Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.810
Cevap
619
Favori
1.013.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen doğrudur hocam bornozlar için falan heralde , isterse Mr çeksin bavula 😁 umrumda olmaz
  • Neolayım N kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki o tesis çok iyi degıl diye biliyorum bodruma bakın bence
    The norm kemer 6 ekim 10 ekim 4 gece orda olacağız Allah nasip ederse inşallah yazarım size olumlu olumsuz yönlerini
  • uguryuzak U kullanıcısına yanıt

Şimdiden iyi tatiller sizlere. Muhtemelen ben birkaç gün içinde karar verip alacağım. Çocuklar için aquapark ve havuzu yeterli ise yemekleri de iyiyse bizim için yeterli.

• hamemo kullanıcısına yanıt

Var hocam biz kışın ocak ayında gitmiştik

• Arkadaşlar konuyla alakasız biraz ama maxipuanlari nerede kullanıyorsunuz. Online olarak nerelerde geçiyor ya da benzin vs alırken geçiyor mu
  • nuricix kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Eylülün ikinci haftası Paloma orende değil ama paloma perissia’da 4 gece konakladım. Perissia bu grubun en ucuz otelidir. 2 çocuk ücretsiz olması nedeniyle cazip gelmişti. Oteli havuz.deniz şenzlog ve yemekhanelerinde hiç sıra yoktu. Otelin yemekleri genel itibarıla iyiydi.(muhteşem dğildi) Ana restoran haricinde 2 tane ücretsiz sadece akşam yemeği hizmeti sunan ala carte restoranı vardı. (Dana biftek güzeldi) Kahvaltı ve yemeklerdeki açık büfeler zengindi. Sabahları taze sıkma portakal suyu mevcuttu. Et. Tavuk ve balık her öğün vardı. Pastane tarafı bana göre yetersizdi. Fıstıklı baklava vb yoktu. Açık dondurma vardı. Kapalı dondurma yoktu. İçecekler yemeklerde ve havuzbaşında bardak ile gelirdi. Şişe içeçek görmedim. (Odadaki mini bar hariç) 5 veya 6 tane sıcak ve soğuk içecek hizmeti sunan bar vardı. Alkol kullanmadığım için içkiler konusunda yorum yapamayacağım. Ancak kuruyemişleri kaliteli idi. Çocuk havuzu dahil 3 ayrı havuzu vardı. Havuzlae Fazlasıyla yeterli idi. O da temizliği çok iyiydi ve otelin genel temizliği çok iyiydi. Paloma otellerinin en güzel tarafı palomaqua parkına sahip olması. Bizim otelden bu aqua parka günde iki sefer servis hizmeti vardı. Aqua park Paloma Orendanın hemen yanında, bu sizin için çok büyük bir avantaj. Hem yetişkin hem çocuk aqua parkı olarak tasarlanmış kocaman bir alana sahip. Çocuklu aileler ve aksiyon seven büyükler sadece bu palomaaqua park için bile bu oteli tercih edebilir. Fiyat performans olarak parasını fazlasıyla hak eden bir oteldi.

• herpes33 H kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. Cevabınız için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim Allah razı olsun fiyatlar ve kampanyalar günlük değişebiliyor bir önce karar verip almanızı öneririm ben pine beach düşünürken 1 saat sonra baktığımda 5 bin TL zamn yaptılar sonra ETS yuzde 5 indirimi vardı onuda kaçırdim dün İstanbul Yenikapı Yalova arabalı vapur alayım dedim bugün baktım onada zam gelmiş :))) kısaca kafanıza yatan bütçenize uygun bulduğunuz yeri alın bence the norm kemer zaten ets oteli diye biliyorum o yüzden kötü olabileceğini düşünmüyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zirefgend

Akka Alinda da ilk günümüzü bitirdik. Özetle;
    1- Karşılama gayet tatmin ediciydi. Memnun kaldım.
    2- Otel tam kapasite değil, bu yüzden otel alanı küçük olsa da bir karmaşa, kalabalık veya aksaklık olmuyor.
    3- Personel otelin genelinde ilgili ve kibar. Hiç problem yaşamadık. Temizlik gayet iyi bu kadar insanın olduğu yerde ne kadar olabilirse o kadar iyi.
    4- Odalar temiz ama banyo da dahil olmak üzere biraz küçük. Minibarda; 2 kola, 1 er tane fanta ve sprite, 2 kutu bira, 2 şer adet maden suyu ve meyve suyu var. 1 adet çubuk kraker ve kaymaklı bisküvi.
    5- İlk gün itibariyle ana havuz veya sahilde herhangi bir etkinliğe rastlamadım. Aqua tarafını kullanmadım onun için orada olduysa da bilemiyorum.
    6-- Sahil kenarında şişe içecekler ve paket dondurmalar mevcut. Restoran kısmında maalesef yine açık içecekler ikram ediliyor.
    7- Alkol kullanmadığım için ve bu konuda çok cahil olduğum için yorum yapamayacağım. Gördüğüm misafirler aynı alkolsüz içecekler gibi alkollü içecekleri de şişede içtiği.
    8- Pastane bölümü fecaat yorum yapmaya gerek yok.
    9- Yemekleri çok çok yetersiz. Çeşitlilik çok az. Akşam yemeğinde ızgara hariç 5-6 çeşit yemek vardı ki bunun zaten ikisi pilav türü. Bu akşam bir çeşit sulu yemek vardı. Sevmediğiniz bişey denk gelirse kötü. Izgara bölümündeki etler maalesef çok lezzetsiz. Öğlen ızgara tavuk kanat vardı ama ızgara tavuğu nasıl becermişlerse haşlamaya benzetmişler mesela.

Sonuç olarak ben oteli beğenmedim. Bir daha sanırım fiyat dahi bakmam. Üç aşağı beş yukarı aynı fiyata kesinlikle Limak Limrayı tercih etmelisiniz. Diğer otelleri deneyimlemesiğim için kıyas yapamam.
    Güncelleme; Akka Alinda daki tatilimiz bu gece ile beraber bitiyor. Düşünen arkadaşlara fikir olsun diye deneyimlerimi paylaşıyorum.

Kötü Yönleri
    - Oda temizliği berbat. 5 günde iki kez şikayetçi olduk. Şikayete hemen dönüş oluyor ama iş işten geçmiş oluyor
    - Tuvaletten gelen hafif ve sürekli bir koku var. Sanırım tesisin eski olmasından kaynaklanıyor.
    - Temiz diye bıraktıkları havluların bazıları lekeli oluyor. İnsanın içi kaldırmıyor.
    - Pastane diye birşey beklemeyin. Yoruma değmeyecek kadar kötü.
    - Sabah kahvaltıları hep aynı mönü sadece çorbalar değişiyor. Öğle yemekleri akşam yemeklerine nazaran daha çeşitli oluyor. Öğle yemeklerinde ızgara hariç 2-3 çeşit et yemeği oluyor. Akşam yemekleri 6-7 çeşit çeşit olyor; pizza, pide, pirinç pilavı (Hiç bulgur pilavı çıkmadı) sulu yemek, et yemeği ve sebze yemeği. Yemek lezzeti damağa göre değişir ama ben beğenmedim.

İyi yönleri
    - Tesis kısmen boş olduğu için dinlenmek için birebir. Her yer tenha, şezlong için koşturmaya gerek kalmıyor. İki tane hamak var onları bile çoğu zaman boş bulabiliyorsunuz.
    - Şişe içecek olayı çok güzeldi.
    - Waffleı güzeldi.
    - Otelin genelinde Personeli güler yüzlü, kibar ve ilgili
    - İkramlık cips ve kuruyemişler taptaze
    - Snack ikramları yemekhanedeki yemeklerden daha iyi. Tantuni, döner, tavuk, çorba, hamburger ve makarna var.
    - Denizi tertemiz, Kemerin karakteristik sahili gibi çakıllı. 6-7 adımda 1.80-2.00 metreyi görüyorsunuz.

Aklıma gelenler bunlar. Ben genele vurduğumda beğenmedim. Tekrar gelmeyi düşünmüyorum. Merak edilen varsa cevaplarım.

Teşekkürler 👏
  • Zirefgend Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben zaten sizin yorumdan sonra akka alindadan vazgeçmiştim Allah nasip ederse ekimde the norm kemer gitcez değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryuzak -- 20 Eylül 2024; 20:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin06

4.günden selam

Hava güzel ve sıcaktı yine deniz dalgasız güzeldi bugün şans olabilir ,

Otel çakılı şefle sohbet ettik erken sezondan sezon sonuna kadar kişi sayısı düşmüyormuş hep full kapasite bir şekilde kalabiliyorlarmıs

Ördek çok güzeldi, lahmacun şaşırttı eti güzel ve cıtırdı,

Dil balığı çok güzeldi yumuşacıktı , kalamar daha iyi olabilirdi jelibon gibi degıldı ama çok daha iyilerini yedim , iskenderi arkadaşım yedi ortalama üstüydü

Pesto soslu karides en iyi yemek olabilir

Kestaneli sufle ve tiramusu çok iyidi maskarponluydu kremalı degıldı

Kahveler ve çaylar genel anlamda leziz

Sarma vardı bugün aşırı iyidi

Tabaklar çizik , açık büfe hep kalabalık buna eksi yazıyorum

Akşam 2 abi biri ritim tutuyor biri gitar ve İngiliz şarkılar söylüyor gayet güzel dinleti oluyor , bugün de sirk var sanırım

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

Alıntıları Göster
    5.gün

Deniz sabah gayet güzeldi çabuk derinleşiyor bugün 20 Eylül hava çok güzeldi hatta yakıcıydı ,

Oda servisi temiz güzel temizleyip tertemiz havlu bırakıyor havlularda ve bornozla chip var muhtemelen xrayı buna tutuyorlar oda servisinden diş fırçası ve terlik istedim kadın 5er tane avuç avuç her şeyden verdi sağolsun 😃

Kahvaltı aynıydı efsane çeşit yok ama ürünler lezzetli file badem ve fındık ile bal karıştırabilirsiniz

Suşi tatlı ve güzel kahve klasikleşti zaten ,

Cuma günü port nature yakışır jübile geldi, Türk gecesi muhteşemdi rakılar çok iyidi

İçli köfte 7/10 du ama kötü değildi ,

Adana çok güzeldi mangalda yaptılar bulgur gibi dağıldı ,

Dana kol , Kayseri yağlaması , tantuni ve kokoreç çok güzeldi ,

İşkembesini çok beğendim sarımsaksız sirkesiz kokusuz yedim çok temizdi

Fıstık sarma çok güzeldi glikoz şurubu tadı yoktu çok şükür sade yağı baskındı güzeldi

Dondurması keçi sütlü Kahramanmaraş usulu iyidi

Mezeler güzeldi hiç tabagımızda sürünen ürün olmadı

Midyesi gayet güzeldi

Türk misafir sayısı bir anda çok arttı fiyat kırılımdan heralde üzgünüm ama ruslar daha kibarlardı

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Kral akıllı dur kafamızı karıştırma :)
  • Arkadaşlar 26 eylük de marmaris de olacağım otel öneriniz varmı ?
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    İdeal Prime da kalmıştım iyiydi. Ama marmariste genelde turunç sahilde bi otel var onu övüyolar.
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Evet o öteli gördüm. Bu yıl mı kaldınız ?
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam en az 5 senesi var. Turunçta kalmadım ama.
  • Arkadaşlar 2025 fırsatları mı açılmış???
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.