Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.810
Cevap
619
Favori
1.013.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence havuz olarak daha büyük bir otel yok hocam. Devasa havuzu var ama 1 kez kullanmadık :) Biz ana havuzun yanında olimpik havuz var 2.20 m olan ordaydık hep. +18 o havuz çok sakindi özellikle her gün orayı kullandık. Ana havuza eşim aktivitelere katılmak için gidiyordu sadece.

Personel özellikle havuz başında yok denecek kadar az. Gidip kendiniz alıyorsunuz herşeyi bardan. Hatta boşları almak için bile biz garson çağırıyorduk. Ana restaurant ta yoğunluk oluyor orda da içecek almak için bazen garson bulmak zor oluyor. Hatta sabahları portakal suyu çay vs gidip ben kendim alıyordum.

Yiyecek kalitesi orta diyebilirim. Özellikle pide ve ekmek bölümü güzeldi. Hele sabahları simit vs. Tatlıları güzel.1 gün suffle,1 gün künefe çıkıyor. Snack fena değil. Hafta da 1-2 gün et döner diğer günler tavuk döner var, Hergün hamburger,pide,kumpir (patates çok küçük) pizza çıkıyor. Geceleri dahi gece çorbası deselerde çorba dışında tost tatlı vs bir çok çeşit var.

Benim en sevmediğim kısım alkol kısmı oldu. Kalite nerdeyse yok denecek kadar azdı. Hatta şişe hiç bir şey yok. Hatta şişe soda istedim ona bile yok dediler bardakta verdikleri soda bildiğin asitli su.

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim cevabınız için 3 gece 31000 bandında daha iyi bir otel bakacağız o zaman. Tavsiyelerinizi bekliyorum forumdaşlar .

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt

Daha iyisi var mı o fiyata bilmiyorum ama eşim eğlence için istedi granadayı. O yönden boş geçmiyorlar. Aqualar,havuz başı aktivitileri akşam showları, sonrasında gece discosu vs. Haftada 2 gün köpük partisi. Çok kalite aramadığın sürece memnun edebilir hocam

• Arkadaşlar bu İşbankasının yatırdığı Maxipuanları nerede kullanabiliriz en likit olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noogard kullanıcısına yanıt
    Migros, Kipa, Özdilek, CarrefourSA, A101, Koton, Ikea, Deichmann, Metro en bilinenleri... Her şubede olmamakla birlikte Bim ve Şok'ta da kullanılıyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar şeyi nasıl yiyebiliyorsunuz aynı gün içinde 🙃

• texmo kullanıcısına yanıt
    Hocam her porsiyonu eşimle bölüşüyoruz ve arkadaşlarımızın yediklerinin tadına baktığımız da oluyor

Afiyet olsun , kilo nuza dikkat ediniz

• 4.günden selam

Hava güzel ve sıcaktı yine deniz dalgasız güzeldi bugün şans olabilir ,

Otel çakılı şefle sohbet ettik erken sezondan sezon sonuna kadar kişi sayısı düşmüyormuş hep full kapasite bir şekilde kalabiliyorlarmıs

Ördek çok güzeldi, lahmacun şaşırttı eti güzel ve cıtırdı,

Dil balığı çok güzeldi yumuşacıktı , kalamar daha iyi olabilirdi jelibon gibi degıldı ama çok daha iyilerini yedim , iskenderi arkadaşım yedi ortalama üstüydü

Pesto soslu karides en iyi yemek olabilir

Kestaneli sufle ve tiramusu çok iyidi maskarponluydu kremalı degıldı

Kahveler ve çaylar genel anlamda leziz

Sarma vardı bugün aşırı iyidi

Tabaklar çizik , açık büfe hep kalabalık buna eksi yazıyorum

Akşam 2 abi biri ritim tutuyor biri gitar ve İngiliz şarkılar söylüyor gayet güzel dinleti oluyor , bugün de sirk var sanırım

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 19 Eylül 2024; 22:2:15 >

• texmo kullanıcısına yanıt
    😁 eyvallah hocam

Görselde sundugun çoğu ürünü yemedim desem yalan olmaz hocam maşallah tam bir gurme gibisin 😊

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    😀hocam ben seviyorum yemeyi , pestolu karidesi mutlaka yiyin all dayde

• Paloma orande ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar

Merhaba hocam, öncelikle iyi tatiller.

jolly üzerinden 4—9 eylül 2025 arası 5 gece 2 yetişkin 2 çocuk 60 k fiyat çıkıyor.

Sizce bu fiyat için bu otel değer mi yoksa aynı tarihler için the norm kemer 65 k

2 çocuk ile hangi oteli tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öğlen ordayım hocam genel itibariyle o değil de bir fıstıklı baklava yiyemedim ya ona yanarım 😂

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Hocam seaside da havuç dilimi ve açık büfede vardı hatta açık büfedekini yedim tadı iyidi

Tahinli olan havuç dilimi oluyor ana restoranta bir tepsi yapıyorlar heralde hemen bitiyor oda çok lezzetli idi hocam

• Neolayım N kullanıcısına yanıt
    Hocam %25 ön ödeme ile alırsanız port nature mantıklı the norm Bodrum kaç çıkıyor ki

The norm Kemer için demiştim. Orasıda 65 K çıkıyor.

Çıkışta dedektörle Arama yapıldığı doğrumu 😁

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.