Şimdi Ara

2025 F/P Otel Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
62
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kirman fiyatları bana pek iyi görünmedi, çok çok fiyat artışı yapan bir otel zinciri değil. Ayrıca 2025 için %25 ön ödeme fırsatı da vermiyor. Siz nasıl aldınız bu ödeme planını? Çağrı merkezinden mi? Ben Voyage ve Gloria fiyat açıklamadan acele edilmemesi taraftarıyım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar seneye Gloria verdeyi düşünüyoruz. Geçen sene eylül ilk hafta yada 2.hafta 4 gece ne kadardı hatırlayacan var mı? Sizce bu sene eylülde 4 gece fiyatı ne olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu Eylül 10-15 arası 5 gece konaklayacağım aralık sonu 2 y 1 ç 55 k ya almıştım

• Merhaba,

Ets'den canlı destek'ten görüştüm evet %25 ön ödeme kalanı girmeden 1 hafta önceö deyebilirsiniz dedi. Bende bekleyeceğim o zaman şimdiden ayarlamayım madem fazla yükseltmez. Bu arada 2025 temmuz veya ağustos için voyage veya gloeia dediğiniz otellerin fiyatı ne olur acaba. Yani benim seneye bütçem 5 gece 6 gün için 65k civarı.

• 2025 yılı için şimdiden Maximum başvurumu yapmak istedim ancak reddedildi.

Garanti bankasında çok yüksek bir limit var bunu düşürsem yararı olur mu acaba? Normalde iş bankası müşterisi değilim bir de şu kartı almazsam seneye ETS yine yalan olacak benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Mobil'den başvuru yapmayın. İlk olarak garanti kredi kart limitinizi örnek veriyorum bi 100k düşürün. Sonra İş bankası müşterisi olun. Olduktan 1-2 gün sonra hesabınıza bağlı bulunan şubenize gerekirse gidin ve direkt müşteri temsilciniz ile kart ve limit başvurusu yapın. Bu arada bankaya gitmeden e-devlet'ten barkodlu skg dökümünüzü ve son aya ait bordronuzu götürün işlem tamamdır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 2 Ağustos 2024; 9:8:38 >
  • Setur da robinson otelleride açmış, temmuz ilk hafta fiyatlar daha uygun nasil biryerdir acaba

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    2024 konusunun ilk mesajında var hocam bu sene için geçen senenin açılış fiyatları, Gloria Verde mesela Kirman otellerinden ucuz açmıştı. Tabi bilinemez önümüzdeki sene, bazı oteller yüksek açıp sabit devam ederken ertesi sene düşük açıp yükselterek devam edebiliyor. Ama Kirman otelleri için aceleye gerek yok, güzel fırsatlar çıkacaktır önümüze. Eylül sonuna doğru hareketlenecek burası şu an emekleme aşamasında planlamalar, çok erken.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Eylül ekim'i bekleyeceğiz o halde teşekkür ederim. Keşke ön ödemeyi %25 değilde %10 felan yapsalar bakalım nasıl olcak. Setur %1 yapmıştı ne güzel olmuştu. :)

Bu arada 2023'te 2024 için aşağıdaki fiyatlar ile açılmış bu 2 otel. VOyage 2025 ağustos'a en kötü 180k açar.Gloria'da 80-90 civarı beklerim. Mesajım dursun bakalım ne olcak.

Voyage Torba

1-6 Haziran 59.760 tl

1-6 Ağustos 138.960 tl

1-6 Ekim 52.560 tl

Gloria Verde

1-6 Haziran 49.280 tl

1-6 Ağustos 58.136 tl

1-6 Ekim 41.888 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 2 Ağustos 2024; 10:0:51 >
  • üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata almışsınız

Hocam ben kuzenime aldırmıştım Ocak ayında 28 Eylül - 3 Ekim arasında 5 gece maximum indirimle birlikte 42.8k gibi inanılmaz bir fiyattı.
    Hatta kuzenime gönderdigim ekran görüntüsünü de buldum :)
    Şimdi 106k olmuş

2025 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 2 Ağustos 2024; 12:0:51 >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat 5 gece için bedava. Seneye düşünüyorum bu oteli eylül ayı için özellikle çocuk kulubu çok büyük ve güzel cocuk için iyi olur diye düşünüyorum 70k ya kadar çıkabilirim seneye için inşallah çok yüksek vermez. Birde sanırım Gloria nın 3 oteli yan yanaymış ve otellerin olanakları ı 3 oteldekilerde kullanabiliyor şu sanırım bu bir kalabalığa sebep olur mu sizce

Tam yan yana denemez ama çok yakın hocam.Gloria Verde ile Serenity ve Golf arasında Rixos Belek,Ceasars ve Selectum Belek var.
    Tabi Aquapark için falan geciş yapabiliyorsunuz ama alınan içecekler ve yiyecekler ücretliydi en son eğer değişmediyse.

Ben de sizin tavsiyeniz ile almıştım hocam , merakla bekliyorum vaktin gelmesini :)

• üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Ne zamandı hocam tarihleriniz? Bu sene memnuniyet oranını %92'den %96'ya çıkardı Gloria Verde.
    Şu an için tabi fiyat çok yüksek ama özellikle Aralık-Ocak-Şubat aylarında fiyat çok çok iyiydi emsallerine göre.Bu senenin bence ilk dönem için f/p oteliydi.Umarım sizinde çok güzel geçer tatiliniz.

• Voyage otelleri TL olarak bu ayın sonu gibi fiyat vermeye başlayacakmış. Şuan için sadece EU olarak fiyat veriyor.

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt
    Telefondan mı öğrendiniz hocam

• Evet telefon açtım önce fiyatlarımız belli değil dedi, eu olarak görüyorum ama dediğimde az bir şey bekletti onu site üzerinden alabilirsiniz bizim fiyatlarımız ay sonu belli olacak dedi.

10-15 Eylül hocam 5 gece , çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏🏻

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.