Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
608
Favori
1.015.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet karta taksit yapıldı diye hatırlıyorum.arkadasinda söylediğini tesis bu sene yenilecekmis ama.onlarda kapsamı tam bilmiyorlar ama şunlar net 5 yıldız olması ve odalar kesinlikle yememeye gidecekmis.nisan ayında Goia adıyla acilavakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barut otellerin sitesinde de hepsi açık gibi tui blue barut andız Eylül 3.hafta 47k çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yaniltmis olmayım ilk peşinati taksitsiz olarak çekmiş kart detaylarına baktım.13bin kusur olarak çekmiş

• Cennet acantus için %30 yapmıyormuş %50 istiyor yolda cennet barut alır geçerdim

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Jolly üzerinden bende dün baktım Ekim için rezervasyon vermiyor. Eylül son haftaları sezona göre fiyatlar iyi gözüküyor şu anda.

Belki telefondan Ekim içinde fiyat alabilirsiniz.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bende sorun yok demekki.Evet Eylül sonu 25-30 arası 33 k kadar düşüyor.Şu anda en makul seçenek gibi geliyor bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nirvana dolce vita için %50 ön ödeme istiyorlar ve indirim yapmıyorlar sitedeki fiyatlardan (daha önce konaklayanlara varmış sadece daha öncede yazılmıştı zaten burada değişen bir yok) hakkında son sezon için detaylı bir yorum var mıydı arkadaşlar? Ekşide şikayetvar da ilginç yorumlar var her otelde kötü yorum olur belki de ama yine bilgi verebilecek var mıdır? Teşekkürler

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Gidenler var mutlaka yazar hocam %25 olsa alırdım hocam ya %50si zaten 850 Euro’ya mal olacak

• Rixos rezervasyonu düşünenler için bilgi;

ETS’den alınca bonusa 6 taksit diğer kartlara 3 taksit.

Rixos’u arayıp aldığınızda otelin verdiği fiyat ile ETS’nin bonus kart kampanyalı fiyatı aynı. Burada world 6 taksit bonus 3 taksit.

World özellikli kartı olanlar için ETS’den almak yerine oteli arayıp almak daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Eylül 2023; 19:36:0 >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Telefonda mı ucuz fiyat veriyorlar hocam? Sitesinden rezervasyona giriyorum hd 65 bin çıkıyor

• gobektas G kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı havuz olduğundan değişik bir tecrübe olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Kasım ara tatili için 3 gece Rixos Beldibi düşünüyorum. Fiyatından dolayı acaba sorun yaşarmıyız ? Diğer Rixoslar ile arasında neredeyse 2 katı fiyat farkı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Kapalı ısıtmalı havuzu var sanırım. Açık ısıtmalı havuzu var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam fiyatı ile doğru orantılı olarak diğer rixoslara göre daha düşük beklenti içinde olmak lazım. Aynı grubun otelleri ile arada fark çok. Bazı yorumlar iyi iken bazı yorumlar kötü, beklentiyi yüksek tutmadan güzel bir tatil geçirilebilir bence. Açık ısıtmalı havuzu olan otellere öncelik verebilirsiniz bu arada, beldibinde açık ısıtmalı havuz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 30 Eylül 2023; 21:20:21 >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Turk alman oteli

Genelde turk aile ve gurbetci olur. Mutevazi bir otel. O kilasmanda alaiey resortun yaninda lonicera premium var o daha iyi

Beldibine gecen sene gittim. Rixos felan degil. Bildigin 3 yildiz otel gibi

• Tum rixoslarda kaldim
    Rixos belek harici digerleri marka fiyati bes para etmez kanmayin. O fiyata daha iyi yerler var...

Gittiklerim

Maxx royal
    Voyage belek
    Kaya palazzo
    Mardan palace
    Rixoslar
    Land of

Sorunuz olursa cevaplayabilirim
    Hepsi guzeldir

• Bu sene kac acar bilemiyorum ama rubi sign i takip edin. A kalite oldugunu tahmin ediyorum. Rubi platinumu bu forumda tanitan bendim cok kisi gitti memnun kaldi. Bu sene sign i dusundum ama yurtdisi tatili yapinca kaldi. Fiyatini takip edin derim...

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Rubi sign 5 para etmez benim gözümde. Ederinin oteli değil ilk açıldığında normal rubi’nin 1 buçuk katı idi şimdi yaklaşmış fiyatları. Ufacık minnak otel, alkol kalitesi düşük, hizmet rezalet, yemekleri güzel sadece. Ordan çıkıp normal rubi platinum’a geçince rahatlamıştım.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Platinum denizi icin tercih sebebimdi ama en son kalite cok dusmus otel eskimisti.

Acilisini biz yapmistik efsoydu o yil

4 yil gittim sonra baktim eskimis biraktim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.