Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam ,

Denizi çok mu kötüydü hocam iskeleden girilebilir miydi ?
    Birde Eylül 3.haftası rahatlama olur mu tesiste bilmiyorum, fakat kitkat ve lotus krema kullanmaları kalite hissiyatı veriyor 37.5k ya gelecek sene Eylül çok uygun geliyor gözüme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. temmuz başında 2 yetişkin 2 çocuk kirman leodikya'da konaklamıştık. otelden memnun kaldık. havuzu, çocuk aktiviteleri, personel ilgisi, yemekleri bizim için iyiydi. rahatsız edici turist yoktu. genelde çocuklu aileler vardı. sıra bekleme gibi bir derdimiz olmadı. restoranda veya havuz başında yer kapma telaşımız olmadı. alkol kullanmadığımız için o kısımla ilgilenmedik. bütçeyi zorlamazsa eşim yine aynı oteli istiyor.

geçen senenin konusunu okurken kirman'la ilgili epey olumsuz yorum yazanlar vardı. acaba ne gibi problem yaşadınız? neden gitmemeyi tercih ediyorsunuz? olumsuz yorumları görünce tekrar alıp almama konusunda kararsız kaldım. biz mi çok şanslıydık ta olumsuz durum yaşamadık. sonuçta bütçemizi zorlayarak bir hafta tatil alacağım. zehir olsun istemem.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    İskele etrafı da çok matah değildi hocam denize hiç girmedik desem yeridir.İskelenin en güzel tarafı barda bira şişe ile servis ediliyordu.Sezlonglarla arada caretta yuvaları var o nedenle arası mesafeli(min25-30 mt).
    Pastane çok iddialı onu belirtmem gerekir.Davidoff kahve evi de 10:00-24:00 arası hizmet veriyordu.Biz bu sene Ağustos son haftası gittik yoğunluk fazlaydı.Biz otelden çıktığımız gün (29 Ağustos) yerli turist girişi yoğun bir gündü Eylül için size bir fikir verebilir.2023 erken rezervasyon döneminde fiyat(5 gece 21-23bin₺) sonra bir ara 3'e katladı Mayıs gibi 2 katına düştü tekrar.Fiyatta lineer bir artış olmuyor değişkenlik gösteriyor.Fiyat düşünce Kazak,Tatar yoğunluğu yükselince de Ermeni,İngiliz, Amerikalı yoğunluğu oluşuyormuş resepsiyondakilerin ilettiği bilgi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Kristal otelleri Kirman fiyatları bunun üstünde rubi anormal bir fiyatla geldi anlamadım bakalım değerlendirecegım 2 çift olarak gidecegız denizi bilmiyorum eşlerimiz seviyor sonuçta müzik eğlence nasıldı hocam Rubide ortalamaydı gündüz hiç bir şey çalmıyordu gün içinde

Hocam eğlence göreceli değişebilir bana çok hitap etmiyor otel eğlenceleri ama açık havada akşam gösterileri oluyordu ilgi yoğundu.Gun içinde de köpük partisi vs şeklinde aktiviteler oldu.Genelde hareketli bir otel sakin sayılmaz Havuzbaşı günlük aktiviteler oluyordu.

• samiyenhell S kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda işteyim akşam uzun uzun yazarım.

hocam yeme içme odaklı ve çoçukların eğlenebileceği bir otel mi ? f/p olarak bütçeme en uygunu benimde port nature oldu.. siz kalabalık olması ve denizi kötü olduğu için mi beğenmemiştiniz bu oteli.

benim için en büyük referans buradaki forumdaşlar açıkcası.

• SonyFun S kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. merakla bekliyorum

• Akra kemer ets de mi? Fiyat cikartmadi haziran ayi ici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt

kendi sitesinden bakılıyor hocam fiyatlara.. para birimini tl yapın. dili türkçe yapıp rezervasyon tarihi girin

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

jolly tur dan yaptım, bilgi olması açısından şunu da belirteyim anladığım kadarıyla %25 İ peşin çekiyor (tek çekim), geriye kalan miktarı Temmuz ayında 6 taksit olarak çekecek görünüyor.

• eray_p800 E kullanıcısına yanıt
    Jolly danışmanı ile konuşmak lazım %25 peşin istersen tutmam 😃

Bişey değişmemiş :D Ağustos sonu 6 gece 71K

• Saçmalık hocam 😅

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Mini clup başarılı hocam çocuklar için belirli saat aralığı diye bir kavram yok.Sabahtan akşama kadar açık.En güzel yanı Miniclup pastanenin hemen yanında çocuklarla beraber oraya gidebiliyor dondurma vs almak için minicluptakiler tabi oraya izin verdiğinize dair beyanda bulunuyorsunuz.Odanizdaki Tv'den de izleyebilirsiniz miniclup içini.Çocuk Aquapark oyun alanı gibi (eğlenceli vakit geçirdi bizimkiler)fotoğrafını forumdaki yazıda da paylaştım.Yemekler kötü değil müthiş de değil.Hizmeti çok beğenmemiştim ama dediğim gibi bu fiyatlarla sanırım tercihimi Port Nature'dan yana kullanacağım.Göz ardı edebilirim birkaç problemi.Yani kesinlikle tekrar tercih etmem dediğiniz oteller olur ya burası onlardan değil işin özü.2024 özelinde bu fiyata yine f/p gibi duruyor.

Ana açık büfe üzer mi hocam waffle ve dondurma çok başarılıydı dediler birde bira şişeler hangisi

Birde yetişkin Aqua’sı nasıldı

İskeleden direkt girme var mıydı
    Kusura bakmayın darladık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 29 Eylül 2023; 11:29:56 >
    Otel premium ala carte herşey dahil şeklinde reklam yapıyor hocam.Bence bundan dolayı açık büfeye çok rağbet olmaz gibi bir düşünce oluşmuş olabilir.Üzmez ama meze konusunda zayıf mesela.Enginar çıkmaz mı bir otelde en basit örneği.Mutfaktan zorla getirtmek zorunda kaldım birinde kendimi garip hissettim.Yani içerde var ama servis alanında yok mesela.Ana yemekler de çok standart geldi bana açık büfede hergün tavuk pirzola,sulu etli yemek, köfte,standart çiftlik balık vs öyle olunca Alacarte yöneliyorsunuz.Orda da bir kez oldu ısıtılıp geldi kuzu şişti sanırım.Ama Ali nazik,pizzalar güzeldi mesela.Bir kalite ortalamasi yok otelde bu biraz enteresan.Bazi yerler çok kaliteli bazıları vasat .Neyse siz detaylı okuyun linkten hocam ben yine burayı da meşgul etmeyeyim.Efes,Tuborg, Carlsberg, Miller şişede bu arada.

çok teşekkürler bilgilendirme için hocam.. biz genelde çok üst seviye oteller yerine standart herşey dahil otele gidiyoruz ikinci tatil olarakta oda kahvaltı.. denizi güzel olan bir tatil beldesine gidiyoruz.

bir tatil parasina iki tatil yapıyoruz böylelikle.. o yüzden üst seviye yerler gibi bir beklentiyle gitmiyoruz yemeği üzmesin havuza girelim dinlenelim

çocuk eğlensin yesin içsin aquadan çıkmasın mantığında oluyoruz.

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Akra Kemer'in fiyat politikasını çok beğendim.Eylül ayı her gün aynı fiyat.Örneğin 1-6 eylül de girseniz 25-30 eylül arası da girseniz 37.5 k çıkıyor 2 yetişkin.Ben daha önce denk gelmemişrim.Acaba yanlışlık mı car diye de düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.