim.
    Tyt için orijinal bakabilirsiniz ben şu anda çözüyorum güzel kitap.
    Ea olduğum için diğerleri hakkında yorum yapamam maalesef ki. Başarılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimyada AYT için orbital alabilirsiniz hocam. TYTde herhangi bir kaynak olur. Kimyabilen youtube kanalına bakabilirsiniz

• Ben son soruya cevap vereyim. Bir faydası olmaz. Sorular %90 aynı. Bilgi Sarmal ve 3D'den birini çözebilirsiniz tyt fizik için.

• 3D sağlamdı hocam ya çözülür Eyüb b çözüm yapıyor güzel yani vasat değil eliniz de varsa çözün gitsin gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 23 Eylül 2022; 22:44:55 >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam.Size de başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    Orbitale kimya için en iyi kaynaklardan biri diyorlardı ama bir araştırıyım çözebilir miyim diye.Kanal önerisi için de ayrıca teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam dikkate alacağım

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum aslında.Geçen sene bilgibsarmal 345 ve apotemi fasikülleriyle gittim sınav da kolay olunca net iyi geldi ama bir fayda etmedi
    Bu sene biraz daha zorlamak istiyorum matematiği

• Fizik için özcan aykın izleyip ayt de 3d ve 3-4-5 yi kesşnlikle çözmenizş öneririm

• Ainsus A kullanıcısına yanıt
    Orbitale kimyanın en iyi kaynaklarından denmesi işlemlerin içinde boğmaması hocam. Bir de birazcık farklı soru kalıpları deniyor birkaç testinde. Öğretici yani. Yoksa kimyada gidip vip yayınları falan çözsen bile aynı kapı. Genel olarak kolay bir kitap ama kavramları güzel oturtmanı sağlıyor. 11 ve elektrokimya kısımlarının bir kısmını çözdüm bir de Supara var elimde onu çözeceğim yakında.

• Hocam 345 tyt fiziği düzgünce çözdüyseniz birdaha almayın 3-5 soru ekleniyor ve son 5 senenin sınav soruları eklendi 345 kitaplarına gerek yok yani onun yerine daha üst bi kitap alabilirsiniz 3d gibi.

Kimya için benim hocam görkem şahinden dinleyebilirsiniz çok detaylı tane tane anlatıyor bence beğenirsiniz hocam.

• 42K dan ne için bıraktınız merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.
    Emekli oldum ve çocukluk hayalim olan mimarlık bölümü için çalışmaya başlayacağım ama, hiç bir şey bilmiyorum. 2021 sorularını çözmüştüm 19 matematik net yapmıştım. Hesaplarıma göre 300 puan civarı alıyordum net olarak diğerleri de eklenince ( bir yıl evvel ne durumdayım diye merak etmiştim)
    Konu anlatımlı kitap ve YouTube kanalları önerisi talep ediyorum. Abudik gubidik hareketler yapmadan direkt ders anlatan kanallar tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kryzkyzgn kullanıcısına yanıt

matematik için: bıyıklı matematik youtube kanalı ve 345, miray, bilgisarmal test kitapları iyidir.

fizik: kanal olarak özcan aykın, test kitabı olarak 345.

biyoloji: dr. biyoloji veya fundamentals; biyotik.

kimya: görkem şahin; orbital, aydın.

geometri: kenan kara, metin hocam; seviyenizi bilmiyorum ama başlangıç için birey a veya birey b; daha ilerisi için bilgi sarmal.

ayrıca matematik için fonksiyon, limit, türev falan fasikül almak isterseniz apotemi yayınları iyidir.

kolay gelsin hocam.

ekleme: mat soru çözüm videoları için eyüp b.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi it -- 2 Ocak 2023; 13:48:50 >
  • Kryzkyzgn kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz ayrı bir konu açın, daha fazla yanıt alabilirsiniz

• Kaynak listesi altta attım 50 adet, tam 150 tane derece öğrencisi videosu + okul ve kolejlerin blogları değerlendirmeleri doğrultusunda güncellik müfredata uygunluk soru çeşitliliği, zorluk değerlerine göre aldım hepsini.

Yardımcı Kaynak olarak 3 adımda tyt ve ayt

Konu fasikülü olarak Fen Bilimleri Yayınları Konu fasikülleri,

arkadaşlar ciddiyim çok kurtarıcı, kendinizi sıfırdan eğitip orjinal geometri, bilgi sarmalı geometri, birey c serisi geometri,Apoteminin İntegral Türev, Trigonometri, Problem Fasikülleri, TYT Acil Matematik, 3 D ayt Matematik, 3D tyt kimya, 3D yada Nihat Bilgin Fizik tyt ayt , Aydın Kimya AYT, Kimya Orbital Denemeleri veya Aydın ve Biyotik Biyoloji Soru Bankalari gibi çok sağlam kaynakları çözmenizi sağlar, çözemediğiniz sorularda da video çözümlerini anlamama ihtimaliniz kalmaz

1 dakikada anlarsınız tüm mantığı

Anlamadığınız, zor gelen konuları OGM Materyal Konu Özeti ile (ben trigonometri cembersel hareketten keplerin ilerisine kadar birde organik kimya için çıktı almıştım çok işime yaradı)

(Video konu anlatım listesini de gene bir kısmını forumlardan araştırıp sonra siteler ve bloglarla ayıklayıp gene derece öğrencileri önerileri doğrultusunda derledim)

MEB sitesindeki konulara göre listelenmiş videoları izlemek iyi bir alternatif, ikinci alternatif olarak

Rehber Matematik

Matematik

KENAN KARA İLE GEOMETRİ

Geometri

VIP FİZİK

Fizik

BENİM HOCAM – GÖRKEM ŞAHİN

Kimya

FUNDAMENTALS BİYOLOJİ

Biyoloji

Benim Hocam – Kadir Gümüş

Türkçe Konuyu

RÜŞTÜ HOCA İLE TÜRKÇE

Türkçe Taktikleri

KR AKADEMİ – BURAK ÜNSUR

Tarih

YAVUZ TUNA

Coğrafya

KAMPÜS

Felsefe

Ömer Hoca İle Din Kültürü

Din

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankasını eklemeyi unutmuşum zor seviyedir bu arada

(Arkadaşlar KAFGEO konu anlatımı listede kalmış silmeyi unutmuşum onu bence almayın geometriniz iyi ise onu ben kendime almıştım konu anlatımı olarak fen bilimleri fasikülleri ile tanışmadan önce, özetle kafgeo da MSÜ 2021 çıkmış soruları ile Birey B birey C den karışık araklamış ben bilmiyordum alırken, genede işime yaradı az çok)

2023 yks kaynak önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFab -- 1 Haziran 2024; 0:42:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.