Şimdi Ara

2025 F/P Otel Fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
60
Favori
8.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kirman Belazur Resort & Spa için rezerv aldım. Ets diğer kirmanlar için açmış ama bunu göremedim.

• Herkese merhaba
    Bu kadar darlandığımız, ekonomik anlamda çoğumuzun sıkıntıda olduğu bu dönemde otel fırsatları konusu bütçemiz doğrultusunda bizlere güzel fırsatları yakalama anlamında yardımcı oluyor.
    2024 konusunda 2025 ler konuşulmaya başlanınca 2025 açılsa mı diye istekler başladı konuyu açan kişiyi tanımam ama kendisi tamamen iyi niyetli konuyu açtı diye düşünüyorum.
    Evet önceki yıllarda konu başında otellerin fiyatları vardı mukayese için iyi oluyordu
    Şu anda açan kirman ve akra otellerinin fiyatlarını paylaşmadı ama burada faydasını çoook gördüğüm arkadaşlar da müdahale edebilir.
    Konuyu açan arkadaş zaten fiyat hesaplaması yapan arkadaş varsa paylaşalım dedi.
    Yada konuyu o açtı diye konu onun o müdahale etsin gibi bir durum yok bildiğim kadarıyla.
    Hepimiz buradan önemli gördüğümüz durumları paylaşıyoruz.
    Biraz erken oldu ama 2025 i açan oteller de erken davrandı.
    Ben her iki konuyuda takip ediyorum.
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ve yardım alıyorum.
    Amacım burada kimseyi kırmak değil kimsenin kırılmasını da istemem.
    İyi günler diliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ets'de Kirman otelleri 2025 için rezervasyonu açmış. Arkadaşlar seneye sizce aşağıdaki otellerden bir tanesi ayarlayım mı ? Otele giden var ise nasıl sizce ? Bizim için havuz'dan çok deniz önemli. Yoksa ekim kasım ayını bekle bu paralara daha iyi oteller gelir dermisiniz.

Temmuz 5 gece 6 gün fiyatları bu şekilde. %25 ön ödeme kalan %75 otele girmeden 1 hafta önce vade farksız 9 taksit.(maximum)

Kirman sidemarin beach için denizine iyi değil demişler bir yorumda gördüm kayalık ve yosun doluymuş.

2025 F/P Otel Fırsatları

2025 F/P Otel Fırsatları

2025 F/P Otel Fırsatları

2025 F/P Otel Fırsatları
    2025 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 1 Ağustos 2024; 14:9:8 >

• Yerimizi alalım burada da2025 F/P Otel Fırsatları 

• Yeni konumuz hayırlı olsun herkese bol f/p li tatiller dilerim.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Kirman'da %25 hocam Ets'de. %25 ön ödeme %75 1 hafta önce otele girmeden + maximum vade farksız 9 taksit. 35.000 tl ön ödeme yaparsanız sanırım 5.000 tl 'de bonus.

• Kirman
    Temmuz 5 gece fiyatlarını 2yetişkin2 çocuk olarak tek tek analiz ettiğimde
    Arycanda ,sidera ve leodikya 2. Çocuğa yaklaşık 16-17bin fark çıkarıyor.
    Standart oda yerine bilgisini vermediği superior oda veriyor.
    İlginçtirki kirman calyptus 2. Çocuğa 7 bin fark istiyor.
    En ilginci sidemarin aile odası vererek yaklaşık 32 bin fark alıyor.
    5-10 temmuz 2 yetişki/2 çocuk (çocuklar 8-10 yaş)
    ve 2 yetişkin/1 çocuk ets fiyatları
    Kirman arycanda 80k——64k
    “”””””””sidera. 76k——59k
    “””””””””leodikya. 80k——64k
    “””””””””calyptus. 64k——57k
    “””””””””sidemarin 96k——64k
    5-10 temmuz fiyat aralığıdır küsuratları yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 1 Ağustos 2024; 15:2:45 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    %25 cazip hocam
    ama iki çocukla temmuz 2025
    4 takside akra kemer 78 bin
    akra ets de açmış olsa onu tercih ederdim.
    4 taksit diye almadım
    Bekleyeceğim geçen yıl kirman açtığı fiyatların üstüne çok koymadı diye hatırlıyorum hatta yüksek açıp çok atış göstermeyen otel grubuydu diye hatırlıyorum.

Bonus puan ve %25 ön ödeme kampanyası ETS’de 31 Ekim 2024’e kadar yapılan konaklamalarda geçerlidir yazıyor hocam bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Bonus puan ve %25 ön ödeme kampanyası ETS’de 31 Ekim 2024’e kadar yapılan konaklamalarda geçerlidir yazıyor hocam bilginize.

Ben canlı destek'e söyledim onlar söyledi muhtemelen site henüz 2025 kampanyası başlatmadığı için sitesindeki detay farklı olabilir.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

2 Yıl önce Coşku Bey kirman'lar için böyle bir yazı paylaşmış şimdi nasıl acaba.

2025 F/P Otel Fırsatları
    Olabilir hocam, ets kanalı 2025 içinde geçerli dediyse öyledir, ödeme koşulları güzel o halde.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Sizce kirman otelleri sene temmuz için 5 gece 6 günde 60k paraları hak eden bir otel mi ? Yada ekimi bekleyin bu fiyatlara kirman'lardan çok daha güzel oteller açabilir dermisiniz. Yani benim şahsi düşüncem seneye 40-50k'lara orta klasman altı oteller açar gibi ama bilemedim.

• Konu hayırlı olsun şimdiden takibe alalım.

Kirmanlar için aklımda kalan erken rezervasyon fiyatlarına çok zam yapmayan otel diye hatırlıyorum. O yüzden çok acele edilecek gibi durmuyor.

Kendim içinde not olsun Voyage Sorgun veya Nirvana Dolce Vita erken rezervasyon ile takibimde olacak bakalım ne kadar ile açacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam çok zor bir soru bu bence, Akra bu fiyatları daha çok hak eden bir otel bence ama ödeme planı anlamında sıkıntılı, Kirman ödeme kolaylığı sağlayacaksa hak edebilir ama hak eder ya da hak etmez diyebilmek için bu skaladaki bir kaç otel daha kaçtan açtı görüp ona göre nereye yerleştiğini daha iyi değerlendirebiliriz bence ama bakınca bu yılki fiyatlarla seneye vermesi ve ön ödeme ile satış yapıyorsa o yüzde yirmibeşi de iyi bir taksit oranına böldürüyorsa enflasyon ortamında avantajlı olabilir.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Voyage sorgun 10 ay önce açıkladığında Eylül İlk haftası 5 gece 6 gün 2 yetişkin 1 çocuk için 61k'dan açmış. Enflasyonu göz önünde bulundurur ise tahminim temmuz-ağustos tam sezon için 100-110k arası açabilir.

Ben senin yerinde olsam tabi kart limitim yüksekse
    (Maximum saçma şekilde bana 60bin limit veriyor)
    Kirmanlardan en iyi olan oteli iptal sigortalı alırdım tabi %25 ön ödeme varsa
    En kötü ihtimalle kasım aralık gibi daha uygun otel çıkarsa 600₺ kayıp ile iptal ederdim.
    Bana fiyatı uygun olanı calyptus tu en yeni ilk yorumunu okudum google dan
    Hizmeti kötü olan bir otel grubu değil bence

• Aramızda konuyu aktif tutacak arkadaşlar var. Onlardan biri konuyu alsa çok iyi olur. İlk mesaja eklerseniz hem fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle konu hayırlı olsun ; 4 kişilik aile için(2 si çocuk 9.5 yaş ikiz) yakın zamanda (12-20 eylül arası) kaş taraflarında haftalık villa ya da otel kiralamayı düşünüyoruz.

Nereleri tavsiye edersiniz ödeyebileceğimiz ücret 40.000 civarı belki biraz daha arttırılabilir?

Bir de bu işlerde yeniyim f/p oranı yüksek yeri nasıl bakacağız,buradaki arkadaşların deneyiminden mi yola çıkacağız?

• özket kullanıcısına yanıt
    Hocam villa önerileri pek olmuyor.
    2024 konusunda arama butonuna kaş yazarsan orada butik otellerde kalan arkadaşlar vardı.
    Villayla ilgili airnbnb önerisi veriliyor.
    Tatilinizi kaşla sınırlı tutmazsanız geçte olsa önerisi olan arkadaşlar çıkar.
    Benim 40-50 bin bandında Eylül (12-17 )sizin için dikkatimi çeken tesisler Antalya genelinde
    Norm oriental kemer%87 memnuniyet oranı 46k

Swandor hotels resorts kemer %83 memnuniyet oranı 48k

Utopia world Alanya %82 memnuniyet oranı 53k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 1 Ağustos 2024; 23:12:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.