Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
605
Favori
1.016.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sömestr döneminde yoğunluk oldu muhtemelen, o döneme artış gelmiş diğer tarihler aynı kalmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seturda rubi platinium ve rubi sign, jollyde the x otel fiyatları açıklanmış. The x deneyimi olan varmı nasıldır bu otel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermac20 E kullanıcısına yanıt
    Rubi Platinum Eylül 2.hafta için almıştım 25k ödemiştim 56k çıkıyor 5 gece

Rubi plat sign 61 çıkıyor

Geçen sene sign Platinumdan %50 daha pahalıydı fiyatları eşleşmişler neredeyse

%25 kampanyası olmazsa kesinlikle alınmaz

Robinson Çamyuva 53

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

son kale de yıkıldı  

istikamet akra kemer..  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Hocam 2x bekliyordum da ya abartı açtılar ya da ekonomi cidden bayağı kötü gidecek

Euro 29.00 oldu akra kemeri de nolur nolmaz arkadaşlarımda konuşup değerlendirecegım ödemesi zor 6.5k 6.5k bayılmak istemiyorum açıkçası ,

Port nature Eylül 3.haftası 37.4k ve %25 ön ödeme cok cazip geliyor

Kimeros bekliyorum bakalım birde

Kimeros fiyatı aralık ayında açıklayacağını söyledi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rubiyi ağustos sonu için düşünüyodum geceliği 10k civarına geliyor şuan. Vay anasını :) kovalamaya devam.

• Seturun sitesine giremiyorum hocam ben hem bilgisayar hem telefondan, siz Rubi fiyatlarını kontrol ederken rahatça girebildiniz mi?

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Az önce gayet iyi çalışıyodu şimdi bende giremiyorum. Hatalı bişeler yapmış onu düzeltiyor olabilirler.

• Setur sitesi dandikti hep 😅bakalım rubi fiyatını geri çekmiş umuyorum ki yazın em pahalı günlerini seçip otomatik işlemişlerdir

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. dün sırf %25 önden öde kampanyası var diye port natura baktım jolly de de bu %25 öde kampanyası ağustos 2023 e kadar geçerlidir diyor içeriğinde siz hiç arayıp görüştünüz mü jolly le ? eğer kampanya devam ediyorsa sırf bu kampanya yüzünden port a gitmeyi düşünüyorum. akra kemerle arasında kaldım fakat akra yazıldığı üzere perenin tamamını istiyor malesef.

hocam port nature de %25 ödedikten sonra kalanı için fiyat mi sabitleniyor ? kalanı peşin mi isteniyor yoksa kart ile ödeme imkanı varmı ?

bende ya akra kemer yada port natur alacağım başka alternatifim kalmadı artık.

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben de denemedim ama Ekim 2023 e giriyorken hala o ibare varsa geçerlidir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-13 temmuz 2 yetişkin 2 çocuk rubi platinium 92k çıkıyor.Port nature 48k.Barut Bsuites 36k.Ödeme seçenekleri hususunda problem yaşayan çok olacak gibi bu seneki rezervasyonlarda.Net değil ön ödemeli seçenekler.Port nature tekrar gitmem diye düşünüyordum bu seneki tatilden sonra ama fiyat iddialı kafamı kurcalıyor açıkçası.

• Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Port nature deneyiminizi yazar mısınız hocam %25 ön ödeme ve ücreti çok iddialı geldi bana da

• Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt

Port Nature ye uygunluğundan dolayı ve %25 ön ödemeden kaynaklı rezervasyon yaptırdım fakat siz neden bir daha gitmem diye düşünmüştünüz, kötü yönleri nelerdir söyleyebilirmisiniz?

Hocam detayını bilmiyorum geçen sene şu şekilde aldım 26k idi rubi 7ksını 12aya böldüm (aralık 2022) kalan 19daağustos 2023de 12ye böldüm (1k çip para geldi )

Buda öyle olmalı 40k 10ksını sımdı taksitle kalan 30k tatilden önce istediğiniz herhangi tarihte taksitle

• eray_p800 E kullanıcısına yanıt

hangi siteden yaptınız hocam bu ön ödemeli rezerveyi ?

• Hocam 2023 konusunda detaylı yazı yazmıştım mesaj linkini kopyalamayi beceremedim konuda aratınca çıkıyor detayları hatta aynı dönemde konu sahibi forumdasmiz da oradaydı onun da tecrübelerinin yazılı olduğu mesajlar alt alta yazılı.Ulasamazsaniz dm den kopyala yapıştır yaparm size yazılanları.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156708254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftrhüseyin -- 29 Eylül 2023; 9:37:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.