Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Storm Raider , yucelcayir1984 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.919
Cevap
564
Favori
789.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen saldırı şeklinde rezervasyonlar gelince noluyor lan oldular.

Ufak tefek 1-2 rez olsa sorun olmazdı bence.

• maarul M kullanıcısına yanıt
    Alamadığıma üzüldüm, iptal olmasına da ayrı üzüldüm valla hocam. Bari bi indirim kuponu falan verseler iptale karşılık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Bende bu kadar amatörce yönetileceğine ihtimal vermiyorum. Yani sonuçta anlık bir fiyat hatası değildi, saatlerce bu fiyatlar görüntülendi. Belli oda tiplerinde belli sayıda yer açılır 3-5 neyse o rezervasyonlar tamamlanınca fiyat otomatik değişir, ya da oda tipinde müsaitlik gösterilmez.

Önce rezervasyonları yaptır sonra çok olunca iptal ettir, tam bizlik haraketler

• Vsyle V kullanıcısına yanıt

Yok be hocam, kuponda verseler kullanmam. Aslında aklımda bile yoktu fiyat gerçekten cazip ve forumdan arkadaşlar da alınca alayım dedim. Fiyat hatası olduğunu düşünsem zaten almam hatta kendim iptal ederdim. İşin ilginci müşteri hizmetleri fiyatta hata vardı da demiyor, fiyat arttı diyor, bu açıklamadan dolayı iptal edilmesine karşı çıkıyorum, yoksa salla gitsin.

Kazanılmış hak haktır ona bi lafım yok ama eminim durum böyle oldu. 3-5 kişi alsa dikkat çekmezdi devam ederdi. Saldırı olunca işin rengi değişti.

Fiyatın artması sizi ilgilendirmez ki, neyse arkadaşlar da yazsın bakalım, herkeste iptal mi.

Belli bir oda sayısı için kampanya yapabilirler,daha sonra da fiyatı artırabilirler ama yapılmış olan rezervasyonu iptal etmek çok ayıp birşey ya.Hocam uğraşsan uğraşırsın aslında da neyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şaka maka ETS’ye kızıyoruzda böyle durumlarda ( bence listeleme hatasıydı ) arkasında duruyor

• Bir iptal de benim rezervasyona geldi, bu otel için mevcut rezervasyonu iptal edecektim

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    İyi ki mevcudu iptal etmemişsiniz hemen, yoksa gerçekten çok kötü olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: maarul

İyi ki mevcudu iptal etmemişsiniz hemen, yoksa gerçekten çok kötü olurdu
    Maçtan dolayı zaman yoktu yoksa iptal di

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt

Rezervasyon iptali için mücbir sebep olması lazım. Mücbir sebep olsa bile müşteriyi mağdur etmeyecek şekilde çözüm bulmak zorundalar. Siz diğer rezervasyonunuzu iptal etmiş olsanız ne olacaktı?

Hatta bence itiraz edin, mevcut rezervasyonumu iptal ettim deyin bakalım ne diyecekler?

Böyle durumlarda toplu şekilde kazan kaldırmak lazım. Hak hukuk yasa tanımıyorlar biliyoruz ama sosyal medyadan internet dayanışmasından çekiniyorlar, anladıkları dilden konuşun hakkınızı arayın destekleyelim.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Ets olsa alternatif bir çözüm önerisiyle gelirdi diye düşünüyorum

• Sabah konuyla ilgili görüşmüştüm tatilsepeti ile, az önce aradılar, hikaye anlatıyolar, işte siz rezervasyon talebi oluşturduktan sonra arkadaşlarımız rezervasyonu otele bildiriyolar otel fiyat artışından dolayı kabul etmiyor falan filan.

Herhangi bir ödeme de alınmamış zaten diyor. Yahu ben %25 ödeme yapmışım sen ödemeyi reddetmişsin. Ben ilan edilen fiyatlardan almışım otel zam yapıyorsa sonraki rezervasyonları bağlar diyorum. yarım saat konuştum ama robot gibi aynı şeyleri tekrarlayan insanlarla diyalog kurulamayacağını alnayınca kapattım. %5 indirim verelim diyor. şaka gibi.

tatilsepeti nin de ne olduğu böyle durumlarda ortaya çıkıyor. ETS de böyle birşey olsa otelin mi yanında olur müşterinin mi herkes biliyor.

• 2-3 yıl önce de benim başıma geldi hotels den , otel beni aradı bu fiyata olmaz diye 😃 rezervasyonu iptal ettiler öylece kapandı bir çözüm olmadan

• benimde iptal oldu %5 kupon falan zırvaladılar.

• Hak hukuk adaletin olduğu bi ülkede olsak durum bambaşka olurdu da adamlar git bildiğin yere şikayet et diyor çok daha fazla üstelersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: maarul

Sabah konuyla ilgili görüşmüştüm tatilsepeti ile, az önce aradılar, hikaye anlatıyolar, işte siz rezervasyon talebi oluşturduktan sonra arkadaşlarımız rezervasyonu otele bildiriyolar otel fiyat artışından dolayı kabul etmiyor falan filan.

Herhangi bir ödeme de alınmamış zaten diyor. Yahu ben %25 ödeme yapmışım sen ödemeyi reddetmişsin. Ben ilan edilen fiyatlardan almışım otel zam yapıyorsa sonraki rezervasyonları bağlar diyorum. yarım saat konuştum ama robot gibi aynı şeyleri tekrarlayan insanlarla diyalog kurulamayacağını alnayınca kapattım. %5 indirim verelim diyor. şaka gibi.

tatilsepeti nin de ne olduğu böyle durumlarda ortaya çıkıyor. ETS de böyle birşey olsa otelin mi yanında olur müşterinin mi herkes biliyor.

Bunlar pandemi döneminde insanların parasını aylarca ödememişlerdi oradan sıkıntılı zaten laf anlatsanızda anlamazlar ets,setur ve jollyden şaşmamak lazım

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

Jolly de uzun bir sure ödemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 14 Şubat 2025; 15:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

Rezervasyon iptali için mücbir sebep olması lazım. Mücbir sebep olsa bile müşteriyi mağdur etmeyecek şekilde çözüm bulmak zorundalar. Siz diğer rezervasyonunuzu iptal etmiş olsanız ne olacaktı?

Hatta bence itiraz edin, mevcut rezervasyonumu iptal ettim deyin bakalım ne diyecekler?

Böyle durumlarda toplu şekilde kazan kaldırmak lazım. Hak hukuk yasa tanımıyorlar biliyoruz ama sosyal medyadan internet dayanışmasından çekiniyorlar, anladıkları dilden konuşun hakkınızı arayın destekleyelim.

Tatil sepeti, iptali otelin yaptığını belirtti ancak oteli aradığımda bizim haberimiz yok acentanız ile görüşün dedi , acentayı aradım dönüş yapacaklar beklemedeyim,
    Dün gece tatil sepeti üzerinden ödeme yapamadığım için aradığımda telefon ile rezervasyonu yaptım hatta yarım saat sonra onay maili neden gelmedi diye aradığımda kesinlikle problem yok sabah mail elinizde olur demişlerdi, ETS farkı bu rezervasyon ile birken daha teyit edilmiş oldu ne olursa olsun ETS bu olayı bir şekilde telafi ederdi

• 
Sayfa: önceki 792793794795796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.