Merhaba geçen sene (27.08.2023-31.08.2023) 4 gece bu otelde konakladım. Erken rezervasyondan yararlanarak 4 gece için 11200 TL vermiştim. Otel hakkında birkaç yorum yapabilirim düşünen arkadaşlar için. Öncelikle otelin %90'ı turistlerden oluşuyor. Kimine göre olumlu kimine göre olumsuz olabilir. Resepsiyon personeli bile Rus, iletişim kurmakta zorlandık diyebilirim. Otel 2 katlı binalar şeklinde geniş bir alana yayılmış. Nispeten eski ama dökülüyor diyemem. Yeşili bol,ufak bir hayvan kafesi vs tarzı yeri de var. Havuzu aslında yeterli büyüklükte fakat şezlong kapma muhabbeti oluyor malesef. Denizi taşlık mutlaka deniz ayakkabısı lazım ama su çok temiz balıklarla yüzüyorsunuz. Yemekler orta düzey diyebilirim. Hiç et çıkmıyor diyemem lakin yemek konusunda büyük otellerle karşılaştırmayın. Aç kalmazsınız. Alkol olayı vasat. Bira bardakta ,efes olduğunu söylüyorlar ama muhtemelen sulu efes. Rakı isterseniz sadece yeni rakı var. Birşey söylemezseniz göbek markalı bir rakı getiriyorlar (tırt) Viski vodka vs bilinmeyen markalar. Anca kokteyl olur. Alakarta para verip gitmeyin deymez. Ana restoranttaki çoğu ürünü orada bulabilirsiniz. Ben oteli bu fiyata aldığım için çok takılmadan bir tatil geçirdim fakat bu sene aynı tarihlere 30.000 Tl diyor hayatta vermem. Rezervasyon yaptıracak arkadaşlara bir fikir olur diye düşünüyorum. |
2024 F/P Otel Fırsatları (22. sayfa)
-
-
Gloria Verde 10-13 Ekim 3 gece 19440₺ rezervasyon yaparak yılın son tatilini yapacağız. Dönüşte yorumlarımı uzunca görsellerle yazacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google yorumları fena değil aslında , kaç kişi kalmıştınız hocam ? 25k 2 kişi için gösteriyor
Bende belki ramazan bayramında 4 gece 12900 %25 ön ödeme ile alabilirim belki diye düşündüm nisan başında yağmur riski çok fazla maalesef ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nereden aldınız ETS de oda yok gözüküyor, Kasım da var onunda fiyatı sizin dediğinizden pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ETS den aldım minimum 4 gece konaklama şartı var çağrı merkezi 3 gece kabul edince rezervasyon yaptım.
5 gece ye verdi fakat çocuklardan birinde 5 yaş şartı var heralde
Temmuz Ağustos tatilini son 10 senedir Eylül'e kaydırmıştık.Son iki senedir Ekim'e kaydırdık.Bu gidişle Aralık Ocak'a kadar kayacak gibi bu fiyatlarla.Ben de eşim de calışıyoruz 5 gece tatil yapmak için resmen çaba sarfediyoruz.Yazık biz ne hallere geldik ülkece.
mevsimlerin kaymasıyla Haziran Eylülden ucuz oldu. Haziran fiyatlarını Eylül sonu Ekim başı gibi yakalayabiliyoruz.
Geçen sene 4-9 Haziran da Antalya tatili yaptık sıcaklık konusunda hiç sorun yaşamadık. Denize de girdik ama riski çoktu. Zaten İstanbuldan gidene kadar her ilde yağış vardı.
bilemiyorum belki bu sene 10-20 Haziran arasında tekrar değerlendirebilirim ama bu sefer de Kurban bayramı yoğunluğu olacak.
Tl 55k çıktı kendi sitesinden
Arkadaşlar uygun fiyatatlı ama güvenilir hotel arayanlar barut b suites e bir baksın derim. Haziran sonu 4 gün 26 bin tl çıkıyor, minimum gün şartı yok, puanları da yüksek.
Ancak şiddetle tavsiyem 100 de 25 kampanyası yapan halen varken hemen rezervasyon yapın, sanırım nirvana, crystal ve port nature yapıyor. Zaten iptal sigortası hediye, aklınıza yatmaz ise iptal edersiniz. İnanın realde ödeyeceğiniz para yarı yarıya düşecek. Yine seçim öncesi o zammı bu zammı derken enflasyon yükselirse daha da ucuza gelecek. Baktınız pahalı geldi, ödemeler zorluyor iptal edip geçersiniz.
Hocam Crystal grup hoteli arayıp talep edin, nirvanadaki olaydan onların henüz haberi yok.Nirvana ve Crystal otelleri aynı grubun KHG diye geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki_gs -- 28 Eylül 2023; 21:9:10 >
Kasım için Rixos Beldibi'ne zam mı geldi ? İlk sayfada 12bin yazıyor Ets'den baktığımda 15bin. Yada farklı bir yer mi 12bin fiyat veriyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barut suit te biralar şişedemi servis ediliyor giden varmı daha önce sahili kum oluşundan tercih sebebimiz olabilir
Hocam orayı da aradım yok dedi %50 bugün başlattık dedi bayağı üzüldüm
6 ve 15 yaşa 7 ve 9 dan daha uygun fiyat çıkarıyor. Çok talihsiz olmuş sizin için.
Gerçeği benim çocukların yaşı uyuyor ama pek beğenemedim port nature'yi. 48.720 tl de çok geldi
İsterseniz WhatsApp dan arkadaşımla birlikte alacaktık diye bir yazayım danışmana, sizin tarihler neydi?
Neresi %50 yapmış hocam
Hangi siteden alıyorsunuz %25 ve iptal sigortası bedava olan
Hocam 16-21 Eylül 😞 2 oda 2 çift
Nirvana Dolce Vita ,
Crystal ve diğer Nirvana’larda yapabılır %50
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X