|
2025 Audi S3: Yenilenen tasarım, daha güçlü motor ve fazlası
-
-
Arabayı 3d printerla mı yaptınız bu ney. -
İyice saçmalamaya başladılar -
-
Tiggo 7pro ile yola devam -
5 silindirin o sesi...
0-100 3.3sn... (Motor üzer o derece :)
RS3 63.000$
arada kalan 16.000$'a değer...
bizde ise hangi bilgisayar oyununda oynayabiliriz onu araştırım
-
S3 en son 10 milyona satılıyordu Türkiye'de iyice çıldırmışlar.
-
Şu 8Y kasaya bir alışamadım. 8P ve 8V nin kendine ait bir imzası vardı ama bu kasa porsche ve lamborghini nin yasak aşkının meyvesi gibi itici geliyor. -
Tanıtım fotosu buysa gerçekte tam bir çöp olur
-
Hatırladım ama çıkaramadım -
Ön kısım arabayı olduğundan büyük gösteriyor. HB kasa çirkin duruyor bu sebeple ön kısım sedan bir araç tasarlanmış gibi.Sedanı içinse büyük geliyor ön taraf. Arka kısım öncekilere göre kesinlikle daha iyi.
8P Hb a3ler en iyi a3ler olarak kaldı.
-
elektrifikasyon sonucu olarak bunların üretimi duracak mi ? simdi alsak kaç avrupa yollarında kaç sene daha kullanabileceğiz ? 2035 hedefleri tutacak mi ? cok merak ediyorum -
A3 yani golf için 10 milyon :) :) :)
BMW i7 8,8 milyon
BMW i5 3,9 milyon
BMW i4 3,38 milyon -
merak etme hocam bunları kullanan daha çok olur. misal ben 2018-2019 model S3 almayı düşünüyorum. petrolhead never dies..
-
Golfden daha iyi bir araç
-
Her yıl hayalet ekranım çalındı diye kaskoya başvurduğun için 2-3 katta ordan arttırınca eşitleniyor değer. :) :) :) -
Bu çarpıklık sadece Türkiye'ye özgü.. dünyanın kalan başka ülkesinde böyle bir absürdlük yok, tek bir ülke bile yok bildiğim kadarı ile.
elektrikli otomobiller gelebilir çoğalabilir itirazım yok da.. görece uygun fiyatlı eğlenceli otomobillerle zoru nedir senelerdir bu devletin anlamış değilim.. sanki senede 10bin tane S3 RS3 satılacak da ticaret açık verecek. petrolhead arabası diye birşey kalmadı ülkede.
zaten bunlar son motorlu, performanslı Gtı'lar, Rs3 olsuni Gr86 olsun, M3 olsun, GR Yaris olsun bunlar da yok olacak, elektrikli olacak. hiçbirini bırak almayı, görmek bile nasip olmadan gitti bitti yine.
-
Elektrikli araçlar ile benzinli araçları kıyaslamak mantıksız.
S3'ün fiyatı Türkiye'de elbette ahmakça ama yine de S3 alacak birine elektrikli araç aldıramazsın.
Elektrikli araç aslında konforlu bir şey değil, sebebi şarj sorunu. O kadar para veriyorum ''bekleyemem, prizle uğraşamam, fiş ne vs...'' gibi triplere girebiliyorsun.
-
"S3'ün fiyatı Türkiye'de elbette ahmakça ama yine de S3 alacak birine elektrikli araç aldıramazsın. "
aynen öyle. ben şu teknolojik kısıtlamalarla elektrikli araç almam. tamam anlık hızlanması çok iyi ama son hızı çoğu modelde fıss. togg alan adam otobanda son hızla giderken yanından kötü civic, corolla gelip geçecek. sürekli hızlı kullandığında bataryası hemen bitecek, şarj edeyim diyeceksin saatlerce bekleyeceksin. bana uymaz. ne zaman full şarj süresi en fazla 10 dk, menzil de en az 600-700 km olur, işte o zaman elektrikli araç almayı ciddi ciddi düşünürüm.
Benzer içerikler
- whatsapp aero apk
- udf dosyası nasıl açılır
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- iphone film izleme programı ücretsiz
- telegram premium ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X