Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (776. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdfb_1907 , Maliye84 , Maliye84 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.629
Cevap
555
Favori
772.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdem hocam tatil sepetinde 1 gece bizden kampanyasını inceleyebildiniz mi?
    Gözünüze çarpan fırsat var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deniz Ahmedoğlu D kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarihleri muhtemelen kimse kaydetmemiştir ama şöyle bir hesap yapabilirsiniz aşagı yukarı.
    Şu anda Şubat ve Mart ayı %5 indirimli görünüyor.Fiyatlar ilk belli olduğunda %25 indirim vardı.Bu şekilde tahmini bir hesap yapabilirsiniz belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Haberim yoktu hocam hiç bakmadım inceleyim müsait bir zamanda siz uygun bir otel farkettiniz mi?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Bu aralar reklamı dolaşmaya başladı sosyal medyada
    Otellerin fiyatlarına hakim olamadığım için pek kestiremedim avantajın olup olmadığını.
    “Ücretsiz gecelemeli otel kampanyaları” diye aratabilirsiniz.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Bunların geneli sanırım termal otel hocam.
    Bir tek dikkatimi çeken Nuh'un Gemisi Kıbrıs oldu özellikle Eylül ayı çok uygun gerçekten.
    4 gece kal 3 gece öde kampanyası var uygun uçak bileti bulunursa mantıklı.

1-5 Eylül 46k

• Afyonkarahisar daki termal oteller apartlar hakkında bilgisi olan (Gazlıgöl veya Merkezde vs) var mı? (Denizli Karahayıt a bakmıyorum bu aralar bazı oteller kapatılacakmış vs en yakın Afyon kalıyor)

Antalya dan gideceğiz 3 yetişkin kendi müstakil havuzu hamamı olan yerlere bakıyorum. Başaranlar Termal ve Aforia Termal dikkatimi çekti tabi beklentim ne olmalı pek bilmiyorum. Temel amacımız sağlık annem için gidiyorum. Ben havuzda yüzmeyi de çok sevmem ortak havuzu vs önemsemiyorum.

İkisi arasında kalmam Başaranlar da bir kaç olanak var termal çamur masaj sauna vs var ama çok önemli mi faydalı mı para tuzağı mı bilmiyorum.

3 Gün bakıyorum Cumadan Pazara
    Aforia kahvaltı dahil 13 bin
    Başaranlar kahvaltı dahil 17.200

Aforia mantıklı geldi yol+akşam yemek parası da çıkıyor. Ve daha yakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 4 Şubat 2025; 18:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylar bu linkteki mesajın içindeki linklerde

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160606435

Bayağı iyidi hocam benım kendi yorumum

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz kasımda mı gittiniz kasımla şubat arasında konsept farkı olur mu

4 Ocak yılın ilk tatili dedik 😁🤝

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman bir fark olmaz bende alacağım 3 gece sanırım

Hocam konsept sağlam otelin küçük hesapları yok bazı arkadaşlara corona bira bitti şansına ama bilmiyorum üzmez bizim için çok fp idi

• Arkadaşlar 2 yetişkin 1 çocuk ( 3 yaş) temmuzda 5 gece için hala fırsat otel kaldı mı :) ? Bütçe max 80 bin ama daha aşağı olursa daha da iyi olur.

Bizim için önemli olan yemek kalitesi , Denizi kum , çocuk eğlenebilsin. Antalya düşünüyoruz . Tavsiyeleriniz benim için önemli teşekkürler şimdiden

• Selamlar,

Rus sitelerinde de Mardan palace , titanic Lara ve titanic Belek’ten ucuza satılıyor Mardan vites mi düşecek acaba çözemedim %13 seviyesinde daha ucuz

• Arkadaşlar iyi günler iyi tatiller diliyorum herkese. Telegramda otel fırsatlarını ve şartlarını konuşup tartıştığımız bir grup kurduk. Saygı çerçevesinde şu an için 16 kişiyiz. Ritalin hocam Erdem Savaş hocam hekimoğlu19 hocam ve forumdan diğer arkadaşlar grupta. Davet linkini buradan paylaşmak yasak olduğu için paylaştım ve uyarı aldım bana özelden yazan kıymetli forum arkadaşlarımıza davet linkini göndereceğim. Saygılarımla.

Voyagelar iyi hoş da okulların tatil zamanı olan temmuz ağustos aylarında çok fark koyuyor eylül 20 si çok güzel fiyatları varmış

• MerTR19 kullanıcısına yanıt

Merhaba.Sadece yurtiçi oteller mi konuşulmakta, yoksa yurtdışı içinde fikir alışverişi yapılıyor mu? Ben TR tercih etmeyi düşünmediğim için kalabalık etmek istemem. Yurtdışı ile ilgelenenler varsa bende katılım linki rica edeceğim.

• Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bütceniz dahilinde 3 kriterinizi de tam anlamıyla karşılayabilecek çok fazla bir seçenek yok.Önerilerimi paylaşmak isterim.

* Mylome Luxury 4-9 Temmuz 78.9k (3 kriterinizi de karşılar)

*Liu Resort 79.6k Tüm temmuz ayı geçerli ancak en uygun tarih 3-8 Temmuz (Yemek ve deniz kriterlerinizi karşılar,çocuk eğlencelerinde iddialı değil)

*Mirage Park 74.6k Tüm Temmuz aynı fiyat (Bu da deniz kriterinizi gecemiyor klasik Kemer olduğu için kum değil)

*Port Nature 78.3k Tüm Temmuz aynı fiyat (Bunda da çocuk eğlenceleri ve yiyecek-içecek kriteri ok ancak denizi tatsız klasik Boğazkent mevkii)

** Selectum Family Belek 59k 2-7 Temmuz (Bu oteli tamamen fiyatından dolayı öneriyorum hocam.Kalite olarak diğer alternatiflerin gerisinde ancak kriterlerinizin hepsini kısmi olarak karşılayıp bütcenizin çok çok altında olması dolayısıyla bence gözden geçirin.

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    Voyage ı sezonda alma gücü olmayan özellikle 2 çocuklu aileler ara tatil ve 15 tatilde kesinlikle denemeli.

• Merhabalar,

Rixos sharm düşünüyorum.Eylül-ekim ayı gibi havası nasıldır ? Birde çok rixos gördüm hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkaaşın önerilerine katılmakla beraber mylome ve port naturede kalmış biri olarak mylome 2 gömlek üsttedir port naatureye göre

• 
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.