|
2025 Ford Mustang Mach-E tanıtıldı: Eskisine göre daha ucuz
-
-
Bu aracın Mustang ile hiç bir alakası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarı fiyatına aynı segment Çin araçları var. Ya bunlar bizi çok üfeliyor yada çinliler bu işten zarar ediyor.
-
Çinde işçilik ucuz ve çok daha az parça ile üretiyorlar, ayrıca 3 - 5 sene sonra kalite anlamında ne olacağı belirsiz.. Ford kaliteli bir marka ve tahminim bu model de Tesla'dan da destek almışlar, izler görüyorum.. Tesla zaten Model S ile elektirikli araçta rüştünü ispatladı 1.000.000 mil olup hala sorunsuz kullanılan araçları var..
Çinliler başta ucuzdur ama ucuz etin yahnisi yavan olur, bizim ülkede 1 araç 15 20 sene kullanıldığından dolayı dayanıklı olması artı bir husus
Tasarım olarak model y’den fersah fersah önde. Bu araca boşuna Tesla killer demiyorlar.
-
Çok merak ettiğim bi araçtı. o yüzden test sürüşü yaptım ama kesinlikle tatmin edici bir performans sunmadı. sadece dış görünüşü çok etkileyici, o kadar.
-
Sanırım Ford sadece Mustang markasını kullanarak Tesla görünümlü birşey yapmak istemiş
tipi güzel görünüyor bi de marka algısı var. Tesla bunu beşe katlar, bi arkadaşta vardı denedik.
-
ısı pompası soğuk iklimler için eklenmiş de ısı pompası zaten olan teslalar da kanadada kışın çalışmıyor diye haber yapılıyor. orda ısı pompası olmasa zaten kimse almaz. Türkiyede de soğuk bölgeler için iyi olurdu ama eksi 20 yi geçti mi artık zaten benzinli dizel lpg li araçlar da zor çalışıyor.
-
Ya Allah aşkına elektrikli mustang mi olur arkadaşım. cayır cayır yanacak o benzin, gürül gürül çalışacak o motor.
-
abi bugun jeep avangere bindim acayıp bos araba yahu ısıme binecez diye bıs arabaya bınmenın alemı yok
-
ülkemize gelmeyecekse niye haberi yapılıyor anlamıyorum
-
Adı üstünde Çin arabası. Marka değeri düşük, yalıtım dandik, kalite vasat ve güven vermeyen Çin markasının yarı yarıya ucuz olması çok normal.
Bu her sektörde böyle.
-
Ne garabet bir iç tasarımdır öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu aracın Mustang ile hiç bir alakası yok
|
Tasarım olarak model y’den fersah fersah önde. Bu araca boşuna Tesla killer demiyorlar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X