Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdfb_1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.926
Cevap
564
Favori
790.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Villa Sun Flower otelindeyken sattık memnuniyet iyiydi fakat son zamanlarda puan çok düşmüş. Dilerseniz özelden bilgilerinizi iletin çalışma yapalım bütçenize göre.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 657 6 kullanıcısına yanıt

Ne kadara geldi hocam ve hangi tarihler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Eylül sonu gecelik 9k 18 taksit komik bir rakama antrikot et döner somon kalamar sushi tüm gün fix chivas 18 jw 18 gold label blue labellı carlsberg şişe biralı uhd tatil … aldı arkadaş 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Şubat 2025; 16:31:8 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

nasıl yani bu saydıklarınızın hepsi port nature da mı yani?

• Dün Jolly de son gün indirimi gözüktüğü için gece müşteri temsilcisi üzerinden aldım. Fiyatlar şu anda da aynı ama bu fiyatlar uzun süre kalmaz bence. 21 eylül girişli 6 gece 54 . Masterpass kampanyasıyla %25 9 taksit (9x1500) hemen çekildi, kalanı da eylül itibariyle 9 taksit olacak (9x4500) Bonuscard ile ! @Ritalin06 hocamda geçmiş deneyimiyle referans oldu sağolsun 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

• Evet hocam KitKat kafe ve nespresso ile çeşitli cheesecakelerde vardı

Telegramda varsanız atarım fotoğrafları genel daha önce de atmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Şubat 2025; 17:47:26 >
  • Swim-up odada kalan arkadaslarin fikirlerini merak ediyorum. Gecelik 2.400 tl farkla swim-up odada kalsak mi kalmasak mi emin olamiyoruz. Lara baruttaki swim uplari deneyimlemis biri varsa ve fikrini belirtirse memnun olurum

• ozmania O kullanıcısına yanıt
    Port Naturenin yeme ve içme seviyesi çok iyi.Diğer kısmalarda o boyutta olmasa da bu alanda çok iyiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin06

Eylül sonu gecelik 9k 18 taksit komik bir rakama antrikot et döner somon kalamar sushi tüm gün fix chivas 18 jw 18 gold label blue labellı carlsberg şişe biralı uhd tatil … aldı arkadaş 😁
    Hocam şu mesajınızı görünce 4. Tatilini eylül 3. Haftası 5 gece olacak şekilde 47 bine aldım %25 ön ödemeli 72 saat iptal sigortalı şekilde aldım en kötü iptal ederiz gidemezsek.Saydığınız alkoller voyage da titanicte yok 😂

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Sürpriz konserlerde olabiliyor.Kasım da kapattığı hafta Haluk. Levent konseri vardı.

• Forumdaki mesajları dikkate alarak 30 Temmuz / 4 Ağustos arası 5 gece Kimeros Park için 56.856 tlye Obilet üzerinden rezervasyonumuzu gerçekleştirdik. Umarım doğru bir karar vermişizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn62 -- 11 Şubat 2025; 21:35:40 >
  • Telegram linki alabilir miyim? Bayram için mirage park ayırttım mart sonu giden var mı daha önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alierik

Sürpriz konserlerde olabiliyor.Kasım da kapattığı hafta Haluk. Levent konseri vardı.
    Gözü kapalı uygun fiyatlı diye aldık bakalım giden arkadaşların yorumlarıda oldukça iç açıcı önemli olan yemek ve içicek kalitesi benim için havuz haricinde denize girmiyorum zaten 5 güne 47500 iken 6 güne 54000 olunca aradaki 6 bin farkı verip direkt 6 gün aldım

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.

Öncelikle herkese çok yardım ediyorsun. Çok teşekkürler bunun için.

Temmuz ayında konaklama yapmayı planlıyoruz.

3 yetişkin 1 çocuk

5 gece

Otel - Fiyat

Long Beach - 96k

Eftailia Ocean - 88k

Granada Luxury Okurcalar - 89k

Epey otel inceledim en sona bu üçü kaldı. Önerin nedir?

Bu tutarlarda başka önerin varsa onu da değerlendirebilirim.

şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba max 60 bütçemiz var. 21-28 nisan arası balayı yapacağız. Selectum Luxury Resort düşünüyoruz.

Bardan ziyade yemekler bizim için çok önemli. Doğru seçim mi yaparız ?

• hsyn62 H kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı hocam, iyi tatiller

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S i n y o R kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• Pollos kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Selectum oldukça güzel bir tercih,
    Ek olarak Liu Resorts sizin tarihlerinizde 51.750ye geliyor, iş bankası kartınız varsa 49 bine geliyor, inceleyebilirsiniz daha ekonomik olmasını isterseniz, yemek konusunda yine sizi çok memnun edecektir.

• ArAnAnAdAm A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek.
    Açıkcası belirttiğiniz 3 otelin de çok ciddi anlamda defectleri var bu baremde.Ortak problemleri hizmette aksaklık,yoğun bar ve restaurant sıraları,misafir kalitesi ve hijyen problemleri.
    Ben bu fiyat bandında size çok daha kaliteli 5 tane alternatif önermek isterim.İsterseniz bunları bir inceleyin tekrar üzerinden geçeriz hocam.

*Baia Lara
    *Baia Kemer
    *Quattro Family Club Dem
    *Corendon Playa Kemer
    *Adora Resort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 11 Şubat 2025; 23:19:57 >

• Değerli Arkadaşlar,

Swandor Topkapı Palace için çok büyük bir fiyat dengesizliği farkettim. 23 Haziran ile 7 Temmuz arasında 5 gece konaklamada ETS/Jolly ve Obilet arasında tam 25k civarında fark var.Ben başta inanamadım sonra tekrar baktım gerçekten 78k yerine kuponla birlikte 53k'ya kadar düşüyor.Özellikle Haziran sonu Temmuz başı gibi tatil yapmak zorunda olan değerli öğretmenlerimiz ve aileleri için mutlaka değerlendirilmeli.Aklınızda olsun. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 12 Şubat 2025; 0:3:39 >

• 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.