< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 23 Eylül 2023; 18:59:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (11. sayfa)
-
-
Valla detay öğrenirseniz süper olur. Tezcanlıyımdır ben oteller fiyat açıkladıkça dayanamam. Paloma geçe kalıyorsa en azından oteli bilirsem biraz daha beklerim.
bu arada oteli listeme alma sebebim, güzel bir yeşillik içinde ve Kemer tatili istiyoruz bu sene ondan dolayı takibimde. Birde dediğiniz gibi geçen sene fiyatları şartlarına göre uygundu diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam Birol krala denk geldik Rubide her Salı çıkıyor , güzeldi hocam teşekkürler alakart bana halen saçma geliyor fiyat iyidi ama bakmaya devam,
Port nature gecesi ve gündüz havuz eğlencesi nasıldı rubide mesela müzik vs yoktu gündüz akşamda öldürmüyordu ama daha club tipi olsa iyidi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakalım hocam fiyatı uygun değil zaten ama o fiyatlara daha iyileri de vardır gibi geçen sene pahalı açmıştı mylome
Mesajım bulunsun
Rixos premium, beldibinin 2 katı kış için. Yemek farkı nasıl bu 2 otelde? Premium'a bir kere kışın gitmiştim ama Beldibi'ne hiç gitmedim.
-
Yemekler orta karar aç kalmazsınız ama bu da ne kadar güzeldi olsa da tekrar yesem diyeceğiniz bir şey de çıkmaz. Gözleme, waffle vs güzeldi. Havuz temizliği oldukça kötüydü akşama doğru falan değil daha sabahtan dipte kenarda köşede bardak, pipet vs görebilirsiniz. Çocuk veya yetişkin Aqua’sına hiç gitmedik onun için bir yorum yapamayacağım.
Nirvana Mediterrean excellence 29 haziran giriş 4 gece 48100 TL, 100 de 25 ödeyip sabitlesem mi arkadaşlar, hafta içi de dolce vita fiyatları açıklanacakmış. Hafta içi dolce vita da açıklayacakmış, tahminen o da 44 bin olur. Voyage gurubunu da beklemeyi düşünüyorum bir yandan ama 100 de 25 kampanyası Voyage grupta olmaya bilir. Bu fiyatlar çok yüksek farkındayım ama Crystal grubu için 40 binler konuşulurken 48 uygun gibi
Hangi
Siteden bakıyorsunuz hocam
Hotelin kendinden aldığım fiyat, daha önce Crystal ve ya nirvanada konaklayanlara 100 dr 5 indirimli fiyat, bence pazarlıkla konaklama yapmayan da bu fiyatı alabilir.
Daha önce erken rezervasyon yaptırmadım hiç. Bir şey soracağım mesela 1-6 Haziran 44.992 tl 1-6 Ağustos 48.720 tl fiyat mesela. Ben diyelim Haziran'ı aldım fakat diyelim Mayıs'ta Ağustosa erteleme istedim. Benden 44.992 tl ve 48.720 tl arasındaki farkı mı isterler yoksa güncel fiyat üzerinden fark mı öderim?
-
Güncel fiyattan alırlar hocam erken rezervasyonun hiç bir anlamı kalmıyor tarih değişikliği yapınca maalesef.
Mayıs sonu fiyat daha uygun diye Mayıs sonunu alayım diyordum ama soğuk olursa diye emin olamamıştım. O zaman hiç riske girmeyeyim.
-
Erken rezervasyon bir yandan büyük risk, hava bozabiliyor aldığınız tarihte ya da işiniz çıkabiliyor.
Son anda haftalık hava tahminine bakarak ve işlerinizi tatile göre ayarlayarak tatil almak da maalesef çok pahalıya mal oluyor hatta yer bulunmuyor. Yer bulabildiğiniz oteller arasında seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bazı oteller 2-3 katına çıkıyor bekledikçe, her otel için geçerli değil tabi bu fiyat katlama olayı. O yüzden f/p otelleri bulmaya çalışıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Eylül 2023; 0:53:20 >
Ben hep gitmeden 1 hafta 10 gün önce aldım. Bu sene makul fiyata almak istiyorum hocam. Ama dediğiniz riskler var tabi. 2 farklı tatil alayım diyorum. Port nature kafama yattı gibi birisi için. Eylül ortası fiyatı da çok uygunmuş.
-
Öğretmen değilsen veya kendi işinin sahibi değilsen erken rezervasyon büyük risktir
%25 ön ödemeli deneyebilirsiniz hocam. Ben Port Nature için erken rezervasyon zamanı ağustos ayına 23.107 tl ye 5 gün rezervasyon yaptırmıştım 5.776 tl ödemiştim taksitle, kalanı otele girişten önce yine taksitle ödemiştim ama son saniye alanlar 55.400 tl vermişti. Ön ödemeli olan oteller ciddi avantaj sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Eylül 2023; 1:12:39 >
Peki memnun kaldınız mı hocam yemekler nasıldı? Benim için en önemli şey diyebilirim.
-
Benim korkum işten öte hava durumu hocam.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156922011
Burada yazdım hocam ayrıntılı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X