Şimdi Ara

Faking It (2014 - )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mtv de dün itibari ile yayınlanmaya başlayan bi gençlik/komedi dizisi umarım en kısa sürede çevilir bizde izleriz

imdb sayfası :http://www.imdb.com/title/tt3127020/

• Takip çevrildiğinde izler ve sitemize ekleriz.

Edit : Türkçe çeviri olayı şu an gözükmüyor sanırım.Eğer İngilizce alt yazılı izlemek isteyen olursa buraya bakabilir :http://www.diziway.com/faking-it/1-sezon-1-bolum.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Worm -- 27 Nisan 2014; 17:17:54 >
  • İsmi biraz ilginç geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel isim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Güzel isim

aynen hoş isim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi hayrına çeviricek biri yok mu ya
  • Adinin neden faking it oldugu anlasildi.

After numerous attempts of trying to be popular two best friends decide to come out as lesbians, which launches them to instant celebrity status. Seduced by their newfound fame, Karma and Amy decide to keep up their romantic ruse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maybe there's no words to say
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler çevirmen var mı divxplanetta falan? yoksa ben çevirmeye başlayayım uzun zaman oldu çeviri yapmayalı.
  • Toplum Tarafından Dışlanmış Bir kız Bu kız Yavaş yavaş popüler olmaya çalışcak.(Tek Farklılık Kız LEZ )

Amerikadan Genç Dizi'de İlerliyemiyor :)
  • bi arkadaş çevirmeye başlamış ilk bölümüde çevirileri üstlenmemiş forumdan konu açabilirsin sanırım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

bi arkadaş çevirmeye başlamış ilk bölümüde çevirileri üstlenmemiş forumdan konu açabilirsin sanırım hala

ilk bölüme ben de başladım bi kısmını çevirip sıkıldım lol attım biraz. yarına bitiririm herhalde ama bitiremeyedebilirim bazen çok sıkıyor.
  • Tutmaz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başıma taşınma işi çıktı üzerine zaten lys ile uğraşıyorum dizi de pek güzel değil ondan bıraktım beyler kusuruma bakmayın.
  • İzlenir.
  • ingilizcem yeterse ben denicem artık yapcak bişey yok keşke bilgili bi arkadaş üstlense
  • ooo konusunu açacaktım varmış konusu :) her sezonu izledim izliyorum^^ 3.sezonda başladı bir skins olmasada iyi dizi...
  • 3.sezon 8.bölüm efsaneydi birde rüzgar Erkoçlar gibi trans bir genç eklendi diziye
  • 9.bölümde güzeldi.Bilmediğimiz sex hayatları ve terimleri bu gençlik dizisinde...Onlinediziden izliyorum ben.Uzun yıllar devam eder bu dizi.MTV saolsun^^
  • ortalama bir gençlik dizisinden tek farkı konuda geçen lisenin gay ve lezbiyenlerle alakalı olması.

Dizi bu iki olgu üzerinden yürüdüğü için izlenebilir belki.Kötü değil ama her hafta takip etmeliyim diyebileceğiniz bir dizi değil.

İzlemek isteyenlere duyurulur.
  • Dizi iptal edildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.