Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (793. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil2 iOS
5 sn
15.860
Cevap
562
Favori
784.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynı sıkıntı bende de var hocam çocuk 13 yaşında olduğu için çoğu otel Yetişkin ücreti alıyor ve bu da baya kısıtlıyor ancak bu konuda yardımcı olan otellerde var maxeria blue didim otel mesela 13 ve 14 yaşı 12 sayıp yardımcı olabiliyor antalyada hangi oteller bu şekilde yardımcı olur bilebilsek ona göre hareket edebiliriz👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt

Port nature 15 yaşına kadar 2 yetişkin fiyatı alıyor.

Diverso Çoşku beyin mirage park resot yönlendirmesi ile 12 yaş altı sayılmıştı çocuk 2022 yazında.

Tur firmalarıda otellere sorup olumlu dönüş yapabiliyorlar.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Obilet riski derken rezervasyon iptali olmaması durumunu mu kastettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn62 -- 13 Şubat 2025; 18:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsyn62 H kullanıcısına yanıt
    Aynen hem iptal seçenegi olmaması hem de 3 taksitten fazla olmaması.

Hocam bu arada tatili Setur üzerinden aldığımızda bizim için çok daha avantajlı oluyor. Eşim banka çalışanı olduğu için hem taksit, hem puan, hem de indirim oranları çok daha cazip oluyor. Fakat bazı oteller setur anlaşmalı olmadığı için seçenekler daralıyor. Bütçeyi 65k yapabiliriz. Önerebileceğiniz setur otelleri var mıdır?

• Aman Şenay hocam o bilet der ki ,

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Schoxjei S kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlık bir indirim oluyor hocam size?
    Mesela Rubi Platinium (Sign olmayan), Susesi, Cornelia Diamond,Hilton Sarıgerme Setur'un portföyünde olan güzel oteller ama çok da alternatif yok acıkcası.Sizin fiyat bareminize düşüyorsa bunlar mantıklı.

Hocam biz koçta çalışırken %5-8-12 gibi Rubi platinum gece indiriminde daha ucuza geliyor

Biz rubide indirim yapacaktık balayı için Diverso coşku bey daha çok iskonto almıştı 🤣

KoçAilem otellerinden faydalanabiliyoruz, %10 indirim ve 7500 puan vermişti geçen sene. Yani neredeyse yaklaşık 10k bir indirim sağlamıştık totalde. 9 taksit imkanı da vardı. Bu sene iş yoğunluğu sebebiyle çok yoğun bir araştırma yapamıyorum. Çok fazla gecikmek de istemiyorum ki fırsatlar bitmeden değerlendirelim :) o yüzden konuyla alakalı bilgili sizin gibi arkadaşların desteğine ihtiyacım var. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim bu arada.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Oo çok önemli not hocam, iyi ki fark etmişsiniz valla, paylaşım için teşekkürler, ben Bodrumdan dönüp 6 gün sonra bir daha Kemer’e gidilir mi diye düşünüp duruyordum, cevap oldu bana bu :)

Burada benim anladığım indirim yapılan tutarın iadesi olmaz diyor hocam. Yani 80k otel aldın 20k indirim yaptık, iptal edince benim otel 80k idi deme 60 ödedin, 60 alırsın diyor.

• Selamlar,

2 kişi + 1 yaşında bebekle mümkünse Temmuz ayında tatile gitmek istiyoruz. ETS'den fiyatlara baktımda biraz yüksek geldi, her yer uçmuş.

Bütçemiz maksimum 50-55 çok zorlarsam 60 bin TL. Nezih, güzel bir otel olsun istiyorum. Antalya, Bodrum farketmez.

İndirim kodları falan yazılmış, hangi siteden almalıyız arkadaşlar? Obilet mi? Şu an için en iyi rezervasyon yapılabilir siteyi ve mümkünse indirimli almanın bir yolu varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.

On numara forumun özetini geçmişsiniz ellerinize sağlık, cok yazmasamda sayfayı takip etmeye devam ediyorum , sayfaların özetini cikar deseniz yazınızı kopyala yapıştır yapardım

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Ali bey clup ta eskiden hd ve uhd farkı sadece bazı ickilerdi onun dışında hersey aynıydı.

• Ramazan bayramı için 29 mart 1 Nisan tarihlerinde TUİ MAGİC LİFE MASMAVİ 2 yetişkin 1 çocuk 13.400tl fiyat veriyor 18.500 civarından indirime gitti. Fırsat diyebilir miyiz @erdfb_1907 hocam

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Hocam bana biraz oyun gibi geldi bilemiyorum 😀 80i 60a satıyorum iptal edersen 20k alır 40iade ederim gibi 😀 bilmiyorum güven vermiyor

Bastırarak iptal edilmemelidir , değiştirilmemelidir yazıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 13 Şubat 2025; 18:24:19 >
  • root16 kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel bir fiyat kesinlikle fırsat.Isıtmalı acık havuzu olan otellerden en iyi f/p oteli olmuş olabilir mukayese edersek.
    Otel de gerçekten çok keyifli bir oteldir,eğer düşünüyorsanız bu fiyattan hiç tereddüt etmeyin hocam.

• root16 kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı havuz bilgisini de paylaşayım hocam çok büyük değil ama aşırı küçük de diyemeyiz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159860135

Haydaa, bunu görmek kötü oldu şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.