Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Storm Raider , Enmeka1 , veteran , kestine , taxlaw Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
16.129
Cevap
567
Favori
801.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz bütçeyi artırıp Ducale Lara mı diye düşünüyorum ama orasıda çok bilinmeyenli denklem gibi şu anda :) Port Natura biraz youtube videolarından anladığım kadarıyla animasyon konser alanı biraz misafir sayısına göre ufak kalmış sanki  Sonuçta oteli satın almıyoruz yiyip içip çocukların gönlünü hoş edip gelecez işte  Bugün Jolly de indirim son gün gözüküyor, yarın fiyat değişir mi bilemedim. Akşama gidip çözeyim diyorum bakalım  

• karabibeer K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende görünce şok oldum. Bir otel daha almıştım Ağustos için o sadece 2 bin TL artmış. Benim aldığım fiyattan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 657 6 kullanıcısına yanıt
    Hocam ön ödemeli alın kesinlikle telegramda varsanız ben size atarım görselleri konser alanı yeterli ayrıca eylülde gidince otel sakinlemiş dinlenmiş raya oturmuş oluyor yaz sıcağında zorlayabılır porty ama eylülde tatlı tatlıydı her şey

Balkonu barı Irish pub müzik dinletileri hiç terletmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 10 Şubat 2025; 18:8:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bugun 17-20 Nisan selectum belek luxury aldım 23 k ya umarım güzeldir fiyat çok iyi geldi Lara Barut kadar olmasada yazın gittiğim Arum dan iyi olmasını umuyorum ilk, selectum deneyimim

• sezar kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Belki haberiniz vardır ya da yoktur o yüzden paylaşmak istedim.
    Selectum Luxury fiyat kırılımı 10-14 Nisan, eğer tarihleriniz uyuyorsa 6 gün geri çekerek 11-14 Nisanı 21 bine; maksimum kart varsa 19.950ye alabilirsiniz aradaki 3binlik farkı paylaşmak istedim.

• Bu telegram linkini alabilen var mı iki sefer söyledim ama sanırım layık değilim 😊

• Dostlar merhaba , ETS den alınan rezervasyonlarda maximum black kartta ekstra düşüyorlarmı,daha önce konusu oldumuştu gibi sanki verilmedi diyen olmuştu ,alan oldumu..?

• Tg linki ben de alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram'a beni de dahil edebilirseniz müteşekkir olurum :)

• Telegram linki alabilirmiyim .

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Araba sürerken telefonda hallettim sadece maaş bordosunu mail olarak attim anında kredi kartım kullanılır hale geldi .

• Obilet uygulamasından %25 ve %20 kampanyası tekrar başlamış faydalanmak isteyenler için iyi fiyata düşenler oluyor.

İndirim kodu: 2025YAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim4343 -- 10 Şubat 2025; 22:25:51 >
  • kartalizma06 K kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uçmuş ,o fiyat bareminde belki Sherwood Exlusive Lara alırdım ben.Özellikle Kremlin Palace’nin son dönem olumsuz yorumlarından sonra.

• kartalizma06 K kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım bir gece azaltıp Selectum Luxery Resort aynı paraya geliyor.Ben olsam kesinlikle tercih ederdim.Bir gece azalttığınızda çok daha iyi birkaç alternatif çıkıyor.
    Selectum Lıxery:28
    Selectum Family Belek:23
    Mylome:31
    Ali Bey Clup:28.7

• ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam değerli bilgi için.Bir arkadaşım kararsızlığı sebebiyle kaçırmıştı sonra çok üzüldü yarın iş yerinde haber vereyim kendisine.Alacağı otel Kimeros 5 gece 49.400'den 37.050₺'ye düşüyor. 😁🙏

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    5 gece Kimeros 37 çok iyi fiyatmış hocam hangi tarihler merak ettim

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    +1

• kaptan _27 K kullanıcısına yanıt

Yok düşmez. Black direkt olarak otellerden yapılan rezervasyonlarda %5 indirim sağlıyor.

Banka çalışanıyım. 😊

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Erdi hocam kupon kodu yine YAZ2025 mi

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, fakat forumda başlarda muhabbeti geçtiydi hatta bir arkadaş agoda dan dahi aldım fakat ETS den alamadım demişti yanlış hatırlamıyorsam.

• 
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.