< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (789. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Her otelde gecerli degil ve ayrica kodun suresi doldu sanirim artik gecerli degildir yaziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegram linkini paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
-
Hocam bütcenizi biraz daha artırma imkanınız varsa Akka Antedon (31.9k) tam kriterlerinize uyacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşyerinden bi arkadaşım için soruyorum.
21 27 haziran
2 yetişkin 2çocuk (11 - 12 yaş çocuklar.)
80 90.000 bütçe ile öneriniz var mıdır?
yemek alkol aqua.
-
Hocam port nature a la carte hersey dahil otelini onerir misiniz ?
Hocam Kimeros 4-8 Temmuz 2 yetişkin 2 çocuk (2 yaş ve 12 yaş) obilet üzerinden bahçe manzaralı oda 47k oluyor. Sizce nasıl bu fiyata bu otel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence bedava hocam bu fiyata.Benzer kalitede oteller o tarihte hem de 2 çocuk olunca 75-100k arası.
Yiyecek - içecek anlamında çok memnun kalırsınız hocam,fiyatı da gayet makul.Yalnız çocuk yoksa size pek uymayabilir ama çocuk varsa gayet mantıklı,bir de denizinden çok birşey beklememek gerekiyor o bölge (Boğazkent) biraz tatsız.
Hocam merhaba ben yine rahatsız ediyorum sizi bi türlü karar veremedik otele. 1-5 Haziran 4 gece kimeros 28k ile 12-16 Eylül 4 gece Voyage sorgun 66k fiyat aldık. İki tatil düşünüyoruz. Haziranda 1 yaşında olacak bebek ile bu seçimler iyi midir? Kimeros hakkında hiç fikrim yok bebeği de suya sokmayi düşünüyoruz.
5-9 Haziran kurban bayramı da aynı fiyat hocam sizce kurban bayramı mı yoksa temmuz başı mı daha iyi olur. Bi de hocam Bu oteli Alibey club la kıyaslarsak hangisi üstündür
Hocam tek önerim olacak size Paloma Perissia ETS'de 94k, Obilet'te 78k (22 Mayıs'a kadar iptal hakkı) Hangisi daha mantıklı gelirse.
Ücretsiz olarak Palomaqua'dan faydalanabiliyorsunuz,hergün servis ile 15 dakikalık bir yolu var.Palomaqua'yı inceleyin mutlaka kücük Land of Legends gibi düşünebilirsiniz.
Swandor (jolly de indirimi var) ve kaya belek oteline bakıyordu, buraya soralım dedim.
FP oteli gelir diye ;)
-
Hocam bayramlarda kalite her zaman biraz düser bu bir gerçek ben olsam eğer izin problem olmayacaksa Temmuz'u seçerdim.
Ali Bey Club ile Kimeros çok farklı oteller.Kimeros daha yetişkinlere hitap eden daha sakin bir otel Ali Bey Club ise çok hareketli ve çocuk dostu bir otel.Kalite bakımından ikisi de çok iyi.
Valla hocam bebek için ben birşey diyemem ki üşür mü üşümez mi bilemiyorum.
Fiyatlar makul, otel kalitesi gayet iyi.Küçük çocuğu olanlar bu konuda daha doğru bilgi verecektir size.Ama Eylül ortası Haziran başından daha iyidir orası kesin.
Bayramda kalabalık olur bence
Telegram grup linkini özelden paylaşabilir misiniz?
Uygulamada bütün bilgileri dolduruyorum ödeme kısmına gelince elim bi gitmiyor 😂😂 bugün iyice bir düşünüp karar vereyim bakalım.
Merhabalar, bende 4-8 agustos tarihlerinde 2 çocuklu aile olarak aqua parklı antalya tarafında otel arıyorum. Önerebileceğiniz aile oteli var mıdır? bütçe aralığı 55-70 arasındadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkan89 -- 12 Şubat 2025; 15:34:20 > -
Erdi hocam merhaba çok alakasız ama bir soru daha sorabilir miyim, 15-18 temmuz arası 3 gece bize çok yakın olduğu için Mersin'de şuan fiyatı belli olan 2 otel var herşey dahil kapsamında. Kilikya ve marpessa diye , eşimin doğum gününe denk geliyor, belki bir sürpriz yaparim diyorum bu iki otelden hangisi tercih edilmeli sizce , saygılar hocam 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X