Şimdi Ara

2024 AYT MATEMATIK BEFORE-AFTER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 25 yapıyordum 10 12 arası gelecek çevremdeki herkes -10/15 net yaptı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayısalı bilmemden ea çok farklı gelicek sıralamalar .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesela kanka beklentin nedir

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    Hocam hani diyorlarya ekonomi için orta sınıf yok oldu diye bu sınavdada orta seviye yok oldu. 20-25 yapanlar 7-8 yaptı , 10-15 yapanlar 4-5 tane yaptı 7-8 yapanlar 1-2-3 yaptı çevremde

• 2021 de yerleştim ben 4-5 tane kek soru vardı onda bunda yoktu sorular belki çok zor değildi ama hepsi orta üzereydi

• hocam ben de senin gibi düşünüyorum. bu sınavda yaptığı netleri örnek veriyorum 2023te 200k ise 2024te 120-130k,300k ise 210k gibi sıralama ile oluşabilir.

ilk 100k içinde aynısı geçerli 2023te 100k ise bu sene 30-40kları görebilir ama bu netler eşit ağırlık için

bu kadar herkesin netleri düşmüşken sıralamaların 2021 gibi gelmemesi çok saçma geliyor. 400k yeni öğrenci geldi diyolar tamam ama bunların kaç tanesi dereceye oynuyor hepsi mi ilk 10k için çabalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35-40 civarı geliyordu 34.00 geldi

• Yok hocam onlar her sene dönen muhabbetler. İlk defa bir sınavda sadece ben kaldım sınıfta çıkarken bi baktım kimse yok . Buranın seviyesi çok üst düzey baz almamak lazım olimpiyat sorusu olsa hepsi 30 net yapacak adamlar burda

• behindhand kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun 3k da gelmez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 12 Haziran 2024; 1:20:29 >
  • Hocam sinavdan onceki son 2 deneme kolaydi biri full digeri 2 yanlis 1 bos gelmisti. Genel olarak 33-34 cikarabiliyordum ( 3d Tglerde falan ) simdi yanlis hesaplamadiysam Ayt mat 25.25 geldi. Bende de bir 8 9 netlik dusus bulunmakta.

• Çok iyi yapanlari göremeyip max 70 falan denmesinin sebebi 75+ yapanlar söylemiyor arkadaşlar ben burda söyledim reel bir ortam değil ama gerçekte aileme bile aralık verip emin değilim diyorum bunun sebebi beklenti yaratmayip sonuç gelince hem sürpriz yaşatmak hem daha mutlu olmak. Sınav sonuçları açıklansın bol bol 75+ ayt mat fulleyenleri göreceğiz.

• 2021 ile karşılaştırmak hata o beklenmeyen bir sınavdı insanlar soruları sınav anında görünce şok geçirdi bu sınavda ise genelde 5 ,7 netlik bir düşüş olmuş o sınavda 10 netti 2021 siralamalarina bakmak hata olur 30 üstü yapan çok var bunda

• 37 38 arası gidip geliyordu. İlk defa sınavda fulledim

• vito scotti V kullanıcısına yanıt

Garip. Bi kız arkadaşım var o da senin gibi.. 2y 1b yaptı sınavda ve normalde de benzer yapardı. Eşit ağırlık bi de kız...

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

112,5 tyt 74,5 ayt yaptı. İlk 1,2k gelir diye düşünüyorum ona.

havada karada getirir hocam hiç can sıkmaya gerek yok.

3k'dan değmez

• hocam zaten +30 yapan yine sınavda bir şey yaptı ama matematiği 15-23 bandında yapan öğrencilerde 10 nete kadar düşüş yaşandı. mf için bilmem ama tmde 200k ile 50k arası 2021den iyi gelebilir

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

odtü ceng için bırakmıştı. sağlık olsun bence de değmez

• ceng ler zaten ileri çekecek

Geçen sene gelen yerler de olmaz artık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.