Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (803. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.187
Cevap
569
Favori
804.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gecesi 69, 5 gecesi 87 hocam.
    Ağustos sonu Ve 24 Temmuz'a kadar olan zaman maximum indirimle birlikte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Abi ben 97 görüyorum ETS de tam tarih ne 87 için? Bi de gloria Voyage ayarında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akaika A kullanıcısına yanıt
    Mesela;
    20-24 Temmuz 4 gece 69.5k
    20-25 Temmuz 5 gece 86.9k

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Ben açıkçası bu tarz tesislere biraz da gündelik hayattan sıyrılmak için gidiyorum. O yüzden de evde yediğim içtiğim lezzetlerden daha farklı ve daha iyisini arıyorum. Özellikle de bilindik grupların prestijli otelleriyse. Biraz karşılaştırma gibi olacak ama diğer otellerde ben daha lezzetli kahve ve yemekler tatmıştım. Gerçi bu biraz da damak tadıyla alakalı. Asıl nokta daha düşük gecelik ücretle Barut Hemera'ya da gitsem benzer deneyim yaşayacağımı düşünmem ya da benzer gecelik ücretlerle başka bir gruba gitseydim muhtemelen daha iyi bir deneyim yaşardım. Ben de sizin tecrübenizin tersini yaşadım hep. Oda kahvaltı gidip dışarda yediğim zaman, uhd otellerin gecelik ücretini yemeğe vermezsem daha kalitesiz yemek ve hizmet alıyordum.  

• Üstadlar merhaba, 4-9 ağustos için balayı maksatlı bir otel arayışım var. Hd ya da uhd olabilir. Fiyatlar ve seçenek inanılmaz fazla. En fazla 100k-120k bütçem var. Konum sınırlamamız yok. Otel tavsiyeniz varsa almak isterim?

• Eylül 7 de nikahım var o tarihlerde ücret hakkında bir yorum yapamıyorum ama malum evlilik zaten yıpratıyor 3 4 gün balayı için var mı önerebileceğiniz yerler

• FearMaster kullanıcısına yanıt

biz alkol almadığımız için bize daha ucuz geliyor olabilir. bu sene mesela çıralı'ya gittik. yediğimiz makarnayı hiçbir uhd otelde görmedim (bir istisna yapıcam bu konuda. sherwood kemer rezaletti bu sene gittik. ama ilginç bir şekilde bir gün bir köşede bir aşçı çok güzel kişiye özel nodıl yapıyordu, çok iyiydi.). fajita çok iyiydi. 2500-3000 liraya dört kişi çok güzel şeyler yiyorduk. otellerde o kalite yok maalesef (hiç bir zaman voyage seviyesinde bir otele gidemedik. bu sene ilk açıldığında ucuz açılmış ama kaçırdık onu da). 2025'te 30bin veriyor olacağız günlük. oda-kahvaltıyı çıkarsam 5bin. 25bin kalıyor. o paraya ne yiyebilirim ki -alkol olmadıkça-.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Şubat 2025; 13:39:38 >

Dediğiniz gibi hocam alkol kullanmıyorsanız yemek ile pek de fiyatını karşılamaz. Sadece yeme içme değil de kreş, animasyon, güvenlik, insan kalitesi, hizmet ve temizlik olarak da değerlendirebiliriz aslında tesisleri. Çok uçuk bir fiyat olmadığı sürece erken rezervasyonda belki değebilir ama 25bin dediğiniz gibi biraz uç. 2025 için nereyi almıştınız hocam, aldığınızı anladım. Değerli yorumlarınızı da büyük bir merakla bekliyorum. 

• zBrave kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Alternatifleriniz çok fazla dediğiniz gibi.Bütcenizi sonuna kadar da kullanmanıza gerek yok aslında her baremden birkaç öneride bulunmak isterim.Balayı olacağı için yetişkin tarzda, çok fazla çocuk dostu olmayan mümkünse +16 adult otellerde daha rahat edersiniz düşüncesindeyim.

70-80k baremi
    *Mirage Park 76.4k
    *Balmy Beach +16 adult 78.4k
    *Mylome Luxury 79.8k

80-90k baremi
    *Jiva Beach 80.7k
    *Liu Resort 81.6k
    *Rubi Platinium 84.5k
    *Papillon Zeugma 88.9k

90-95k baremi
    *Akka Antedon 90.9k
    *Gloria Verde 93.6k
    *Selectum Luxury 98.9k

100-120k baremi
    *Adam Eve +16 adul 102.7k
    *Liberty Signa 103.4k
    *Liberty Lykia +16 adult 111.6k
    *Voyage Sorgun 114k

• onurnml O kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından bir fiyat aralığı vermeniz iyi olur çünkü bunun sınırı yok 30k'ya da otel var 300k'ya da var önemli olan en iyisini en uyguna alabilmek.

Hocam çıralıyı bende çok deneyimlemek istiyorum, eşim çocuklarla sıkıntı olursa diye pek yanaşmak istemiyor, nereye gittiniz orada acaba? Önerir misiniz? Arkadaşım lukkies lodge’yi önermişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam Akra Kemer mi gloria mı Akra 5 gece 80 gloria 87. Bizim de 11 aylık bebek var.

Hocam detaylı listeniz için çok teşekkürler. Biz de açıkçası düğün koşuşturmacası sonrası otele teslim olup dinlenmek istiyoruz. Adult only öneriniz çok mantıklı. Bu listedeki oteller arasında kalite farkları nasıldır? Her barem için önerdiğiniz oteller aynı kaliteyi sunar mı? Eğer listelerde öne çıkarmak istediğiniz oteller varsa onlara öncleik vermek isterim. Biraz geçmişe doğru postları okudum bazı otel isimleri tekrar tekrar zikredilmiş ancak tabii çocuk vs. gibi değişkenlikler var o tarafta. Mesela Voyage mıdır burada en iyisi?

• 0xdark 0 kullanıcısına yanıt
    Bebekle ikisinde de çok rahat edersiniz ama ben ikisi arasında Gloria tercih ederim net bir şekilde.

• zBrave kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyi hangisidir sorusu aslında çok göreceli bir kavram bu sizin beklentilerinize ve kriterlerinize göre değişir.Örnek veriyorum 2 çocuklu bir aile için Vogue Supreme en güzel otelken, sakinlik ve kafa dinlemek isteyen biri için Rixos Göcek, parti ve eğlence isteyen birisi için Adam Eve en güzel oteldir.Yani bu işin tek bir doğrusu yok.
    Voyage tabiki güzel ama aşırı bir zam yediğinde bir gerçek keşke Eylül-Ekim zamanında alabilseydiniz.

Siz kriterlerinizi söylerseniz daha rahat eleme yapılabilir en azından fazla para vermemiş olursunuz.Öncelikleriniz nelerdir? Örnegin yiyecek-icecek kalitesi, gece eğlenceleri, sakin ve huzurlu bir ortam, personel hizmeti, deniz vs .

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Bence çok mantıkli bir tercih yaptınız, cok güzel anılar biriktireceginiz bir tatil yapacağınızı düşünüyorum, şimdiden iyi tatiller.

Peki voyage sorgun 5 gece 105 bin gloria 5 gece 87 bin. Aradaki farka değer mi? Daha doğrusu Voyage sorgun ve Belek’te kaldım daha önce acaba o standartta mı bu otel? Qr ile sipariş vs var mı sevgili hocam

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Ben otelden aldım hocam, baktığımda şuan hem daha yüksek fiyat çıkıyor hem de müsaitlik yok diyor. Tabiki giriş yaptığım gün detaylı bi yorum bırakırım buraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam. O fırsatın kaçtığını görünce insanın Voyage'a o parayı vermesi zor geliyor. Keşke o tarihlerde belli olsaydı alınabilirdi ama kısmet diyelim :)

Biz çocuksuz, gürültüsüz, sakin bir otel arayışındayız. Ancak takdir edersiniz otel ne kadar iyi olursa olsun üçüncü günde aynı rutinde insan sıkılmaya başlıyor. Dolayısıyla konser, animasyon, parti vs. gibi etkinlikleri de olan bizi 1 hafta boyunca sıkmayacak bir yer arayışındayız. Alkolü arada sırada kullanıyorum, ama kahve/yemek kalitesi bizim için önemli.

Aslında eşimin isteği sonsuzluk havuzu olsun manzara olsun. Buna uygun araştırma yaparken seaview faralya'yı buldum ancak hizmet kalitesi noktasında soru işaretlerim var. Bunu destekleyen yorumlar da görünce risk almadan butik otel yerine daha kompleks bir otel mi arasak diye düşünüp buraya yazmak istedim. Sizin böyle bir otel tavsiyeniz varsa duymak isterim.

• 0xdark 0 kullanıcısına yanıt
    2024 te 1 aylik bebekle tatil yaptim verdede , otelle sahil arasındaki yokuşu saymazsaniz hic düşünmeden rezervasyonunuzu yapın derim her anlamda akra kemerden daha iyidir bence.

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.