Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: redboxer82 , erdfb_1907 , ulud49 , Eagle.BJK , Eagle.BJK Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
16.102
Cevap
564
Favori
799.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Helal olsun hocam işin maddi boyutunu geçtim 7+7 yapsam alkol + tatlı + karbonhidrat tan dolayı en az 5-6 kilo alır şeker,kolestrol,karaciğer değerlerim tavan yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Hocam Eylül sonu olacaksa Kimeros (38k) Mylome (45.2k) veya Mirage Park(50k) alırdım.

Ağustos sonu Eylül başı olacaksa da Baia Kemer (49.1k), Quattro Family Club Dem (46.5k) veya Corendon Playa Kemer (49.6k) alırdım.

** Bir de Jolly'ye özel üye indirimli bir fiyat paylaşayım hocam sizinle. 1-5 Eylül Letoonia Fethiye 52.9k'ya düşüyor (ETS fiyatı 60k)

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Neşeyle , sağlıkla büyüsün.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hoca 5 valizi hangi araca sığdırıyorsunuz çok merak ettim

özelden yazar mısınız aracın marka modelini :D

tebrik ederim bu arada :)

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Hocam normal valiz olarak düşünme hepsi kabin boy ayrıca arka koltuk da bomboş.
    4 kabin boy valizi diklemesine eşimin hatchback arabasına bile sığdırmışlığım var, hatta üzerindeki pandizotta da 2 spor çanta bile oluyor.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Hocam 21-26 Eylül Port Nature 47 bin tl ne dersiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ilk 7 günü çıralı-datça falan oda-kahvaltı yapıyoruz. hem daha ucuz oluyor hem de yemek + tatlıyı abartmamış oluyoruz. hd otelde tatlıyı abartıyorum ama karbonhidrata pek yüklenmem hd otelde -tatlı harici-. öyle makarna falan yemem, paso et. ha öyle kişiye özel güzel makarnalar falan yapsalar yerdim belki arada ama öyle bir şey görmedim benim gittiğim seviye hd otellerde. alkol zaten yok. ama yine de 2-3 kilo alıyorum 15 günde maalesef tatlı zaafımdan dolayı.

hd otel bize zarar ziyan aslında, çocukların ikisine de yetişkin ödüyoruz ama 7 yaşındaki çocuk kadar yiyor ikisi de (bana çekmemişler). neden hd diye tutturuyor ufaklık bilmem.

Harika fiyat hocam, hatta zam yapmayan nadir otellerden biri.Nasıl bu zamana kadar zam yemedi o da garip doğrusu.Deniz hassasiyetiniz yoksa yiyecek-içecek anlamında çok kuvvetli tercih edebilirsiniz.

Deniz o kadar kötü mü hocam

• Vsyle V kullanıcısına yanıt

biz öncesinde alıyoruz böylece hd oteldeki ilk gün de yolda heba olmamış oluyor, öğlen gibi hd otele yetişiyoruz. yoksa öbür türlü akşam üstü otelde oluyoruz para boşa gidiyor.  

Klasik Boğazkent hocam tatsız maalesef.Bulanık,akıntılı.İşte denizdeki dezavantajı yiyecek-içecekle kapatıyorlar.

• Vsyle V kullanıcısına yanıt

evet sahil harika. sahilde şezlongu da çok fazla sunis'in. yeme-içme bence de çok iyi. ama son gittiğimizde carte dor yerine başka bir marka dondurma vardı. ondan hiç memnun kalmadık.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Çocuklar da haklı hocam mini club,Aquapark,dondurma,milkshake falan derken onlar için çok keyifli oluyor tabi.

Siz Sherwood Kemer'den memnun kalmadınız mı hocam?İlk açıldığı yıl gitmiştik görevli olarak inanılmaz premium bir hizmet anlayışı vardı,yiyecek-içecek üst düzeydi.Kaliteyi mı düşürmüşler? Konumu,denizi,yemyeşil alanı falan çok iyi otel aslında.

Hocam girilmeyecek kadar kötü mü hanım denizi seviyor kötü olursa o kadar para verdiğimize üzülürüm

Yok hocam tabiki girilmeyecek kadar değil sonuçta herkes giriyor ama bir Ege Denizi ya da Tekirova,Beldibi gibi değil tabiki.
    Deniz eşinizin birinci önceliği ise pek uymaz,keyif almayabilir,ama otelle ilgili başka bir sıkıntı duymadım.

Hocam şimdi bakıyorum kimeros 5 gece 43600 port nature 47400 %25 artı tatilden önce 9 taksit siz olsanız nasıl karar verirsiniz ? kimeros 4 gece de yeterli düşünüyorum. Portu alırsam mecbur 5 gece almak zorunda olduğumdan alacağım 5 gece bana çok uzun geliyor

merak ettim baktım, tüm gün a la carte falan, yeme içme güzel görünüyor ama işte o kadar yolu tepiyoruz deniz güzel olmalı bence.

Ben burada Kimeroscuyum hocam.Bunun 2 sebebi var.Birincisi deniz ve doğa, ikincisi ise Port Nature'ın 2 çocuk ücretsiz olmasından dolayı bize pek uymuyor.
    Ama Port Nature tercih edenlere de saygım var sonuçta herşey beklenti ve kriterlerde.

ya işte bizimkilerin çocukluğu kalmadı ki küçüğü 16 yaşında. artık aquaya bile gitmiyor.

sherwood kemer bahçesi çok güzeldi, yeşillik içinde. ama yeme içme çok kötüydü. bizim öyle hd bir otelde çok üst düzey lezzet beklentimiz yok, çok saçma olurdu bu ama hem kalite kötüydü hem de çeşit azdı. daha ucuz oteller daha kaliteli. sahilde karpuz olayı bile yoktu. bardaklara karpuz parçalarını mıncık mıncık tıkıştırıyorlar, bir kere aldık çöpe attık. ana restoranda klimalar her yere su akıtıyordu ve düzgün soğutmuyordu. pastanesi akşam 6 dedi mi sadece içecek servis etmeye başlıyor. yemeklerden şikayet edince bize 5 gün a la carte verdiler ücretsiz. a la carte -türk lokantası hariç- çok kötüydü. parayla giden olmadığına eminim, giden isyan çıkarır. denizi konusunda aynı fikirde değilim. sivri taşlar vardı denizde. yine de bir turunç kadar berbat değildi. sahil şeridi çok dardı. bizim için çok önemli sahil şeridi.

çok otel görmedik biz, mesela iz flower'da bir meksika vardı, efsaneydi, dumanları tüten (kuru buz atmışlar) çuros tatlısı vardı, sunumu harikaydı (yanında soslar küçük tabaklarda). sunis'te bir italyan vardı, biftek efsaneydi. garsonlar çok iyiydi sunis a la carte'de, sheerwood'dakiler -türk lokantası hariç- esnaf lokantası seviyesiydi. bbq'da envaye çeşit et hazır, mangalı hazırlamışlar, pırıl pırıl önlük, eldiven veriyorlar, etleri atıyorsun mangala yiyorsun. masan da mangalın yanında.

• JOLLY TUR ÖZEL ÜYE İNDİRİMİ !!!

⛱️⛱️⛱️📢📢📢

Değerli arkadaşlar çok kısıtlı bütçesi olanlar, 2 çocuk ücretsiz otel arayanlar,henüz tatil alamayıp fiyatlardan dolayı umudunu kesen varsa Lykia World orta segmentte inanılmaz fiyat kırılımları yapmış.Özellikle 6 gece ekstra indirimi mevcut.Uygun tarihleri sizler için paylaşıyorum.Otel aynı zamanda 2 çocuk ücretsiz (hem de 1.çocuk 13 yaş 2.çocuk 7 yaş) Resmen pansiyon,butik otel,öğretmenevi fiyatlarıyla yarışır durumda.Ayrıca %25 ön ödeme veya 35k-50k arası harcamaya 2.500₺ bonus puan.Umarım faydalanabilen,işine yarayan olur

31 Mayıs - 4 Haziran 4 gece 25.5k
    30 Mayıs - 4 Haziran 5 gece 31.9k
    29 Mayıs - 4 Haziran 6 gece 38.3k

14 - 18 Eylül 4 gece 29.1k
    14 - 19 Eylül 5 gece 34.2k
    14 - 20 Eylül 6 gece 38.3k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 19 Şubat 2025; 0:2:27 >
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.