Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Voyage otelleri gibi qr menü ile şezlonga içki vb servisi yapan başka otel var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kristalden aradım NİRVANA OTELLERİ %50 ön ödeme isteyeceğiz jollyde günceller ek ödeme isteyebiliriz jollyden de almadan danışın diyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • typhoonsevenhill1912 T kullanıcısına yanıt

Çoğu otelde güya var hocam ama sistem işlemiyor. En son bıkıp kendin alıyorsun siparişlerini. Mesela lafta Kİrmanlarda var bu sistem ama bir sipariş yarım saatte ya geliyor ya hiç gelmiyor. Personel sıkıntısı olmayan üst segment otellerde güzel oluyor ama.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Çok fazla gecikmek istemiyorum.Akra Kemer ve Port Nature arasında önerisi olan var mı? İkisinde de eylül ayı için fiyat baktım.Port Nature 23 Eylül giriş 2 kişi 5 gece 34 k veriyor.Akra Kemer ise tüm Eylül ayı için tarih farketmeksizin 37 k veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Ben 100 de 25 az önce ödedim, 27 haz giriş, 1 çıkı, 10900 civarı 8 taksit ödedim 32800 kaldı.

Arkadaşlar bu yıl bu kampanya olmayacak bence sisteme tanımlı kaldığı için beni kırmadılar sanırım. Elinizi çabuk tutun. Aynı tarihte kalacak var ise özelden bilgileri vereyim arkadaşım diyip belki 100 de 25 yaparlar.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Port nature %25 kampanyası var akra kemer daha iyi gibi olabilir ama araştırın

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    Kampanya var fakat %50 ön ödeme istiyoruz diyorlar

hocam benim beklediğim tüm oteller yüksek fiyat açtı..

akra kemer ve port natur bende düşünüyorum ama.. size rubi platinum ve granada yı beklemek gerekir mi ?

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Rubi’yi bekleyebilirsiniz hocam ben bayağı memnun kaldım %25 kampanyayla açar mı bilmiyorum

Nirvana taklaya getirdi beni mediterrian pahalı 50kya dolce Vita iyidi %25 ön ödeyip

• Akra ets den haziran sonu 2 yetişkin 2 çocuk seçtiğiniz tarihlerde müsaitlik yok uyarısı veriyor.
    2 çocuk ücretsiz diyenlerin 1 çoğu 2. Çocukta yaş şartı koyuyor yani ücretsiz olmuyor 40k lara razıyım fakat 7 ve 9 yaş çocuklar için 20k fark çıkması 2. Çocuğu olanlar bize gelmesin oluyor.
    Geçen yıl limak grubunda 2 çocuk ücretsiz vardı bir de onu bekleyeyim diyorum fakat 60k çıkarsa şaşırmam.
    Port ta bana 63k çıktı.
    Önerilerinizi bekliyorum.

inşallah diğer yerler zam yemeden fiyat açarlar hocam.. geçen yıl yaptığım listeden gloria ve lara barutu eledim daha f/p yerlere bakıyorum rubi çok fark koymaz ise orası olur tercihim.. yoksa akra kemer-port nature yada barut hemera yı alacağım..

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Hocam Google a akra Kemer yazıp kendi sitesinden rezervasyon yapabılırsınız yukarıdan tl olarak seçin telefondan da arayabılırsınız

Akra Kemer için acale etmiyorum kadın Euro olarak satıyoruz dedi Euro zıplarsa zıplar fiyatı

%25 ön ödeme kullanmadan port nature almayın hocam şimdiden ödemenin mantığı yok

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Port kaç gece 63k verdi. Orada 2 çocuk ücretsiz vardı 5 gece 48k civarındaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Port Nature için Jolly'de ödeme kısmına ilerlenmiyor. Taksitli fiyat ön ödeme falan için denedim böyle bir uyarı veriyor.

Seçim yapılan tesisin koşulları sebebiyle bu tesiste konaklamak için 444 0 644 arayabilir veya Müşteri Hizmetlerimizden yardım isteyebilirsiniz.

Yetkililerimiz tarafından size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

• hocam oteli arayıp özel olarak söyleyince mi kampanya tanımlıyorlar.

Jollyde görmüştüm hocam

• ben mng turizmden yaptım rezervasyonu.

bazı otellerde %25 ödeme aktif. aynı zamanda iptal sigortası ekleniyor. hatta ek indirimler var diğer acentalarda olmayan.

jolly ets max 6 taksit yaparken, mng neredeyse tüm kartlara 12 taksit yapıyor.

pandemide kıbrıs için mngden rezervasyonum vardı. iptal ettirdiğimde 20 iş günü sonra ödeme yapılmıştı hesabıma.

• Sume kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yorumunuzu görüp Mng turizme baktım.

Çocuklu aileler için okullar kapandıktan sonra Gysophila Club Marine isimli bir tesis çıkıyor, 24-28 Haziran 4 gece 24.480 TL, güzel fiyat. Tripadvisor resimlerine de baktım, fena durmuyor. Uygun bütçeli otel arayışında olanlar inceleyebilir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.