Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (782. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.660
Cevap
557
Favori
774.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyat üzerine tt indirimi oluyor mu?
    Hatırlatma:
    Temmuz ilk hafta 73,750 fiyat var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Özellikle en yüksek sezonu yazdım hocam, ayrıca tt prime ile bundan daha yüksek çıkıyor.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 9 Şubat 2025; 23:37:23 >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Herkese selamlar

Temmuz ilk 2 hafta içerisinde 6 gece tatil yapacağım ve otel arayışındayım.

Sömestr için sayenizde 4 gece akra kemerde konakladım.

Yaz tatili için de 6 gece 80-90k bandında iyi yemek ve iyi alkol sağlayan denize sıfır antalya oteli bakıyorum.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Rubi platinum u setur da geceye özel indirimle temmuz başı 88,500 e değerlendirebilirsiniz.

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel alternatifleriniz var bunlara bir bakın isterseniz.

*Liu Resort 92.6k
    *Mylome Luxury 90.9k
    *Mirage Park 89.6k
    *Rubi Platinium 88.5
    *Akka Allinda 82k
    *Kimeros 75k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01.06-08.06 arası 2Y1Ç(3 yaş) olacak şekilde calista 115k/voyage sorgun 117k/lusso 111k/cornelia diamond 113k/selectum luxury 127k/port nature 96k hangisi mantıklı bir seçim olur ? Veyahut bu tarihlerde 100-120k arası başka otel tavsiyesi varsa dinlemek isterim

• karabibeer K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu liste için en mantıklı seçenek bence Voyage Sorgun.

Bir de farklı bir öneri sunmak isterim Mirage Park 98.6k hem de 3 tane konser var 6 Haziran Hande Yener, 7 Haziran Yaşar, 8 Haziran Melek Mosso.Sadece şu 3 konserin 2 kişilik fiyatı bile toplam 25-30k'yı bulur.

Listenize göre Mirage bir tık alt seviye kalıyor ancak hem 3 konser hem de fiyat avantajından dolayı kesinlikle düşünmenizi tavsiye ederim.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Ramazan bayramı için swim up oda tarzında odası olan ve önünde açık ısıtmalı havuz olan otel önerisi var mı?

Bizim kız 6 aylık oluyor bayram döneminde açıkçası odanın önüne pusetle koyup odadan çok uzaklaşmadan havuza girebilmek daha çok işimize gelir gibi duruyor. + bayram kalabalığınıda düşünürsek.

Swim up odası olan çok otel var ama hangilerinin havuzları ısıtmalı onu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Mylome👌🏻
    Cullinan biraz pahalı ama efsane duruyor
    Lara barutta var ama yine geceleme fiyatları sezon voyage fiyatlarına geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 10 Şubat 2025; 10:8:52 >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

Otelden güncel durum için teyit almak lazım ama benim bildiklerim Barut Hemera, Lara Barut ve Mylome.

• Ets sitesinden maximuma basvurma durumunda ayni gun kart sahibi olunup rezervasyon yapilabiliyor mu. Deneyimleyen oldu mu

• t3ksas kullanıcısına yanıt

İş bankası süründürür :)

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Maaş bodrosu , ya da e devletten brüt gelirleri çıktı alıp şubeye gidiniz , 5dk içinde isimsiz kartınız hazır ama diğer banka limitleri düşürün ben böyle aldım ve diğer arkadaşlarımda böyle yaptı , belki sanal kartla daha da hızlı olur

Hocam 1-4 veya 1-5 haziranda 3-4 gece 11 aylık bebek ile Voyage sorgunda konaklamayı düşünüyoruz. 3 gece için 46 bin 4 gece için 62 bin fiyat verdi ETS. Bebekle bu tarihlerde sorgunu tavsiye eder misiniz

• akaika A kullanıcısına yanıt
    Hava biraz şans işi hocam hiç belli olmuyor.Bizler o tarihleri fiyat avantajından dolayı hep değerlendiriyoruz ama bebek olduğu için en doğru kararı siz verirsiniz bu konuda.Alın kenarda dursun hem hava sıcaklığına hem deniz suyu sıcaklığına bakarsınız tarih yaklaştığında.
    Aslında kücük çocuğu olanlar size daha doğru bilgi verir bu konuda.Ama bölge olarak soruyorsanız en sıcak Alanya sonra da Side oluyor genelde.Yani Side Sorgun uygun gibi.

• Bir şeyi değiştiriyor mu bilmiyorum ama hala aklınızda bisi varsa düşünmeyi bırakın derim

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Hocam peki Eylül sonu Kemeri tavsiye eder misiniz?

Akra Kemer ile Hilton Kemer arasında kaldım sanırım iki otel de yan yana fiyat olarak da benzer. Hangisini tavsiye edersiniz?

• akaika A kullanıcısına yanıt
    Eylül sonu balmy fiyatı iyiydi Akra zamlandı maalesef

• 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.