Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fore resortta fena degıl gibi değil mi hocam siz önermiştiniz sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Greenwood ve fore resort fiyatları fena değil ama pek beğenmedim. 4 Yıldız havası var. Gidenler yazarsa daha iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eylül 2.haftası 5 gece için

Sherwood dreams 37.5
    Greenwood lara 33

Açıklandı

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Ben gitmiş biri olarak önermedim hocam, fiyat ve sunulduğunu okuduklarıma bağlı olarak; Tripadvisordeki yorumlardan bu yıl kapalı dondurma şişe bira gibi konseptinin olduğunu, eğer yeme içme kalitesi de iyi ise fiyatına göre iyi bir tercih olabileceğini yazdım, kendim deneyimlemedim. Belki iyi çıkar belki kötü; fiyatı iyi, bu yıl fiyat performans dengesi yüksek yorumları çoğunluktaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 25 Eylül 2023; 19:57:34 >
  • Bu yıl bu fiyatlarla çoğu otel boş mu kalacak acaba diye düşünüyorum, yabancılara yine farklı bir fiyat politikası düzenleyip o şekilde satar ve doldururlar mı diye merak ediyorum, fiyatlara bakıyor ve hayret ediyorum..

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Erken rezervasyon için ilk zamlar gelene kadar beklemedeyim. 2023 konusundan özellikle sizin yorumlarınızdan takip ettiğim oteller var. Açıkta kalmam bu nedenle bekleme modundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam zaten yurtdisi müşterilerine farklı fiyat politikası uygulamıyorlar mi ?

mesela önceki konuda granada için demişlerdi neredeyse yarı fiyatına satıyorlar di.

zaten hükumet politikası dışarıdan döviz gelsinde nasıl gelirse gelsin kafasında..

yerli turisti hiçbiri önemsemez hocam yarı fiyatına yabancılara satarlar hepsini

İmkansız. Tonla gereksiz paraları vermeye devam eder büyük çoğunluk...

• Erken rezervasyon yaptırdıktan sonra gelecek ikinci kişi gelemezse misafir bilgilerini değiştirebiliyor muyuz o konuda sıkıntı oluyor mu bilgisi olan var mı

• Windmark kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon sahibi değişmez ama ikinci misafir değiştirilebilir hocam.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Otellerin büyük çoğu açılmaya başladığında VPN ile yurtdışı fiyatlarına bakarak kıyaslayacağım.
    Gitmek isteyeceğimiz otellerin 5 gecesi 50 60 bin lira. Aylık maaşı Türkiye’de kaç kişinin karşılayabilecek durumda merak ediyorum, tabi ülkede büyük kesim bir zenginlikte var ama orta kesim için bu fiyatlarla tatil planı nasıl yapılacak merak ediyorum. Ve henüz açılmamış otellerin fiyatları ne civarda olacak merakla bekliyorum bu fiyatlardan sonra..

• Yakın zamanda annemin taşınma dolayısıyla tüm eşyayı yeniledik. Beko dan beyaz eşya ankastre set ful aldık ve TV de internetten 77 bin lira tuttu. Ya 2+1 ev düzdük 150 bin anca tuttu. Beyaz eşyaya 77 bin verdiğim yerde Nirvana me 80 bin istiyor 5 geceye. Her sene aynı çığırtkanlığı yapıyorum ama bu sene yuh diyorum artık. Ev duzulecek paraya bir hafta da değil 5 gece ya. Uhd nin kenarda kalmislari 50 bin çekecek belli oldu çok beklemeye gerek yok bütçesi olana para bu arkadaşlar,az ucuz beklerseniz havlu kovalar sebilden su içer havuzda cesmecilik oynayan veletlerle yuzersiniz aşağıda seviye bu ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rixos kendi sitesinde fiyat açıklamış..

• Bu sene kiriş de sailors beach den çok memnun kalmıştım oranın fiyat açıklamasını bekliyorum, uygun olursa oraya gideceğim yoksa bu fiyatlara tatil yapmak imkansız alternatifleri değerlendireceğiz

Rixos Premium Belek
    1-6 Ağustos 117.023 tl

Rixos Premium Bodrum
    1-6 Ağustos 143.294 tl

Pek yanına yaklaşılacak gibi değil.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Yol parasıda felaket oldu artık yaza benzinin litresi 80 tl olursa şaşmayın ki uzak illerden tatile gidecek varsa şimdiden uçak bileti alırsa çok karda olur yoksa bi tatil parası kadar uçağa verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 25 Eylül 2023; 23:19:45 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Rixos Sungate ve Beldibi’nde fiyatlar nispeten ulaşılabilir,

Rixos Sungate 10-14 Hazirana kadar 2 kişi 35.500, bu iptal edilemez fiyat; iptal edilebilir fiyat ne yazık ki 46 bine çıkıyor;

Rixos Beldibi ise 10-14 Haziran tarihlerine kadar 38.785

İptal edilemez satın alabilecekler varsa diğer otellerin fiyatları göz önünde bulundurulduğunda fiyatlar makul kalıyor 4 gece için.

• Kendi sitesinde 26-29 Mart 28.873 tl (%10 indirim)
    ETS’de 26-29 Mart 22.738 tl (%30 indirim)

Yani ETS bunlardan düşük açıklayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Eylül 2023; 23:37:38 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Hocam Rixos fiyat değişti mesajınızı gördüm, ama değişmemiş, sizde silmişsiniz zaten. Sorum şu; sizce Aralık başı mı yoksa Mart ortası mı daha mantıklı tarih? veya ufak bir farkla 6 kasım sonrası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 25 Eylül 2023; 23:37:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.