< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (937. sayfa)

-
-
Adam and Eve balayı konseptleri oldukça iyi hocam :) tanıtım videolarını izleyin.
-
Hocam biraz daha fiyat artırmanız durumunda şu alternatiflerde gündeme gelir ancak çok ciddi rakamlar açıkçası.
*Liberty Signa 111k
*Liberty Lykia +16 adult 118k
*Voyage Sorgun 123.9k
*Nirvana Dolce Vita 125.6k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba kardeşim için 9-14 eylül arası antalya veya fethiye taraflarında balayı için max 80 k otel önerisi olan varsa sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar, konuya uzun bir süredir giremedim daha önce konuşulmuştu ama bulamadım. Havalimanından otele transfer konusunda tavsiye ye ihtiyacım var. Otelle veya ets ile iletişime mi geçmem lazım yada özel firma daha mı mantıklıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Balayı değil de bekarlığa veda için uygun gibi :)
Erdem hocam ısıtmalı havuz hakkında bu tarihler için otelden bilgi alamıyorum, sağlıklı biliye nasıl ulaşabilirim?
-
Ahahahah doğru o daha uygun.
-
Antalyada gecelik 15-20 bin şişeler kapalı diye kendi avut ama sahte alkol çıksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 29 Nisan 2025; 14:26:14 >
Akra kemer 13-18 eylül olan tatilimi 7-12 temmuz ayına eşimin hamileliği dolayısıyla değiştirdim. 10600 tl fark ödemesi yaptım buraya yazmıştım 2 gün önce bilgilendirmek istedim.
Sahtesi yapılan hangi alkoller genel olarak? Ya da dikkat edilmesi gereken neler? Nasıl anlarız sahte olduğunu? Alkol gurmeleri bilgi verebilir mi? :)
Rezervasyonu yaptığınız tarihteki fiyatırı baz aldılar sanırım. Şimdiden iyi tatiller. Yavrunuza sağlıklı bir şekilde kavuşmanız dileğiyle.
-
Evet öyle oldu bende onu istemiştim onlardan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Lüks otel dediğine bakmayın. Haberi süslemek için şişiriyorlar. Geceliğine 15-20 verdiğimiz oteller böyle bir topun altına girmez.
-
Arkadaşlar daha önce @hcifci34 Hocam yazmıştı, ben de o yazdıktan sonra öğrendim. Öncelikle bilmeyenler için Rixos grubu 1 Nisan 2026ya kadar fiyatlarını kendi sitesinden %30 ön ödeme ile açıklamış durumda.
Rixos premium tekirova için 28mart-1 nisan 2026 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk (12yaş altı) 26,5k fiyat vermektedir. Biz arkadaş grubumuzla 4 oda aldık. Her ne kadar tekirova rixos pek tavsiye edilen bir tesis olmasa da bu fiyatlar söz konusu olunca hele bir de %30 ön ödemeli bize gayet avantajlı geldi.
@hcifci34 Hocam teşekkürler.
Herkese iyi tatiller..
Edit: Land of legends girişleri tüm günler için ücretsiz(giriş ve çıkış günü dahil)
Edit2: Taksit konusu: Bonus ve Ziraat kartlarına 3e bölüyorlar. Yapı krediye 2ye bölüyorlar. Maalesef başka kart anlaşmaları yok şu anda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 29 Nisan 2025; 15:29:48 >
-
Nickelodeon da dahil mi acaba hocam
Evet Hocam, Land of legends ve nickelodeon girişi dahil, giriş ve çıkış günü dahil her gün için girişler ücretsiz.
-
Yüzde 30 ile kalan kısma taksit de yapılıyorsa tadından yenmez gerçekten 😀
merhaba 7-12 temmuz arası 2 yetişkin 1 çocuk (3 yaş) için UHD, şişe birası olan, uygun fiyatlı max 60-65 bin tl otel önerir misiniz
-
Hocam sizin sayenizde yazmadığım şeyleri fark ediyorum :)
Taksit konusu şöyle: Bonus ve Ziraat kartlarına 3e bölüyorlar. Yapı krediye 2ye bölüyorlar. Maalesef başka kart anlaşmaları yok şu anda. elbette otele girmeden ödeme yaparken o günki koşullarda hangi karta ne anlaşması olur belli olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X