< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (778. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Şu fiyatlara bakınca 1 hafta avrupa tatili bedava nerdeyse bende diyorum yaz için avrupa turları neden dolmuş şimdiden.
Bi İspanya/Portekiz yapmalı çünkü Bodrumu,Antalyası 50 defa gitmişizdir nerdeyse,baydı sıktı artık berdeyse çoğu otelin fayans taşlarını ezberledik artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar uçaklarda kampanya yokmu acaba, geçen sene 299 Luk kampanya vardı keşke busene de öyle bir şey olsa harika olur, uçak kampanyası gören duyan haber versin lütfen:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Erken rezervasyon döneminde Voyage otelleri için % 25 ön ödeme imkânı kaç gün sürdü?"
-Sadece bir gün sürdü. Ama bu forum olmasa daha uzun sürerdi muhtemelen:)
-
Nisan ayında bodrum’a gitmeyi düşünüyorum daha önceki senelerde Vogue bodrum da kalmıştım, bu sene de oraya gideyim dedim
Nisan 22-24 Nisan 4 yetişkin 34 K gibi bir fiyat çıkıyor bana iyi geldi, fakat ETS tur dan sonra tatilbudur a geçince bi tık şüphelendim kalite olarak düşüş mü oldu acaba veya olur mu acaba diye böyle kaliteli sayılı otel neden ETS yi bıraksın ki, gidip de memnun ayrılmazsam beni çok üzer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoca şimdi gördüm mesajınızı, kendi ellerimiz ile cennet mekanı fiyat konusunda ne hale getirdik.
Çifte vatandaşım AB'ye sürekli gidip geliyorum.
Fiyat konusunda ortalama 3 kat daha pahalı lakin her şeye rağmen fiyatlar harici geri kalan tüm karşılaştırmalarda
80 Tane Yunanistan bir tane TR etmez. Ülkemizin değerini bilmiyoruz.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, söylemlerinize katılmak ile beraber sadece Yunanistan TR'den ucuz gibi algıladım ve ona katılmadım bu hariç düşüncelerinize katılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 6 Şubat 2025; 10:24:22 > -
herkese merhaba son 4 yıldır ailem ile otele gidiyorum bütçem çok yukarıda değil, granada luxury beach, green garden resort otel (villa), crystal centro yu tercih etmiştik. genelde nisan ayında almıştım biraz fiyatları yüksek oluyordu bu sene de iyice artmış fiyatlar daha da artmadan erken almak istiyorum.
2 yetişkin 2 çocuk (5 ve 8 yaş) için 4 veya 5 gece ağustos 15 sonrası için herşey dahil (alkol önemli değil) su kaydırağı olan denize sıfır veya alttan tünelle geçilebilir, 50k bütçeli bir yer bakıyorum tavsiyelerinizi alırım teşekkkürler
-
Peki hocam mylome mirage park kiyasalamasi yaparsanız hangisi ne konuda üstündür ? Mylome düşünürsek eylüle kaydirmamiz gerekecek yoksa 8 bin daha yüksek fiyat veriyor .
Merhaba hocam,
Ülke şartlarında bütçeniz hiç de az değil.Yeter ki doğru otel doğru fiyattan alınsın.Evet seçenekler biraz az ancak bütcenize uygun,bu baremde puanları gayet yüksek ve tüm kriterlerinizi karşılayacak 5 tane otel önermek isterim size.
*Quattro Beach & Spa 50.2k
*Lykia World 50k
*Eftelia Ocean 51.9k
*Armas Pemar Beach 41.4k
*Perre La Mer 42.4k
Quattro ve Lykia World öncelikli tavsiyemdir hocam.
Hocam çok benzer kalitede iki otel aslında.
Puanları bile birbirine çok yakın Mylome (90.5) Mirarge Park (91.3)
Mylome daha yeni bir tesis bundan dolayı eşyalar,odalar,ortak alanlar,lobi size daha ferah ve güzel gözükecektir.
Yiyecek-içecek de Mirage Park bariz bir farkla önde.
Deniz konusunda Mirage Park berrak,temiz ama taşlı bir deniz sunarken Mylome dalgasız,kum ve sığ bir deniz sunar.
Mirage daha doğa dostu ve yeşil alanlı bir otelken Mylome biraz daha çoraktır.
Aquapark yönünden Mylome bir tık önde
Gece eğlenceleri ve konser/canlı müzik tarzı aktivitelerde Mirage önde.
Yani kısacası bir konuda Mirage bir konuda Mylome iyi gibi geliyor bana.Siz kendi kriterlerinize göre seçim yapın bence hocam.Ama iki otelde net olarak memnun eder.
Teşekkürler hocam o halde mirage park deneyelim bu sene de :)
Herkese merhaba temmuz ayında 5 gece aquası güzel yemesi içmesi üzmeyecek 2 y 1 tane 5 yaşında çocuk için 60-70 k arasında önerebileceğiniz otel var mı acaba ?
Merhaba hocam,
Bütcenizi çok az artırma imkanınız varsa Ali Bey Club gayet güzel fiyat veriyor (72.2k) tüm kriterlerinizi de fazlasıyla karşılar.
Alternatif olarak Akka Alında (68.4k) olabilir.
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim bu iki oteli kimeros ve arcanus sorgun ( trensline değil) ile kıyaslarsanız hangisi öne çıkar ? Fiyatlar 3-5 aşağı yukarı aynı
Hocam coğu alanda Arcanus son sırada yer alır.Diğer 3 tanesi çok yakın kalitededir.(Hizmet,personel,yiyecek-içecek) ama Aquapark ve çocuk etkinlikleri olarak bakarsak Ali Bey çok ağır basar hepsine.
The norm fact sheet açıklanmış ,
Malfy cin ve Hennessy paralı olmuş yine de hd konsept fiyatına uhd veriyor
7/24 gusto açık
https://emerald.bg/web/files/hotels/Hotel/4857/files/TheNorm_Collection_Door'A_Summer_2025_Concept_EN_compressed.pdf
Çok bi anlamam alkol kültüründen ama sanırım korkacak bişey yok bu görüntüye göre :D
-
Mylome nasıldi hocam alkollü içecekler ve yemekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece son Google yorumları çok kötü yemek ve tatlı kötü diye umarım bu sene de aynı hataya düşmezler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X