< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam Crystal grubun çağrı merkezini aradım, aynı grupta olduğu için nirvana rezervasyonlarınında yapabiliyorlae.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crystal de kalanlar peki Nirvana’da sadakat indirimi gibi bir şeyden yararlanabiliyor mu
444 0 558 aradım fiyatlar henüz açıklanmadı 2 güne açıklanacak geri arayacağım Dolce Vita için dedi Eylül ayı için 5 gece bakalım ne diyecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet Crystal da kalanlar nirvana sakadat imdiriminden yararlanabilir, 100 de 5 indirim oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 27 Eylül 2023; 18:13:4 >
Hotels çok hakkında bilgi ve tecrübesi olan varmı, çok tuhaf fiyatlar var 2024 için, güvenilir mi sıkıntı yaşarmıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Jolly turda crystal otelleri için 10 15 Haziran 3 yetişkin 3 çocuk 58-65 arası teklifler gördüm sizce beklemeli miyim
Hocam 2 yetişkin 1 ya da 2 çocuk fiyatı olsa ıcuz iyi kötü vb. değerlendirme yaparım ama 3 yetişkin 3 çocuk kafa karıştırıcı oluyor. Aile odası verilecek sanırım.
2 oda seçtim maalesef sayımız fazla 2 ye bölüp değerlendirirseniz sizce beklemeli miyim
Hocam ets’de ne zaman açıklanır ki?
Turistica sitesi nasıldır? 1250 TL indirim Axess e 2000 TL chip para gibi avantajları var. Karnesi nasıldır?
Çağrı merkezindeki kadın şu an sisteme fiyatları giriyoruz dedi. Bence yarın en geç cuma açıklanır.
Geçen sene tatili ordan aldım bi sorun yaşamadım.
5 gece 30 bin çıkıyor yani, biraz daha haziran sonu olsa daha iyi olur bence, fiyat da çok artmaz, 26 haziran 1 temmuz arar mısınız? Geçen yıl sizin tarihlerde daha ısınmamıştı. Daha önce Crystal Green Bay hariç hiç konaklamadım Crystal grubunda, kalitesine bir şey diyemeyeceğim.
Ama haziran 26 girişte de 35 civarı olur ise ben 4 gece seçip bir üst segmentte bakarım.
Bu Akra Kemer yemek odaklı bir otel mi acaba? Yemekelr genel olarak nasıl?
-
Nirvana Medi Excellent 1-6 eylul 60k yazilmis. Erken fiyati buysa 100k yi gorecek demektir
Suan ust kalitede gloria verde uygun
Altinda crystaller uygun.
Nirvanalar parasinin oteli degil kazik olmua bu aene
Nirvana dolce açık ets de gördüğüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi fiyatlar okudukça inanamıyorum, kimse yanlış anlamasin şahsım adina konuşuyorum ama 5 gece tatile 60-70 bin liraları vermek çok saçma inanılmaz rakamlar bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X