< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Alaiye resort nasıl giden var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ets nin %25 öde kampanyasındaki işleyiş nasıl arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ETS’de var mı göremedim hocam nerede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
31 Ekim 2023’e kadar olan konaklamalar için geçerli o kampanya:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Barut B suits temmuz başı 5 gece 2 yetişkin 2 çocuk ets den her şey dahil bonusa 40k çıkıyor ve 6 taksit veriyor.
Bonus yok diğer kartlara 3 takside kadar 42k çıkıyor. 3 taksitte ödeme imkanım yok.
Jollyden 40k lara crystal tat beach var %25 ön ödemeli cazip fakat ödemesi avantajlı diye gidip kuyruklarda kavga etmek istemiyorum.
İşin içinden çıkamadım.
Barut yarım pansiyon mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5 yerine 4 gece kalıp nirvana düşünürüm ben olsam, geçen yıl erkenden gitttim saat 9 da oda hazırdı, çıkışta da odayı boşaltın son günü geç çıkarsınız. haziran sonu 29 giriş 4 gece 46 çıkıyor, daha önce Crystal ya da nirvana konaklama var ise 100de 5 indirim de var.
Yarım da var hd de var hocam.
Her şey dahil
Daha önce kalmadım. Nirvana Dolce olanı mı?
Çocuklar 20/07/2015 ve 20/07/2017 doğumlu
2024 rez. İçin ets 6 ve 8 yaş olduklarını kabul ediyor.
Jolly 7 ve 9 kabul ediyor.🤔
Nirvana Dolce vita 29 girişli 4 gece ye 57k çıkıyor.
Hem yarım pansiyon hem HD olan oteller büyük ihtimalle bileklikle ayırt ediliyor ama hem kalana hem çalışana zor değil mi ya, yarım pansiyonda sabah akşam açık büfe vardır. İçecekler ücretli olarak geçiyordur. Başka ne farkları var acaba
Barut otelleri için bu ay ben barut sunwing icin ön ödemeli olarak çağrı merkezinden rezervasyon yaptırdım.ararsaniz siz de hayır diyeceklerini sanmiyorum.
Benimde aklıma otelin denize sıfır olmaması vs gibi durumlar takıldı ama xok sıkıntı olacağını sanmıyorum
Kaç gece hangi tarih hocam fiyat ve %kaç ön ödeme yaptırdınız
5 gece temmuz ilk haftası için 32bin kusirdu ön ödeme olarak sanırım 10bin civarı ödedik eşimin karttan çektiğimiz için net rakam bilemiyorum ama aşağı yukarı böyleydi bakarsam bir ara net rakamıda yazarım
Ön ödeme taksiti yaptı mı hocam
Port Nature oteli için Ekim 2024 fiyatlarını göremedim.Acaba benim tarayıcımda mı bir sıkıntı var yoksa fiyat mı açıklamadılar anlayamadım.Ekim 2024 fiyatlarını görebilen var mı acaba?Herkese iyi haftasonları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Barut Sunwingi burada daha önce de yazmıştım ilk açıldıklarında ailelerin değerlendirmesi adına.
Çocuklu aileleler simdi arayışa geçmiş gibi duruyor tekrar yazayım. Tesis bu yıl yenilenecek ve Goia ismiyle açılacak tekrar, tamamen Uhd konsepte, 4 yıldızdan 5 yıldızlı bir tesise dönüşecek, tek handikap denize 600 metre ama fiyat ve barut yeme içme kalitesi bence bunu kapatır, fiyat sebebiyle avantajlı pek çok tesise göre, alınırsa seneye dönüşecek Uhd konsepte fiyat farksız geçilebilmesi için şimdiden Uhd konaklama tipine rezervasyon yapılmasını öneririm.
Barut sunwing i aradım 1-6 temmuz 2 yetişkin 2 çocuk deluxe oda olarak 42227 ₺ fiyat verdiler. %30 ön ödemeli world bonus maximum… özellikli kartlara 3,6,9 takside kadar olabiliyor dediler.
Kalanı otele girişe 1 hafta kala yine taksitli oluyormuş.
Konaklamaya 1 hafta kalana kadar şartsız iptal var denildi. Fakat hangi karta kaç taksit olacağı konusunda net bilgi alamadım. Seneye 5 yıldız olacağı şu anda her şey dahil alınan otelin seneye uhd olacağını söylendi.
Sahile 600m olduğu ve yarım saatte 1 shuttle olduğu bilgisi verildi.
Otelin kendisinden alım yapıldığı için sonraki barut konaklamalarında indirimlerin tanımlanacağı söylendi.
Rezervasyonu tamamlasam mı bilemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X