< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (780. sayfa)
-
-
Akra’yı daha önce deneyimlemişsiniz o yüzden anlatmama gerek yok, fikrimi söyleyebilirim haziran gibi güzel bir ayda Kemer denizini Akra kalitesini 5 gece 45e almışken şartlar el verdiği sürece ben iptal etmezdim. Selectum da mantıklı 2. Tercihiniz olmuş bana göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şenay hocaya katılıyorum haziran sıcağında kemer denizi , akra ambiansı üzmez yol gözünüze cok gelmiyorsa gıdın hocam.
Şayet yol yakınsa 5 gece yerıne 4 gece dusulebılır akra
-
Görüşleriniz için teşekkürler, 4 geceye indirmek mantıklı geldi görüşlerinizden sonra. Galiba öyle yapacağım. Fakat 4 gece olunca alacarte kısitlamasi olacak sanirim@senayakbas @Ritalin06
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 8 Şubat 2025; 19:24:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben akra ve barut alakartlarının acık bufedekı hengameyı azalmak ıcın olusturuldugunu dusunuyorum barutta mesela ana büfe de gümbür gümbürdü
cunku ne yedıysek zaten acık bufede vardı ve ekstra teraslı super ambiyanslı bir durum yoktu ( mesela voyageda titanicte dans ekibi geliyor müzik oluyor vs)
-
Selamlar, Kızılcahamam Eliz Hotel'e daha önce giden oldu mu ? Google'da bir çok 5 ve 1 yıldızlı yorumlar gördüm ve kafam karıştı açıkçası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkliliklar vardi yine hocam, alacartta oğlak yemistik cok hosuma gitmişti unutamadiklarimdandir. Deniz mahsulleri dediginiz gibi mezeler haric ana restaurantta da vardi sanki.
Merhaba arkadaslar haziran 29 veya agustos 26 baslangic olan cocuksuz 5 gece max 70 bin butceyle hangi oteli onerirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 8 Şubat 2025; 20:8:5 >
Merhaba Arin Resort Bodrum hakkında bilgisi olan varmı? Forumda baya geriye gittim ama bir bilgi bulamadım ağustos ayı için 2 yetişkin 2 çocuk 5 gece 95 gibi bir fiyat veriyor yorumlarınızı merak ediyorum
Selectum Luxury Resort temmuz ortasında 97k fiyat veriyor 5 gece. Fırsatmıdır sizce arkadaşlar? 1-5 yaş 2 çocukta ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 8 Şubat 2025; 23:42:25 > -
Hocam bütçeniz kapsamında aşağıdaki otellerin size çok uygun olacağını düşünüyorum.
***Liu Resort (Bütçenizi 74k yapabilirseniz en iyi seçenek)
*Balmy Beach +16
*Balmy Foresta
*Akka Alinda
*Paloma Perissia
*Kimeros
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 9 Şubat 2025; 1:9:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aman hocam sakın bu fiyatlara o otel alınmaz.
Calista'nın 97, Cornelia'nın 87 olduğu bir yerde devlet kampından hallice bir otele lütfen vermeyin bu paraları gerçekten yazık günah.95k nedir nasıl bir özgüvendir oteldeki de anlamadım.
Arkadaşlar 2 yetişkin ve 5 yaş çocuk ile 4 veya 5 gün için temmuz ağustos aylarına otel tavsiyeniz var mı? Bütçe maksimum 50 bin. Çocuk havuzda eğlensin biz de güzelce yemeğimizi yiyelim, denize girelim yeter.
-
2 çocuk ücretsiz olduğu için emsal kalitesindeki otellere göre fiyatı iyi hocam bence.Aynı ayar diğer tesisler 110-150 arası çünkü.
Merhaba hocam,
5 gece biraz zorlama olur ama 4 gece olarak bütcenize göre bence alabileceğiniz en iyi f/p otelleri
*Selectum Family Belek
*Kremlin Palace
*Asteria Family Belek
*Baia Salıma Kemer
İlk 3 otel 3-7 Temmuz'a özel avantajlı fiyatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 9 Şubat 2025; 1:32:18 >
Merhaba teşekkür ederim. Prive Didim hakkında bir fikriniz var mı acaba?
-
Arkadaşlar merhaba. Balayımız var, otel konusunda tecrübesiziz. 21-27 nisan arası konaklıyacağız bütçem en fazla 60. Paramızın hakkını alabileceğimiz bir yer arıyoruz. Yardımlarınızı rica ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz farklı bir yapısı var hocam, orta karar bir otel.Mesela alkol ve şişe içecekler tek bir barda (loby barda) mevcut.Diger barlarda muadil içecek veriyorlar.Denizi güzel,personel idare eder ama Temmuz-Ağustos fiyatı bence hakettiğinin üzerinde.
Hocam selamlar,
21-27 Nisan arası 6 gece olarak
*Nirvana Dolce Vita 60k
*Selectum Luxury Belek 53k
*Akka Antedon 50k
Eğer gece sayınızı 5 yaparsanız 21-26 Nisan gibi
*Rixos Göcek +16 adult 56k
*Rixos Bodrum 57k
*Club Marvy 51.5
*Liberty Lykia +16 adult 41.5k (6 gece de olabilir)
Bu tesislerin hemen hepsi balayı çok uygun keyifli otellerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 9 Şubat 2025; 2:22:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X