Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dobermann Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.690
Cevap
557
Favori
775.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkkür ederim vakit ayırıp baktığınız için. önerilerinizdeki otellerden deneyimlediğiniz olmuş muydu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu güzel tavsiyelere ek olarak
    Liu resorts u da inceleyebilirsiniz balayı indirimiyle 41-42 bin civarına gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 9 Şubat 2025; 2:34:2 >
  • Ben de katılım linki alabilir miyim.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam Liu icin ets disinda 9 taksit veya ön ödemeli rez yapabilcegimiz bir yer var mi biliyor musunuz ? Ets sadece maximuma 9 taksit yapiyor diger turlu baya vade farki koyuyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pollos kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Club Marvy hariç hepsinde konakladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Impale kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam ETS tek yetkili acentesi bir de kendi sitesinden alabiliyorsunuz ancak ödeme koşulları aynı.
    Bende bayram için çağrı merkezinden aldım,ekstra bir tek alacarte hediye alabildik,fiyatta bir değişiklik yok.

• Ramazan bayramında Voyage Sorgun 5 gece 3 yetişkin için 69000 tl idi. Bir kaç gündür 58500 tl görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım linki için yazmıştım ama bir daha yazmak istedim

Anladım hocam teşekkür ederim en azından world'e falan 9 taksit yapabilseler değerlendirmek isterdim burda baya bir öneriliyor çocuksuz çiftler için.Başka otellere bakmaya devam.

Evet hocam konsepti çok hoşumuza gitti bizimde bakalım umarım memnun kalırız Liu'dan.
    Siz Adam Eve'e bakabilirsiniz hocam %25 ön ödemeli alınabiliyor.

Hocam selectum luxury nasildir demin aradim 26 Haziran 4 gece icin 75k on odemeli 9 taksitli fiyat verdiler.Eğlence falan nasil otelde acaba 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

Otel harika hocam,yiyecek-içecek süper, gayet profesyonel bir açık gece klübü var,ışık ve lazer gösterileri başarılı.Biz Beach party,iskele party ve neon party'e denk gelmiştik.
    Ancak çocuk dostu bir otel olduğu için hem de 2 çocuk ücretsiz her yerden bir çocuk fırlıyor, özel alanlar bence yetersiz.
    Ben özellikle sahilde küçük de olsa +16 kısım, açık restaurant da +16 kısım ve özel adult iskele olsun isterdim.Cocuk kısmı sizi rahatsız etmezse kesinlikle mantıklı bir seçenek, ancak yetişkin oteli diyebilir miyiz bence diyemeyiz.Bundan dolayı kriterlerinize çok uymayabilir.

Örnek bir parti eğlence videosu gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 9 Şubat 2025; 13:17:19 >

Anladim hocam teşekkür ederim.Aslinda cocukla derdimiz yokta geçen senelerde delphin be grand resort’a gitmistik.Otel guzeldi fakat aksamlari pek bir sessiz geçiyordu.O yuzden daha bu sene daha eglence imkani olan bi otel bakiyorduk.Selectuma biraz bakayim 😁

• İyi günler Ramazan Bayramında voyage sorgun hoteli tavsiye eder misiniz? Isıtmalı açık havuzu ya da kapalı havuzu var mı? Yiyecek içecek kalitesi nasıldır? 5 gece için fiyat iyi gibi?

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı açık havuz yok
    Kapalı havuz var
    Yiyecek içecek kalitesi ve hizmeti fazlasıyla memnun eder.

6 sene önce delphin be grand otelde gece eglencerinden uyuyamazdik ne hale getirdiler o oteli ya gelde şimdi bu oteli tecrubelerine dayanarak tavsiye et , tavsiye işini son birkaç senede tatil yaptigim otellere indirgedim yoksa yanlış yönlendireceğim insanları.

• Merhabalar, 2-5 nisan 3 gece için 2y 2 ç(9,11) ısıtmalı havuzu olan nereleri tavsiye edersiniz
    yorumları okuyarak bu iki otelden birisini almak istiyoruz, Selectum Luxury ve Mylome Luxury, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• legasy-10 L kullanıcısına yanıt
    Ben olsam listeme
    Voyage sorgun
    Nirvana dolce vita
    Akra kemer i de
    Dahil ederdim
    Açık ısıtmalı havuz sorun değil derseniz voyage kalite olarak güzel bir seçenek.
    Akra kemer memnuniyet oranı yüksek üzmeyecek bir tesis açıkta ısıtmalısı derin olmayan aquası küçük bir tesis
    bu seçenekler arasında merak ettiğim bir tesis olan nirvanayı seçerdim.

• Yüksek sezonda ve %25 ön ödemeli tatil arayanlar için Rubi Platinum bu fiyat skalasında iyi duruyor. Açılış fiyatından da aşağıda. 1-6 Ağustos 5 gece SETUR 76.700 tl.

İptal sigortası %1 ile 77.467 tl

%25 + iptal sigortası = 19.942 tl / world 9 taksit

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 9 Şubat 2025; 23:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.