Geçen sene dört gün kaldım hava çok güzeldi denizede girdik dönüş günü hava kapalıydı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (15. sayfa)
-
-
Geçen yıl 21 Eylülde satın almışız Voyage tatilimizi, haftaya Pazartesi Ekim oluyor, ay sonu dediklerine göre muhtemelen bugün yarın açıklayacaklar, en azından neyi baz almamız gerektiği konusunda Voyage bize referans olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Voyage kapanış fiyatları belli açıklamalara bakilirsa geceliği 20 bin civarında gelir temmuz ağustos ayı için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada gördüğüm kadarı ile Jollytur "Şimdi al sonra önde" kampanyasını yine devam ettiriyor. ETS de göremedim böyle bir seçenek, acaba ets hiç yapmıyor mu böyle bir kampanya?
-
Geçen sene yaptı ama hemen değil. Fiyatlar açıklandı ve belli bir müddet sonra yaptı şimdi al sonra öde ama ilk açıklandığı fiyata zamlar yapıldıktan sonra yaptı o kampanyayı
ETS ilk açılışta değil de sonradan yapıyor ama kısıtlı otellere, her otele yapmıyor. Crystal, Kirman vb otellerde falan yapmıştı %25’i. Maxx, Cullinan, Voyage, Rixos tarzı otellerde hiç %25 ön ödeme olmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 26 Eylül 2023; 14:49:17 >
Kesinlikle. Ben büyük ihtimalle Akra Kemer'e rezervasyon yaptıracağım ama Voyage fiyatlarını da görmek istiyorum.
-
Banada en mantıklısı Kasım başı geldi 6-9 Kasım arası aldım artık hocam. Teşekkürler
-
Belki vardır ama ben bulamadım hocam. Ama mevsimler kaydı gibi, artık yaz daha geç geliyor ve daha geç bitiyor. Bu mantıkla Kasım eskisinden de sıcak olmalı:)
-
Teşekkürler hocam cevap için. Almıştım Kasım başına ama yorumunuz daha da rahatlattı içimi:)
-
Rixos Tekirova Premium Belek ve Land of Legends ETS’de fiyat açıkladı
Barut acanhtus cennet- Gloria Verde- port nature luxury ve Akra Kemer arasında gidip geliyorum. Var mıdır gidip deneyimleyen, bilgi verebilecek olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi begüm64 -- 26 Eylül 2023; 23:36:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer Akra Kemer’i almamış olsaydık Rixos Premium Tekirova Mayıs sonunda 21-25 Mayıs 4 gece 36.734, güzel fiyat veriyor, değerlendirebilirdim, Mayıstaki fiyatla eşdeğer fiyat 19-23 Ekimde başlıyor; yine 37 bin
Şu yurt dışına taksit olayı kalkmasaydı bu sene görürdüm fiyatları. Ama dahala Yunanistan’a arabayla geçip dolaşarak Güneye inmek bana mantıklı geliyor. 40-50 k 5 gece için çok yüksek.
Şimdi al sonra öde kampanyalarında şu anda tek umudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 26 Eylül 2023; 18:15:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada açılan oteller listesine bakıyorum, Fore Resort 1-31 Mayıs arası ve 1-31 Ekim boyunca 4 gece 15 bin gözüküyor, uygun fiyatlı bütçe için güzel fiyat, eşimin ailesi için Tui Blue’ları bekliyorum; Fore de aklımda bir seçenek, seneye vasat bir kalitede olmaz umarım, bu piyasada bu fiyatlar hem güzel gelip hem de düşündürüyor..
Hocam akra kemeri hangi siteden aldınız ön ödeme ve taksit uygulaması varmıydıquote:
Orijinalden alıntı: senayakbas
Eğer Akra Kemer’i almamış olsaydık Rixos Premium Tekirova Mayıs sonunda 21-25 Mayıs 4 gece 36.734, güzel fiyat veriyor, değerlendirebilirdim, Mayıstaki fiyatla eşdeğer fiyat 19-23 Ekimde başlıyor; yine 37 bin
Ets de ısıtmalı havuz veya ısıtmalı açık havuz olen oteller şeklinde aratabilirsiniz. Ama çalıştırılma tarihleri konusunda otelden mutlaka bilgi alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çağrı merkezi üzerinden Bonusa 6 taksitle aldık.
Jolly sanırım bu konuda daha iyi, ama maalesef barut-voyage-rixos-cullinan...vb ultra lüx oteller hep ets ile anlaşmalı ve jolly de bulunmuyor gördüğüm kadarı.
-
Arkadaşlar yurtdışından VPN ile bağlanıp alsak sorun yaşar mıyım? Arada çook fark var fiyat olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X