Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konaklayamazsınız.

• gobektas G kullanıcısına yanıt

Otele girerken pasaport fln bişeyler istiyolardı sanırım.

• Yurtdışına giriş çıkış yaparız ozaman☺️, yurtdışı tatili bedavaya gelir o derece fark var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veteran V kullanıcısına yanıt

Waterworld a gecen sene gittik çok kalabalık aquada sıra havuzlar kalabalık arap turist cok restaurantta bos masa zor buluyorduk. Cok fazla beklenti ile gitmezsen eğlenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır takip ediyorum, 100 lira için iptal edip farklı acenteden tekrar aldığım oldu, çifte vatandaş olduğum halde bir kez bile gittiğim hotelin fiyatı yurtdışına daha uygun olmadı, vpn yi bırakın direkt yurt dışından denedim yine yok.
    Bana bir tane yurt dışından alınca daha ucuz olan hotel örneği verebilecek var mı acaba? (tabiki voyage, titanic, nirvana vb. elit grupta, mahmutoğlu resort olmasın)
    Öyle birşey bence yok, ağızdan ağıza dönüyor.

Tabi şu hesabı da yapacağız, ben 48 bine nirvana me aldım, daha hiç para ödemedim. 6 ay boyunca 2000 tl ödeyeceğim, önümüzdeki ayın 21 inde ilk taksit, yaklaşık 70 euro, her ay düşecek 6. taksit belki 60 euro olacak, ortalaması 65 euro civarı. 65 *6=390 euro eder. Yani ilk bölüme 420 euro yerine 390 euro ödeyeceğim.

Kalan 36 bin tl için ilk taksit temmuz sonunda olacak, 6 taksit 6000 eder. En iyi ihtimalle euro 30 olsa bile ilk ay 200 Euro, son aya kadar euro 32 olsa ortalama olarak aylık 190 euro toplamda 190*6=1140+390 euro yani 1530 euro ödemiş olurum. Bu tabiki Euro merkez bankasının bile beklediğinin çok altında artar ise, olası bir kur şokunda ödediğim para 1000 Euro hatta daha altı bile olabilir. Euro enflasyonunu ve ödeme kolaylığını saymıyorum bile.

VPN ile bir kontol edelim, 1500 altına geliyor mu acaba?

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt

holidaycheck.de sitesi bu konuda iyi fikir verebiliyor. Mesela sizin bahsettiğiniz otel için 1-6 Temmuz 5 gece 2 kişi baktım. Jollytur 67500 TL (2.300 Euro civarı) fiyata satıyor. holidaycheck.de sitesi 1500-1550 Euro civarı satılan teklifler sundu. Arada yüzde 50 ve TL bazında 22 bin fark var. Ben şahsen böyle yurt içi/yurt dışı için uçuk fiyat farkı olan tesisleri tercih etmiyorum. Ama Voyage, Rixos gibi bazı tesislerde yurt içi-yurt dışı pek fark etmiyor.

https://www.jollytur.com/nirvana-mediterranean-excellence?Rooms=2&StartDate=2024.07.01&EndDate=2024.07.06

https://www.holidaycheck.de/ho/angebote-nirvana-mediterranean-excellence/a6e45daf-07ad-3d16-9bed-b0415e2e2716/hotelonly?_offer=departureDate:2024-07-01,duration:exactly,returnDate:2024-07-06,rooms:a-a

https://www.holidaycheck.de/wbf/booking/10169b77-4135-4737-a5b9-921c8c0362ad?ctx=hotel-offerlist&hotelid=a6e45daf-07ad-3d16-9bed-b0415e2e2716&hotelname=nirvana-mediterranean-excellence&pos=1&tourOperator=BCH&travelkind=hotel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Eylül 2023; 5:3:56 >

2023 fırsatları konusunu da takip eden biriydiniz..

orada da bahsi geçti ve hatta vpn ile almak isteyenler oldu ama pasaport mevzusu olunca otelde problem yaşanır gerekçesiyle almadı insanlar..

bahsettiğim otel granada buna benzer başka canlı örnekler veren ve paylasanda oldu.. sırf döviz gelsin diye. çok büyük ayrımcılık yapılıyor bu memlekette.

yarı fiyatına neredeyse satıyordu granada yabancı ya. eski konuda eski mesajlara bakarsanız bulursunuzda hatta

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Bununda iptal olayı yok sanırım hocam, 24 gün öncesinden kapatmak gerekli, nirvanda 3 gün kala. Benim tarihlerdeki fark sadakat indirimi ile 15 bin kalıyor, bence halen avantajlı değil. Titanic ve Voyage için daha önce çok kovaladım dediğiniz gibi onlarda ise neredeyse hiç fark olmuyor daha zarar.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Hocam erken rezervasyon fiyatının yarısına sattığına emin misiniz? Benim hatırladığım granada ilk rezervasyonda çok çok düşük açıp hızlıca çok zam yapmıştı. Ardından konudaki arkadaşlar zamlı fiyatı erken rezervasyon fiyatı olarak düşündü ama TR fiyatı şişmey, yurtdışı fiyatı olması gerekendi diye hatırlıyorum.

Ayrıca sizi tenzih ederim, 2-3 ay sonra konuya arkadaşlar gelecek şurası nasıldır burası nasıldır soracaklar, iyisir demeye içim el vermiyor çünkü fiyat defalarca artmış oluyor.

Geçen yıl 26 bine Nirvana aldım, 8 civarı ödedim kalanı haziran sonu girişte ödedim. Haziran başında burada 56 bi olan hoteli nasıldır diye soranlar vardı.

Rezervasyonu bu ay olmadı en geç ekim 15 e kadar tamamlamazsak fırsat fln kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 27 Eylül 2023; 0:39:16 >
    Tebrik ederim güzel bir paylaşım ve düşünce madem o paraya çıkıyorum turist ile eşit ödeme yapayım en azından ona göre tutarlı fiyat verenlere yönelirdim ben de olsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da hesaba katın yurt dışı sitelerinden fiyat bakarken, oranın ödeme şartları nasıldır bilemiyorum ama bugün resmi rakamlarla 50%, gayri resmi rakamlarla 100% enflasyon olan bir ülkede kimse size babasının hayrına peşin fiyatına 9 taksit veya 25% i şimdi öde, kalanını bir ara 11 ay sonra tatile giderken ödersin demez...muhakkak bu tip esnek ödeme seçeneklerinin enflasyonist ortamdan doğan vade farkları peşin fiyat gibi gözüken ücrete giydirilmiştir. Yani özetle biz mesela eylül ayında 5 gün tatili nirvana'da 55 bin olarak görüyorsak ve bunu 9'a bölüyorsa vade farksız, aslında o oda 35-40 bin lira civarındadır en fazla.

Hayal ürünü olduğunu söyleyip forumda bu konuyu konuşup tartışmış birçok kişiye itham da bulunmuş oluyorsunuz oysaki siz her gerçekte vpn ile küçük bir zaman ayırıp araştırsanız böyle suçlayıcı bir yorum yazmasınız.ornek istemişsiniz şu anda iç piyasayı açmadılar fakat girin bakın VPN ile delphin otellere 2024 fiyatlarını ancak rüyada görürsünüz, yakın zamana bakacak olursak örnek Titanic Mardan palace girin 2023 Ekim fiyatına bir haftada 40 bin civarı fark var.daha bir dünya örnek çıkar bence siz hayal ürünü demeden önce gerçekten araştırın,hatta Rusya ve almaya
    Tur şirketlerine girin uçak, otel, transfer dahil bizden daha ucuza paketleri var

%25 ön ödeme ile alırsanız yine tl ucuz olacak üzgünüm yerel seçimlerden sonra olacak bende Rubi Platinum aldığımda yabancı sitelerde daha uygundu 25k ödemenin 6ksını Euro 19 iken ödedim kalan 19ksını gelecek sene ağustosta kadar ödeyeceğim güncel Euro 28.5 ki Euro 33 36 bantlarına gitmiş olur kalan 6 taksitlerimi çerez gibi ödeyeceğim (850 900 Euro bandına gelecek)

Ama direkt satılan 6 9 taksit olan fiyatlarda Türklere evet dediğimiz gibi daha pahalı

Granada çok net hatırlıyorum benim tarihlere 18k çıkıyordu lan 7k fark var diye düşündüm ama 9 taksit satıyordu yine 850 900 Euro maliyetle olacaktı ama iyiki Rubi ilk taksitleri 550tldi granada taksitlerim 2000 olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Eylül 2023; 7:54:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Efsane fiyattan yakalamışsınız hocam

Akra kemer almayıışımda bu yüzden şu an için Euro 28ken 37-40k öde diyor ortalama Euro 30tl olsa 1350 Euro maliyet atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Eylül 2023; 7:58:38 >
  • Ne alakası var ithamla, hesap yapıyorum avantajlı olmuyor diyorum yok ithammış yok suçlamaymış hemen üst perdeye geçmeler. Daha yazdığımı bile anlayamamışsınız. Ben diyorum erken rezervasyon fiyatı ile kıyaslayın, siz 2023 ekim mardan fiyatı diyorsunuz.

Matematiksel olarak siz de hesaplayın ıspatlayın. İşiniz gücünüz polemik. Ben iddaa ediyorum geçen yıl yurtdışı fiyatının altında ödedim nirvana tatilime. Boş vaktimde tek tek ekstre ödediğim günlerden euro bazında ne ödediğimi buraya yazacağım? Ispatlarsam cevabınız ne olacak?

• Sabah sabah insanı geriyorsunuz, radko geldi galiba arkadaşlar temkinli olalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 27 Eylül 2023; 8:57:7 >
    İnsanların bilgi olarak söylediğine hayal ürünü demek sizin açınızdan ne anlam ifade ediyor,yalan demekle farkı nedir? yaptığınız hesap mantıklıdır değildir orası tartışılır, şu anda dahi gitmek istesen daha uyguna gidiyorlar diyerek örnek otel ismi veriyorum tuhaf tuhaf cevap yazıyorsun,gerilmek istiyorsan gerilmende sakınca yok.

• Rusyanın tur şirketi PEGAST. Sherwood Dreams oteli 28 ağustos - 2 eylül (5 gece) 2155 euro uçuş + transfer dahil fiyatı. Diğer merak ettiğiniz otellerin fiyatlarına kendiniz bakıp karar verebilirsiniz.

• Tuhaf cevap veren sizsiniz, hemen vites yükseltiyorsunuz, görüşüme katılmıyorsanız yapın hesabınızı ıspatlayın daha ucuz olduğunu, daha yazımı anlayamadan hemen üst perdeden cevap yazıyorsunuz.

Ben erken rezervasyon ile almanın yurt dışından almayla aynı yere geldiğini anlattım, siz önümüzdeki ay için örnek vermişsiniz. Burası erken rezervasyon fırsatları, 2024 e girmeden konu açıp 2024 yaz fiyatlarını konuşma nedenimiz bu.

• 2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.