2024 F/P Otel Fırsatları (18. sayfa)
-
-
Akra kemerde biralar şişedemi bunu öğrenmeye çalıştım ama bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şişede sunuluyor evet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar çok soru geldi. Özelden de geliyor fakat nedendir bilmiyorum, cevap yazamıyorum.
Öncelikle rezervasyonu bugün öğleden önce Akra Kemer otelin çağrı merkezi aracılığıyla gerçekleştirdim. Bizim küçük çocuk seneye 1 ay farkla 2 yaşını geçeceği için ciddi bir miktar fiyat farkı çıkıyordu ama ricamız üzerine ek yatak atılmamak şartıyla farkı almadılar (2 buçuk veya 3 yaşında olsaydı onay verilmeyecekti). Odada bir büyük iki kişilik, bir tek kişilik yatak, bir de sofa koltuk var. Sığarız odaya fazlasıyla. Bebek yatağını sorun etmedim bu vesileyle.
Konaklama tarihimize 1 hafta kala ücretsiz ve kesintisiz iptal hakkımız, rezervasyon departmanı tarafından bize iletildi. Yüzde 1-2 kesintiyle sigorta olayı falan yok.
Konsept ultra her şey dahil. Yukarıda bahsedildiği üzere pandemi dönemindekine benzer bir yeme içme servisi mevcut ki bence mantıklı olan bu. Çoluk çocuk yemeğin altını üstüne getiriyor alayım derken. Tuzda balığın üzerine hapşıran bile gördü bu gözler.
Alakartların tamamı rezervasyonlu ve ücretsiz. Snack restoranlar alakart servis.
Otel Kemer Merkez'de. Plajı tamamen çakıl ve çabuk derinleşiyor ama suyu berrak, balıklarla yüzüyorsunuz ve genelde ciddi dalgalı olmuyormuş.
Güzel bir iskelesi var. Sahilden girmek istemeyenlere alternatif olabilir.
Aquaparkı küçük. Çocuklar için elverişli.
Tesis butik 5 yıldızlı otel konsepti sunuyor. 33 bin metrekare alana ve 360 odaya sahip.
Barut kalitesini bildiğim ve bu fiyatı çok cazip bulduğum için çok düşünmeden karar verdim.
Otel eski adıyla Barut Collection Kemer. Sadece adı Akra olmuş. İşletme mantığı değişmiyor.
Aynı tarih ve kişi sayısı için Sunis Otel Su veya Bella Resort tarzı orta alt segment oteller bile 50-60 bin TL fiyat veriyorlar malesef. Geçen yıl Gloria Verde ve Golf fırsat otelleriydi. Bu sene şimdilik Akra Kemer.
-
Akra Kemer çok konuşuldu :) tv reklamlarında çıksa bu kadar ilgi görmez :)
Hocam sistemde 2 çocuk yaşları ne olursa olsun(13 yaş altı) 44 bin₺ çıkıyor.Sanirm referans olacak sizin rezervasyon bu konuda şimdi Akra Kemer resepsiyonu düşünsün 🤣
Voyage çağrı merkezini ben de aradım fiyatların ne zaman açıklanacağını sormak için, bana da Ekimin ilk haftası açıklanacak dediler.
Akrada şişe biralar sadece lobi barda veriliyormuş havuzda ve sahilde kırılma ihtimalinden dolayı yasakmış havuzda ve sahilde şişe bira içemeyeceksek ne anlamı var kimerosa giden varmı aranızda ( her alanında serbest)bu yıl gitmiştim farklı bir otel deneyimliyelim diye çokca adı geçen akra ya odaklanmıştım ama yasaklar biraz düşündürdü
hocam bu fiyat aralığında kaliteli başka oteller varsa bence herkes paylaşsın kritiği yapılır..
fiyat performans olarak anlık en iyisi
--akra kemer bana göre.. ardından da --barut hemera..
-
İşin özünde mantıklı kural düşünsene havuz kenarında cam kesildi çoluk çocuk ayaklarına battı
Bir aralar da Granada Belek böyleydi :)
-
O yüzden kimerosu bilen varsa örnek vermek istedim bu yaz gittiğimde çok aile vardı bir tane şişe kırıldığını görmedim tabi olmayacak diye bişeyde yok ıslak zeminler her zaman riskli
Trip ad de okuduğuma göre ıslak alanda şişeyi açıp bardağa döküyor tabi maalesef oda mika malzemedir
Hocam kimeros detaylı anlatır mısınız eskiden coşku bey konsepti anlatıyordu
Bende aradım kısa süre içinde açıklanacak dendi bakalım.
-
biz geçen sene kimerosa gitmiştik. genel anlamda memnun kalmıştık f/p olarak hoşumuza giden bir tesis olmuştu. biz gittiğimiz sırada deniz çok berrak, temiz, turkuaz, çabuk derinleşen Kemer deniziydi. Alakart kötüydü, alakart çıkışı hatta ana restorana geçmiştik. Ana restoranda her gün kırmızı et çeşitleri mevcuttu, lezzet ortalama diyebilirim. Tatlılar ortalamaydı. Snack restoranlar yan yana dizilmiş 5-6 farklı konseptte idi ve genel olarak başarılılardı. Özellikle pizza/makarna, döner vs lezzetliydi. İçecekler şişe olarak veriliyordu ve kokteyller genel olarak güzeldi. Rakı olarak beylerbeyi mevcuttu. Bu sene tam yorumu bulamadım ancak giden bir arkadaş personel yetersizliğinden şikayetçi olmuştu. Geçen sene böyle bir sorun yoktu.
Yine bir dezavantaj olarak otelde klimalı kapalı bir alan yoktu. Biz çok zorluğunu çekmedik ancak snack restoranlar pastane resepsiyon vs hepsi açık alanda, pervaneler mevcut.
Beraber gittiğimiz arkadaşlarımızın oda ile ilgili ufak bir sorunu olduğunda çözüm konusunda da yetersiz kalmışlardı.
F/P olarak değerlendirilebilecek bir tesis ancak anladığım kadarıyla böyle tesisler yıllık bazda değerlendirilirse daha kıymetli olabiliyor. O yılki doluluk ve personele göre hizmet standartları değişebiliyor.
-
Şişe efes malt, becks ve bomonti gördüm fotoğraflarda ama dediğiniz gibi havuz başında ve plajda verilmemesi kötü. Port Nature'de şişe veriyor mu acaba havuz başında ? Port Nature'la Akra Kemer arasında kaldım. Port alkol olarak daha iyi sanırım ama şezlong kapma derdi çokmuş. Yada +12-13K verip Verde'yi değerlendireceğiz.
-
Port eğer aynı içki kalitesini devam ettirirse, günde 2 duble blue label içseniz tatil parası çıkmış olur bu fiyatlar ile
-
27 haziran giriş 1 temmuz çıkış 4 gece nirvana dolce vita daha önce konaklama var ise 43 bin küsur, yok sa 45 bin civarı, 100 de 25 şimdi, kalanı girişe 3 günnkalanödeme imkanı da mevcut, iptal sigortası hediye. Nirvana çağrı merkezi bilgi vermiyor, crystal grubun çağrı merkezinden aldım, sisteme fiyat şimdi giriliyormul yarın ödeme linki gönderecekler. Akra fiyatı da efsane ama ödemenin hepsini şimdi yapmak zorlayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende eposta attım, resmen baskı oldu üzerlerinde yakında açıklayacaklar bence. 100 de 25 sordum bilgi vermeyeceklerini ilettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X