Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: veteran Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.912
Cevap
563
Favori
788.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2)Selectum luxuary - 7 gecesi 62 bin

Selectum luxuary - 6 gecesi 53 bin

3)Voyage Sorgun - 6 gecesi 64500

4)Liu resort - 8 gecesi 56755

Hem çok kalmak istiyorum, hem daha önce yaşamadığımız bi deneyimi yaşayalım istiyorum(Rixos'u kast ettim ama diğerleriyle benzerliğini bilmiyorum),

daha öncede gitmediğimiz için çok bi tecrübem yok. Yemekleri ve oda önemli bizim için. Voyage Sorgunda et döner alanı varmış o dikkatimi çekti :D

Siz olsanız aralarından hangisini seçerdiniz arkadaşlar ?

@erdfb_1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 12 Şubat 2025; 0:30:52 >
  • Pollos kullanıcısına yanıt
    Hangi Rixos hocam bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Rixos Premium Göcek

Hocam benimde 27 Nisan - 1 Mayıs rezervasyonum var Rixos Göcek'de yalnız zam gelmiş.Ben geceliği 4375₺'den almıştım şu anda 5775₺ olmuş.
    Tabiki Rixos Göcek çok agır basıyor hepsine ama hava riski var bunda da.Bunu mutlaka göz önünde bulundurun.Secret Beach, Noxx Club, People Alacarte, her gün ücretsiz 2 sefer tekne turu,Göcek'e kadar otelden yemyeşil bir yürüme yolu...Bunlar çok keyifli detaylar.Eger hava riskini göze alabilirseniz kesinlikle Rixos Göcek.Eğer riske etmem derseniz Voyage Sorgun, Selectum Luxury ve Liu arasında ben balayı çifti olduğunuz için Liu öneririm.Liu Voyage'dan ve Selectum'dan daha kaliteli olduğu için değil ama yetişkin konseptine yakın ve sahildeki gece eğlenceleri için tercihim bu yönde olur.

Hocam değerli mesajın için teşekkür ederim.
    Bizim için aslında yetişkin konsepti çok önemli değil. Peki voyage-selectum arasından hangisini seçerdin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Voyage tercih ederdim hocam.

Swandor Resört Topkapı nasıl otel hocam bildiğimiz örnek otellerden hangisine eşdeğerdir

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Orta-üst segmentte hocam.Bu kategoride olan Crystal ve Granada'lardan çok daha iyi Baia ve Sherwood grupla hemen hemen aynı ayardadır.Geniş alanlı,denizi kum, yiyecek-içecek ortalama üstü, eğlenceli ve çocuk dostu bir oteldir.
    Olumsuz tarafları biraz yoğun ve kalabalık olması ve kalitesi nispeten düşük yabancı misafir (Arap,Ortadoğulu,Pakistanlı,Hint asıllı bile olabiliyor)

hocam teşekkürler ben 40k 30 haziran 4 temmuz 4 gece cactus fleur beach otel bodrum aldım ancak iptal esip etsem ve buraya mı yönelsem🧐 swandor fiyat çok iyi gerçekten sadece 3 taksit sınırlaması zorluyor insanı iptal de edilemiyor. Birde dikkatimi çekti Herşey Dahil fiyat olarak çıkıyor Ultra Herşey Dahil fiyatı yüksek yine👍

• katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Otelde tek konsept var hocam o bilgi yanıltmasın sizi.Otel UHD.Aradaki fark birinde iptal edilebiliyor birinde edilemiyor olması.
    Zaten iptalsiz olduğu için fiyat bu kadar düşüyor.

anladım teşekkür ederim bilgi için hocam🙏

Hocam peki sonradan paylaştığınız Swandor Topkapı bu listeye girer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAnAnAdAm A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle girer hocam.Hatta sizin için baktığımda 1-6 Temmuz 3 yetişkin + 1 çocuk ETS'de fiyat 112k çıkarken Obilet'te kuponla birlikte 63k çıkıyor.
    Tek sorun 3 taksitte ödemek zorunda kalmanız.

*Hatta ETS'de 112k çıkan normal oda (deluxe superior oda 37 m2) Deluxe Aile odası 116.9k, obilet'te deluxe aile odası 63.2k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 12 Şubat 2025; 11:1:18 >
    Hocam aldı mı arkadaşınız kimerosu bende Ekim başına niyetlendim ama hava muhalefeti konusu tedirgin ediyor beni çocuktan dolayı

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aldık dün 37k'ya denk geldi 3 taksit oldu ama fiyat çok iyi olduğu için keyfi yerinde :)
    Valla hocam son yılları baz alırsak 1-6 Ekim için risk yok denecek kadar az hava açısından.

*Aynı tarihlerde Akka Alinda'da 37k'ya düşüyor hocam bilginiz olsun.Hem Kimeros hem Akka Alinda 37k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 12 Şubat 2025; 11:25:28 >
  • Telegram grup linkini özelden paylaşabilir misiniz?

Benim 2 çocuktan dolayı galiba 121bin göründü akka alinda 😃Peki hocam bu tarihlerde
    Kimeros, Limak limra , Limak Atlantis hangisi mantıklı acaba

• Merhaba
    arkadaşıma temmuz başı 4 gece öncelikli ön ödemeli otellerden bakıyorum. 2y/1ç(5 yaş)
    Bütçe:60-65k

Jolly de radarıma girenler

Crendon playa
    Tat beach
    Prestige
    La blanche
    Bodrum park
    Tui lmagic life jacaranda
    Haydarpaşa
    Kimeros
    6 taksit olayı olduğu için ets yi 2. Plana attım.

Ets de dikkatimi çeken oteller

Baia lara
    Hapimag resort
    Akra kemer
    Mirage park resort
    Barut goia
    Baia salima
    Alibey club
    Selectum belek
    Ulusoy kemer

Sıralamayı rastgele yaptım.
    Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
    Gözden kaçırdığım önerileriniz de kıymetli.

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Limak Limra'yı çok önermem hocam.Limak Atlantis ile Kimeros yakındır.Ben konum ve doğasından dolayı Kimeros derdim ama Limak Atlantis'de Kimeros'a göre daha çocuk dostu ve denizi kum.

• 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.