Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ets fiyatı 42800 yani, 1700 Euro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun uzun hesapladım. 27 haziranda bayram tatili için 4 gün geçen yıl nirvanada konakladım. 27800 TL erken rezervasyon ile 22 ekim 2022 tarihde satın aldım ve 7800 tl yi 9 taksit yaptım.

İlk ödeme tarihim 23 kasım olmak üzere ay ay euro kuru ile hesapladım ve ilk 100 de 25 lik kısım için her ekstre ödeme günü kuru ile toplam 310 euro ödemişim.

Kalan 20 bin tl için ise haziran ayında 2500x8 taksit ödemeye başlamışım, yine aynı şekilde hesapladım 4 taksit için 320 euro ödemişim, euro hiç artmasa bile 320 daha öderim. 640+310 toplam 950 euro ödemişim.

Artı olarak 3 gün kalaya kadar iptal hakkım vardı, dahası hotel kapıda ödemeyi de kabul ediyordu.

Yurt dışından almış olsam oluşacak banka komisyonları, Euro ekstre istesem oluşacak al sat farklarını hesaba katmadım bile. Ayrıca hesap yaparken hep küsüratlatı yurt dışı lehine yuvarladım, euronun 4 ay artmayacağını var saydım.

Ayrıca herhangi farklı bir kur şoku olmasa, seçim öncesinde kur baskılanmasa ya da faizler artmasa bu daha da avantajlı olabilirdi.

Almanyadaki 100 de 6.4 yıllık enflasyonuda çıkınca 900 euro dan ucuza bu hoteli prime tarihlerde yurt dışından, amcaoğlu acentesinden vb. herhangi bir yerden alabilecek var ise bu linkini göndersin ben sıcak fırdatçılığı bırakır emekliliğe ayrılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 27 Eylül 2023; 10:49:51 >

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    Bakın halen hesap yapın diyorsunuz,ben diyorum ki bize turistten daha yüksek fiyata veriyorlar ve geleceği boş verin şu an hemen tatile gitseniz sana ayrı turiste ayrı rakam veriyor diyerek bir örnek otel verdim.aynı zamanda 2024 yazı içinde delphin oteller örneği verdim, örneğin 2024 temmuz ortası delphin imperial 2676 Euro tutuyur, yurtiçi açılsın en az %50 fiyat farkıyla açılır diye tahmin ediyorum benim gibi düşünenlerin kızdığı nokta neden kendi vatandaşı daha ucuza kalması gerekirken bu şekilde bir muamele görüyoruz,sizde doğruymuş gibi çeşitli hesaplarla yapılanı aklıyorsunuz.bu arada bahsini ettiğim otellerin hepsi kendi sitesinden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erken rezervasyon döneminde en erken davranan kazanır arkadaşlar.

Akra Kemer Collection 23-27 Temmuz tarihleri arası 4 gece 5 gün, 2 yetişkin 7 ve 2 yaşlarında 2 çocuk olmak üzere 35500 TL'ye alınmıştır.

Maximum karta vade farksız 6 taksit yapıldı.

Herhangi bir ücret ödemeden, konaklamaya 1 hafta kalana kadar iptal hakkı mevcut.

• Nereden satin aldiniz hocam? Kendi sitesi mi?

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt

Evet kendi sitelerinden. Genel fiyatları görünce devede kulak kalan bir fiyat diyebiliriz.

Side Sun Otel'in fiyatı bile 50 bini geçmiş...

• Mickael Pote M kullanıcısına yanıt
    6 taksit biraz çok acımasız hocam ki kurun tutulduğu bu dönemde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kendi sitesinde iade seçenekli rakam sizin verdiğiniz fiyattan fazla gözüküyor, sizin rakam iade edilemez rakam gözüküyor yanlışlık olmasın veya nasıl iade li fh fiyata satın aldınız

• Jollt tur dan rezervasyon yapıp sonradan iptal ettiğinde para ödememe durumu vs. hatırlıyorum pandemi zamanında bu sezon böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba? Güvenebilir miyiz arkadaşlar sizce? Teşekkürler

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Bana 4 günde yatırdı

• Akra kemerde yine listemde iade edilemez olması aşırı sinir bozucu 😂

Neyse akra kemerde her şey alakartmış bunu nasıl yönetiyorlar ben pek sıcak bakamıyorum siz ne düşünüyorsunuz

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

hocam ben buna hiç dikkat etmemiştim.. o zaman hem kahvaltı hem yemek sıkıntı olabilir. gelen yemek soğuk olur geç gelir yada beğenmedin doymadın ne olacak ?

dediğiniz gibi riskli sanki biraz.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam ben bir cimcik alır yerim eşlikçimle begendım yemeklerden gömerim alakart olayı bilmiyorum getirecekler 16 yaşında stajyer meslek liseli garsonlar kesin

Şehir efsaneleri dolaşmaya başladı devreye gireyim,
    Akra Kemer’de her şey a la carte değil.

3 öğün açık büfe, 2 Snack bar, Barut’ların ortak özelliği a la carte’lar sınırsız şekilde ücretsiz. Sabah 10da rezervasyon sistemi açılıyor girip rezervasyon yaptırıyoruz.

Lara Barut’ta da böyleydi, biz Whatsapp üzerinden asistanlarla iletişime geçmiştik onlar bize ayarlamıştı istediğimiz restoranı, (Akra Kemer’de bu asistanlık sistemi yoktur muhtemelen, böyle bir bilgi veya yoruma denk gelmedim)
    Akra’yı açıldığında burda paylaştım, kendim satın aldığımda tekrar paylaştım, çok iyi bir fiyata açtığından (hayat için pahalı/piyasaya ve ederine göre ucuz) bu fırsatı değerlendirebilmeleri adına, bir kaç kişiye faydamın dokunabilmesi mutlu ediyor, umarım herkes hakeden otellere bütçesini yönlendirir.
    6 taksit olayı çok kolay değil buna ben de katılıyorum, bir yandan ödeyeceğiz bitecek diye düşünüyorum.
    Bu yılki fiyat performans otelleri bana göre şu anlık Akra Kemer ve yine Gloria Verde

Voyage’ı beklemeye devam, Nirvana’ların üstüne çıkarsa Nirvana doğru çizgiye oturmuş derim, Nirvana’nın altında kalırsa yeni f/p Voyage olur, fiyat değişmeden alınması önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 27 Eylül 2023; 12:27:26 >

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Şenay hocam teşekkürler bizide korkuttu ama açıklamada açık büfe self servis değildir ne demek ? Anlayamadım ya biz alamıcaz birilerimi verecek

2024 F/P Otel Fırsatları

• Yeni konu hayırlı olsun arkadaşlar bazı sağlik sorunlari nedeniyle konudan uzak kaldım, çocuk arada bir girip özet geciyordu o nedenle kaldiğımız yerden devam.

Hocam tek farkı arada şeffaf panel oluyor tabağı veriyorsunuz istediğiniz kadar yemek alıyorsunuz. Bence çok güzel bir uygulama, diğer türlü millet öksürüyor mu hapşırıyor mu yemeklere belli değil yüzlerce insanın açıp kaşıkladığı yemekten almaktansa bu yöntem güzel ama otel için ekstra personel görevlendirmesi gerekiyor her otelde yok. Cullinan, Regnum vs.’de bu şekilde. Daha hijyenik.

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam güzelmiş

Rezervasyonu ne zaman yaptınız acaba ben bugün deniyorum sizinkinden çok yüksek çıkıyor. yaklaşık 15 bin fark oluşuyor. Sizin rezervasyonunuz ile benimki benzer olmasına rağmen. hatta direk sizin seçtiğiniz gibi seçiyorum yine yüksek çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.