Şimdi Ara

2025 Asgari Ücret Tahminleri 19.12.2024 Son 3.Toplantı (Asgari Ücret'i Cumhurbaşkanı Açıklayacak) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
7.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• en az 30 bin olmazsa oy moy yok.

• SGK emeklisine %20 refah payı diyecek %15 enflasyon zaten, %40 yaptım diyecek.
    Asgari ücretede el attım onada %50 zam yapıyorum diyecek.
    En düşük emekli maaşınıda 20 bin yaptım diyecek.

Sonrada mayıs ayında sandığı getirecek böyle böyle yaptım hadi verin oyları diyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    İmkansız bu oranlar ayrıca Erdoğan ın 2027 den önce erken seçim yapmayacağı belli asgari max 22 küsür emekli %17 zam en düşük emekli maasınıda belki 15 falan yapar onun dışı imkansız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çıkmış Cevdet Yılmaz işverenler asgariden fazla verebilir elini tutmuyoruz diyor şaka gibi emekliye siz niye vermiyorsunuz fazla o zaman sizin de elinizi tutan yok milletle alay ediyorlar resmen bir onlıne markette depo sorumlusu olarak çalışıyorum aldığım ücret 25 bin yemek ücreti dahil ( asgari+ prim+yakacak yardımı +yemek ücreti) ailemle yaşamazsam bu ücrete geçinmek imkansız bu zamanda yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 5 Aralık 2024; 19:54:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci kez bir araya gelecek. Milyonların dört gözle beklediği toplantıda masaya ilk kez rakam gelmesi bekleniyor. Bugün nelerin konuşulacağını aktaran SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Mynet'e yaptığı özel açıklamada "AK Parti tabanından en az yüzde 41 oranında artış yapılması konusunda baskı oluştuğunu duymaktayız" dedi.

• Ben size önümüzdeki 4 yıl boyunca asgari ücrete yapılacak 3 aşağı 5 yukarı zamları yazayım.

2025 %32 (44 + 21(2026 Enf.) 22400 TL / 630 dolar

2026 %15 (21+9 (2027 Enf.) 25760 TL / 680 dolar

2027 %7 (9+5 (2028 Enf.) 27560 TL / 720 dolar

2028 %5 28940 TL / ???

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

En düşük emekli maaşı en fazla 14.500 TL olur. 20 bin olması imkansız kasada para yok

• Tespit komisyonu tiyatrodan ibaret zaten inandırıcılığını da kaybettiler komisyondaki sözde asgari ücretlilere bakın biri haber müdürü biri aşçı biri kuaför tamamıyla ayarlanmış kişiler bu kişilerin asgari ücret alması imkansız zaten görüşmede işçiyi temsil eden türkiş tam bir sarı sendika.

Tiyatroya gerek yok rakamlar belli emekli 16000-17000 arası asgari ücrette 25 veya biraz üstü tabi yine söylüyorum senelik arttırılsa 6 aylık olursa bu rakam 22-23 arası kalır.

• ASGARİ ÜCRET ENLFASYONUN ÜZERİNDE SEYREDECEK'

Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarında enflasyonun üzerinde iyileştirme yaptıklarını ifade eden Bakan Şimşek, "Bakın, 22 yılda en düşük memur maaşı reel olarak yüzde 231 artmış, dolar cinsinden 238 dolardan 1.127 dolara çıkmış. Asgari ücret reel olarak yüzde 206 artmış ve dolar cinsinden 112 dolardan 489 dolara çıkmış. Bakın, en düşük emekli aylığı ise reel olarak yüzde 529 artmış ve 40 dolardan 360 dolara çıkmış. Biz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmedik, emeklilerimizi ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz ve bu programa başladığımızdan bu yana da değişmedi.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Veriyormuyduk ki ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 17 Aralık 2024; 9:0:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25 artsa ne olur 30 artsa ne olur.. enflasyon %100 üzeri..akım gücü berbat... bunlar hep milleti uyutma..

• İmamoğlu varken bence zamma gerek yok, kent lokantaları kurdu, gezici aş evleri var, anaokulları kurdu, yurtlar kurdu.
    Hepsi ucuz, piyasanın altında hizmetler.

Zam yapılmasa da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

zam yapılırsa , sen maaşından artan kısmı bağışlarsın.

• Ben 25.000 Tl demiştim, iddaa'mın arkasındayım. Merkez Bankası vve Mehmet Şimşek'in açıklamasından sonra %45 veya %47 ile bitireceğiz denildi. Hoş x2 hepimiz biliyoruz oraya hiç girmeyeceğim. Başbakan'da Şimşek'te enflasyon üzerinde muamele edilcek denildi. Bu durumda %50 %55 arası zam gelir. Erken seçim sinyalinide beraberinde yaktırır. Peşine suriye ve üstüne kademeli emekliliğide çıkartarak yürür gider gene seçilir.

• %25

• Madem imei kayıt ücreti 46 bine çıkacak o zaman asgari ücreti de 46 bin yapın.

• Hiç ilgilenmiyorum umrumda değil ama piyasadan aldığım duyumlara göre kulakldan kulağa fısıltı ne derece doğru bilmiyorum gene %40 %50 zammı yapıştırcaklarmış çünkü halk zırlıyomuş %20 yapılırsa dırdır dinlenemek istemiyorlar %50 verelim çenelerini kapasınlar diyeceklerini düşünüyorum ve muhtenelende öyle olucak çünkü Asgari ücret iki toplantıdada rakam konuşmadık diyorlar rakamı Reis söylüyecek acıdım size diyecek.Halkımı enflasyona ezdirmiyecem diyecek kahramanı oynuyacak sonra sene başından itibaren iğneden ipliğe zam yağmuru.Muhtemelen böyle olucak. 24.500 diyorum ben.25.000 de olabilir.Reisin ağzından ne çıkarsa o analiz yapıyorlar şu anda ne yaparsak ne tepki olur.Tabiki bunların bir önemi kalmadı artık son sözü iş Dünyası söyler.2025 yılında dananın kuyruğu kopar ve binlerce kişi işsiz kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Aralık 2024; 14:47:10 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Birader ben şu olaya kuruluyorum. 25 yapar heşeye zam gelir kafası… Bu sene asgari ücrete ara zam yapıldımı ? HAYIR. Şubat ayında 30’lu yumurta 90-100 tl idi. Şu an 200 tl. Kuşbaşı 250 tl idi oldu 400 tl Eeee neden oldu ? Asgari ücret enflasyonu tetiklemez demiyorum ama ilk önce sen bu milletin fırsatçılığını bitireceksin. Madem öyle memur sayısıda yarıya düşürülsün neden hep acı fatura asgari ücretli çalışan insanlara kesiliyor ? Eee abe asgari ücreti yüksek yapma abe yav enflasyon artıyor. E ulan asgari ücretlimi ekonomiyi bu hale getirdiki. Sözüm meclisten dışarı üzerine alınma ama bu konu için herkesle tartışırım aga. Her sene aynı terane , binlerce kişi işsiz kalır. Patronlar doymayı bilse birşey olmaz. Denetim olmadığı sürece bu böyle gider. Siz sanıyormusunuz ki asgari ücret’e %10 zam gelirse üreticiler zam yapmayacak ? E bu sene ocak’ta %49 zam oldu ama şu an aldığımız çoğu ürün %100 zam yedi daha fazla olanıda var. Herşeyi asgari ücrete ve asgari ücret ile çalışanlara yıkmayacaksınız aga. 2 asgari’den fazla maaş alıyorum ama hak yenilmesine razı olamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 17 Aralık 2024; 22:53:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış anlaşılacak birşey yok ben sizin demek istediğinizi çok iyi anlıyabiliyorum.Yapcak birşey yok hiçbirşeylere çözümleri yok aynı şekilde devam edicekler insanları oyalamaya devam edicekler.Dolar durmadan yükselmeye devam ediyor Fırsatcılık die birşey yok hocam hikaye o masal.Enflasyon hala durmadan yükselmeye devam ediyor.Söyledikleri hiçbirşeye kimse inanmıyor herkes inanmış gibi yapıyor.Bizim firma küçülmeye gidiyor işde Ay sonunda kaos var.Yani yapacak birşey yok malesef bunlar iktidardan gidene kadar böyle devam edicek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.