yorumunuzdan sonra tesisin yorumlarını okudum 30 dakika kadar. pek tercih edilecek bir yer değil gibi gözüküyor |
2024 F/P Otel Fırsatları (25. sayfa)
-
-
Kirman otellerini düşünen varsa oda geçişleri arasında çok az fark var bilginiz olsun.Örneğin 5 gecelik tatilde kara manzaralı odalar ile deniz manzaralı odalar arası 1000-1500 lira fark oluyor en fazla.Alacak olanlar mutlaka deniz manzaralı oda seçerek ilerlesinler.Kirman grubunun klasiğidir.Her sene oda grupları farkını minimumda tutar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar "The X Belek" geçen sene açıldı.
Temmuz ayı ortası için 4 gece 5 gün 32 bin fiyat çıkıyor MNG Turizm'de.
Yorumları hiç de kötü değil. Tek dezavantajı denize sıfır olmaması diyebiliriz.
Geçen yaz Belek'teydim. Akra Kemer'i almış olmasam(eşim de Kemer'i istiyor gelecek yıl için) değerlendirebilirdim kendi adıma.
-
teşekkürler.
-
Gypsophila club marine kemer 18.700
Dolce vita 36.800
Crystal tat beach 25.600
Hangisine deger bu paralar sizce? Hangisi mantikli.
Crystallerin bazi otellerin fiyati iyi ama kalitesi nasildir bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 29 Eylül 2023; 13:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi tarihler kaç gece Dolce Vita ile gypsophila arasında gezegen farkı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Eylül başıyla son haftası bir değilki ama mesela Port nature Eylül ilk haftası 45 3.haftası 37.4
-
Touristica da Club Calimera Serra Palace uygun fiyat seçeneği sunuyor 3 yetişkin bir çocuk gidilecek bir tesis midir acaba google yorumları çelişkili deneyimleyen oldu mu acaba daha önce ?
radarımızda olan bir diğer otel de Unique Life Style Hotel
Bu iki otel hakkında görüş almak isterim daha önce konaklayan oldu ise eğer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenlight17 -- 29 Eylül 2023; 15:6:53 > -
Zeki hocam 8aya mı böldünüz ön ödemeyi hocam hangi kart ile %50yide 9a böldürebilirsem mantıklı olacak
Tüm kartlara bölüyor sanırım, ben vakıfbak world ile böldüm, daha önce bonus ve paraf ile böldüğüm de oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bonus 9 diğerleri 6 maalesef diyor
Hocam ben gitmiştim yaklaşık 5 sene önce fln ancak ozaman çok uygundu fiyatı. Otel de kötüydü. Şuan fiyatı okadar uygun değil el değiştirip düzelmiş olabilir o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
Touristica üzerinden oldukça iyi fiyat veriyor google yorumları fiyat performans yorumu yapıp 5 sene üst üste gidenler de olmuş ancak sorun yaşayıp çok kötü yorumlayanlar da. Dolayısıyla bi fikir edinmek adına çelişkili yorumlar olması düşündürücü.
-
Sömestr derken Kasım'daki ilk ara tatilinden bahsediyorsunuz değil mi ? Rixos kendi sitesinde 12800 lira fiyat veriyor. Hatta üyelikle 11580 lira.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sömestr da giden var mı. Hava çok iyi olmaz sanki
@samiyenhell İyi akşamlar hocam. Bu sene 9-15 Ağustos Kirman Arycanda’da tatilimizi yaptık keşke yapmasaydık … Geçen yaz 2022 Ağustos’da Arycanda dan çok memnun kalmıştık. Gerek çalışanların ilgileri gerekse yeme içme konusunda bizi oldukca tatmin etmişti. O yüzden 2022 Eylül’de 2023 Ağustos ayı için erken rezervasyon yaptım. Neyse gelelim tatilimize, geçen senenin bize verdiği beklenti ile otele giriş yaptık fakat ne arabamızın yanına gelip bizi karşılayan oldu ne de bavullarımızı indiren sorun değil hepsini kendimiz indirdik. İçerde bizi resepsiyondan bir arkadaş karşıladı. 20 dakika kadar bekledik ve giriş işlemlerimiz yapıldı. Sonrasında tuhaflıklar burada başlıyor giriş kartlarımızı verip odamızı tarif ettiler kendi odamızı kendimiz bulduk. Bavullarımızı beklemeye başladık aradan 20 dakika kadar geçtikten sonra resepsiyonu arayıp gelmeyen bavullarımızı sorduk hemen gönderiyoruz cevabı aldıktan 15 dakika sonra daha fazla dayanamayıp bavullarımızı kendim aldım geldim. Rezillikse reziliiğin daniskası…
Sabah kahvaltı da çay siparişi veriyorsun beklemene gerek yok gelmiyor, 6 gün boyunca kırmızı et olarak bir kez T- bone ve 2 güne bir köfte gördüm. T-bone yi yemeyi bırak kesemedim bile daha kötüsünü görmedim . Türk gecesinde adanaya benzer bişeyler yapmaya çalışmışlar ne olduğunu ne ben ne de başkası çözebildi.. Yediğim en güzel yemek kuru fasulye ve pilav abartısız söylüyorum. 6 gün boyunca oğlanla beraber nuggets pommes atıştırdık. Zaten Mc Donaldstan alışık olduğumuz için zor olmadı.
Lobideki barmen arkadaş ne içeceğimizi ingilizce sordu bizimle Türkçe konuşabilirsiniz dediğimde cevabı - Denerim, oldu. Daha sonrasında Türk olan arkadaş gayet güzel Türkçesiyle bizimle mubabbet edebiliyordu.
Oğlum 4,5 yaşında ,akşamları çocuk diskosuna gitmeye bayılıyor o sebeple ilk gidenlerden oluyorduk. Program başlamdan hemen önce otel animasyon ekip sorumlusunun bütün ekiple toplantısına denk geliyorduk. Otel müşterilerinin birisine top vermişler o da kaybolmuş bütün ekibe gözümüzün önünde fırça çekiyordu. Topunuza sahip çıkın malzemelerinize sahip çıkın başka malzeme veremem sipariş edemem vs vs çalışanları yerin dibine sokuyordu. Bu yaşanan sadece bir akşam değil her akşam böyleydi. Koskoca hotel için bir top nedir Allah aşkına ??
Pool bar da bir hotel çalışanı ile tanıştık ayak üstü , tatil nasıl gidiyordan ne kadar zamandır burda çalışıyorsun falan muhabbetine girdik. Artık nasıl bir samimiyetse arkadaş .. Abime benden bir oralet falan muhabbetlerine geçti ?! 5 yıldızlı oteli kahve ortamına çevirdi .. Arkadaş bu nasıl bir müşteri ilişkisi ya ? Şahsen ben ne kadar samimi olursam olayım asla müşteri ile böle bir muhabbete giremem.. Özgüvenlikten çıkmış lakayıtlığın nirvanası olmuş.
Son günden bir önceki gün öğle yemeğine Leodikya tarafına geçtik. Geçen sene konakladığımız için her iki otelin food corn ve restorasyonlarını kullanabilirsiniz dediler. Biz de değişiklik olur açısından diye orda yemek yemek istedik. Yemeklerimizi masaya alıp başlıyacağımız zaman şef garsondu galiba bir garson kızı bizim yanımızda öle bir azarladı ki yerimden kalkıp iki laf etmemek için kendimi zor tuttum. Kızın ağlıyarak içeri gitmesi bizde ne iştah bıraktı ne de başka bir şey. İçerde müşteri varmış yokmuş hiç önemli değil bu nasıl bir egodur arkadaş ?
Ne yemeklerinden tat alabildik ne de çalışanlardan bir güler yüz görebildik. Geçen sene ile bu sene arasında dağlar kadar fark var oğlum için katlandım daha da bedava yapsalar gitmem.
En güzeli de kartı teslim ederkendi. Kartlarımızı verdik ne iş yaptığını bilmediğim bir hanımefendi oğluma -delikanlı nasıl geçti bakalım tatilin diye sormasıydı. Eşim ve ben birbirimizin yüzüne bakakaldık. Zanlettik ki bize de soracak ama nerdeee… Sap gibi ortada bırakıyorlar bunu da görmüş olduk.
Hocam bunlar benim yaşadıklarım siz yine de gidersiniz gitmezsiniz orası sizin kararınız. Belki geçen sene gitmemiş olsaydım bu kadar farketmezdim. Eleman eksikliği çok göze çarpıyor. Seneye nasıl olur bilemem. Yardımcı olabildiysem ne mutlu …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 29 Eylül 2023; 22:17:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hiç sorun yaşamazsınız 100+ rezervasyonum var bulduğunuz fırsat varsa paylaşabilir misiniz?
İlgilenip detaylı bir şekilde yazdığınız için teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X