Şimdi Ara

2024 AYT MATEMATIK BEFORE-AFTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes sınav öncesi sınav sonrası netlerini yazsa da kafamızda bir şey oluşsa çok iyi olur.

Ben sınav öncesi 35-40 arası giderdim. Referans olması açısından son üçdörtbeş tg 1 y son 3d ve son özdebir ise full gelmişti. Evde attığım branş denemelerindeyse ortalama 37,5 yapardım diyebilirim...

Sınavda 33 işaretledim ve 30,5 geldi sanırım. Yani ortalama 6-7 netlik bi düşüş oldu..

Sizin durumlar nasıl?

• Kötü net yapanlar netlerini yazmıyor o yüzden iyi gibi görüyorsunuz genel durumu , 10 15 mat yapanlar 5 e düştü 25 30 civarları yapanlar 15 netlere düştü 35 civarları yapanlar alıştığı için yine 30 35 civarları yaptı yani sınav kolay zor arası ( baskın zor ) olduğu için ya millet 15 20 civarları yaptı yada 30 33 civarları yaptı
  • sınav öncesi 35+ çıkarıyordum, tam hatırlamasam da deneme günlüğüm var zaten oradan bakabiliriz. 31 doğru 1 yanlış mat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

Sayısal 3kdan mezun arkadaşım 35,5 yapmış matı...

• behindhand kullanıcısına yanıt
    ya bi 2021 değil zorluk bakımından ama zor soru sayısı 2021'den fazla. 2021 gelir demek hayal satmak demek olur ama ne gelir desem doğru olur onu da bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı. en yüksek gördüğüm net 35.5 mat şu an

• denemelerde 35 civarı geliyordu hep sınavda 35d 1y

• 3d ayt tg3 girdim sadece ayt mat denemesi olarak onda 25.5 gelmişti bunda 30 ya da 29. 31d 4y / 30d 4y

• Buradan da anlaşıldığı üzere sınav söylendiği kadar zor değil 2023 gibi bir sıralama gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 Reasons Why (2017) | Netflix
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24 net yapıyodum sınavda 15,75 geldi.

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

hocam benim anladığım kadarıyla bu sınavda ya çok iyisin ya çok kötüsün. +30 görenler yine gördü ama özellikle 15-25 bandında olan çoğu öğrenci döküldü bunların arasında ben de varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 11 Haziran 2024; 19:26:48 >
  • 35+ çıkarıyordum. son 3d de 1y yaptım dikkatten. Bu sınavda 6 boş 1-2 yanlışım var.

Kötü net yapanlar netlerini yazmıyor o yüzden iyi gibi görüyorsunuz genel durumu , 10 15 mat yapanlar 5 e düştü 25 30 civarları yapanlar 15 netlere düştü 35 civarları yapanlar alıştığı için yine 30 35 civarları yaptı yani sınav kolay zor arası ( baskın zor ) olduğu için ya millet 15 20 civarları yaptı yada 30 33 civarları yaptı

• tyt çıkışı ayt çözdüm 36 yaptım ciddiyim 345 yayınları sınavda 17 yaptım

laz zia diye biri vardı burda 345 ösym ayarı msüye girmeyin mebin denemesine girmeyin cart curt diyordu nerede o göremiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 tane yapanlar hiç yapamadı arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Adam "Normalde 40 yapıyodum, sınavda 30 yaptım" demiş. Nası anlaşılıyo 2023 gibi bi sıralama geleceği burdan? Merak ettim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33D6BB466 -- 11 Haziran 2024; 21:56:32 >
  • Hocam artık bıktım gerçekten iyimser düşünüp çakılmak istemiyorum. Sence nasıl gelecek

• 23 ten iyi gelecek inşallah diye düşünüyorum ama 19 dan iyi gelir demek de abartı gibi.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

hocam normalde 345-3d gibi denemelerde 15 net yapan ve yıl boyu hiç aşağısına düşmeyen çocuk bu sene sınavda 3d 1 boş yaptı bence bu durum sınavın ölçme ve seçmede yetersiz kaldığını gösteriyor

• Kızılaydan sonra en güvenmediğim kurum meb

• orta denemelerde 20, kolay denemelerde 25+ yapabiliyordum. Sınavda 12 tane işaretledim 7-8 doğru muhtemelen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.