|
2025 Audi RS3'ün yol tutuşu daha iyi ve 'içi daha güzel kokuyor'
-
-
İç konsola baktığımda gördüğüm şey tam bi karmaşa...
-
Fare dağa küsmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koku komik olmuş hep kokuyor mu ?
Yoksa ilk 10 bin kilometre sonrası aynı mı oluyor ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok güzelmiş keşke benim olsa
Audi yine yapmış yapacağını.Danke shön.
-
Saçma sapan bir süru elektronik arızalar, hoşgeldiniz.
-
Barış şu banı kaldır . Hiçbir konuya yazamıyoruz böyle sacmalık mı olur
68bin euro = Çin'i umursamıyorum demek, algıyla insanları bataryalar çevreye zararlıdır elektrikli araç mantıksız menzili yetersiz diyerek uyutmaya çalışacağız demek oluyor.
-
Yemişim Çin'i ve elektriği.
Şu aracın tadını veremez hiç biri.
Tesla bundan 100hp güçlü ama neye yarar, RS3 ayakta orgazm eder adamı.
-
+1 buna bir yazılım, dp, bir de dereceli egzantrik ne güzel olurdu be..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 21 Ağustos 2024; 19:25:40 > -
-
Selamlar,
Aracın sesi, oturduğunda, sürüş hissi, hızlanmadaki sesi filan araca dair tüm hususiyetler zevk meselesidir, insanlar çok farklı zevklere sahip olabiliyor buna eyvallah demek lazım.
BMW iX3 kullandım ve bana göre inanılmaz bir fark var. sesi filan umurumda değil, daha ucuza bir benzerini bulmak için araç denemelerine gideceğim kesinlikle elektrikli bir modele geçeceğim.
-
Araçta 400 beygir 500 tork var. Dönemin, dünyanın en hızlı sedanı olarak lanse edilen E39 M5 ile aynı değerlere sahip
Bunun üstüne ne yazılımı ne egzantiriği hocam oynanırmı zaten eşek yüküyle herşeyi vermiş. Piste çıkıp GT3 klasmanında yarışmayacaksınız sonuçta Türkiyenin her yolunda uçak gibi kaçar gidersiniz zaten. Ne yokuş dinler nede tıkanır nede başka bişey
Türkiye yolları için en üst sınır bence 3 litre turbo benzin, sonra 3 litre dizel sonra 2 litre benzin ve dizel olarak görüyorum. Görünüş ve ego için V8/süpersport araçlar olur bitek (benim böyle arabam var demek için)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi savunuyor gibi olmayayım
Bak böyle avantaj da var gibi de anlaşılmasın peşinen söyleyeyim
Yazdığınız doğru fakat Türkiye özelinde şöyle bir durumda var
Örn son 2-3 senede ülkede çok ciddi bir kesim enflasyondan dolayı veya gayrimenkul fiyat hareketlerinden dolayı bildiğin zengin oldu
Bu tarz fırsatlar Almanya da olmadığı için her şey üç aşağı beş yukarı stabil
Türkiye’de ise o karlar cepten çıkacak , hiç bir Avrupalının hayatında edemeyeceği karları atıyorum erneköyde 2 dairesi olan emekli memur çift bile etti
Hem de döviz bazında
O parayı da karı da bize yedirmezler
Bu kadar kolay para kazanılabilen veya illegal dünyaların havada uçuştuğu ülkede arabayı Almanya fiyatına alamayız
Güneş kremi bilmemne satıp 3-5 senede ferrari alacak pozisyona gelinebiliyorsa ki görüyoruz
Ferrari de o oranda Avrupa’ya göre pahalı oluyor
Sonuçta alanların büyük kısmı için belli ki sorun değil
Maalesef bunlar gerçek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
dediklerinizde doğru şeyler hocam haklısınız. ama arada kaynayan biz olduk. şükür altımda iyi bir araba var ama yeni kasası ile değiştirmek için bir ton para ödemem lazım. ben bu düzenden nefret ediyorum.
-
2019 mercedes a45s --> 421bg
2020 bmw m2 -> 470bg
2024 audi rs3 -> 400bg
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Ağustos 2024; 12:15:17 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fare dağa küsmüş |
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- ses değiştirici program
- twitter"da film izleme
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- microsoft pc manager
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X