Şimdi Ara

203 TL Xiaomi Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip - iOS&Android Uyumlu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

1000 liranın üstüne çıkmak gerekiyor saaten arama ve konuşma özelliği için. galaxy watch falan gibi modellerde var

Alıntıları Göster
    Çin malı yok mudur ucuza
    Cevap için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Çin malı yok mudur ucuza
    Cevap için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    var aslında ama şu an satılan bildiğim kadarıyla yok. çinden getirmek lazım.
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Sadece bildirimler okunuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutu açılışını izlemek isteyenler için şöyle link bırakayım.
    Tahir Elkocayoutube
    HAYLOU LS01 AKILLI SAAT KUTU AÇILIŞI VE ÖN İNCELEME
    https://www.youtube.com/watch?v=VUz18c6vbOY&feature=youtu.be

Diğer arkadaşların dediği gibi akıllı saat denemez pek. Daha çok bileklik özellikleri sunuyor. Ama tasarım açısından mi band'e göre çok daha güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahirelkoca -- 15 Mayıs 2020; 17:37:26 >

• quote:

var aslında ama şu an satılan bildiğim kadarıyla yok. çinden getirmek lazım.

Alıntıları Göster
    Aliexpress'e göz atayım öyleyse

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Sarj icin rakamlar nasil. Band kadar gidiyor mu ? Kac gun ortalama ?

• quote:

1000 liranın üstüne çıkmak gerekiyor saaten arama ve konuşma özelliği için. galaxy watch falan gibi modellerde var

Alıntıları Göster
    Amazfit Verge var hocam 700 TL civarına bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeormormont

Amazfit Verge var hocam 700 TL civarına bulunuyor.

Alıntıları Göster
    evet doğru. ama onun da tip itiabrıyla oyuncak gibi görünüyor yani pek saat havası yok. bu 200 lük halou bile daha saat gib igörünüyor
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    Huawei talkband modelleri işinizi görür sanırım fiyat biraz fazla tabi belirttiğiniz aralığa göre ama kullanım açısından bakarsak bluetooth kulaklık da almış oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: defect1

Huawei talkband modelleri işinizi görür sanırım fiyat biraz fazla tabi belirttiğiniz aralığa göre ama kullanım açısından bakarsak bluetooth kulaklık da almış oluyorsunuz.
    Fiyat olarak fazla hocam. Öneri için teşekkür ederim

• mi band 4 ün yapabildiği fonksiyonları yapabiliyorsa yeterlidir bence. bir saatten daha fazla ne istenebilir ki? bu arada mi band 4 kullanıyorum en önemli özelliği ne zaman şarj ettiğini unutman birde ekranıda kaliteli
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Mi band 2 de de aynisi vardi gün icinde uyusan bile takop etmiyordu, ben bir kere masaya koymuştum gayet uyumuş gösteriyordu hatta masa uyanmış arasıra geceleyin sonra tekrar uyumuş. Sallama oluyor bu özellikler hep

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Mesaj okunup arama yapılabiliyor mu ?
    Arama falan yapılmıyor. Mesaj ve arama bildirimleri geliyor isterseniz. Şarjı çok iyi gidiyor. Benim elime 29 Nisan'da geldi cihaz. Kutudan çıktığı gibi kullandım. Bugün (15 Mayıs) ilk kez şarj ettim. Telefonda eşleşme yapan yazılımı biraz amatör gibi duruyor ama işlevsel. Fazla bir eksisi yok. Bileklik tadında, saat görünümlü bir cihaz bu. Uyku takibi neden öyle ben de anlamadım sanki bir sıkıntı var yazılımsal. Belki dediğiniz gibi eksik kalmasın diye konulmuş ucuz bir donanım özelliği de olabilir. Bence popüler sitelerde favorilere ekleyin. Fiyatı düşerse alınabilir ya da hediye edilebilir özel bir günde bir dosta vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 16 Mayıs 2020; 0:59:59 >
  • quote:

hb de buna 150 25 indirimle 185 e nal etmiştim iptal etmişti hb. güzel saat ama güncelleme olmaamsı ve watchface fazla olmaamsı sıknıtık olarak söyleniyor. yine de bi banda göre çok daha iyi bence
    bi de siyah kalmaamış gümüş dediği de beyaz
    okurken içim bezdi.
  • Kullanan arkadaşlar,kopma problemi oluyor mu çok?

• quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Kullanan arkadaşlar,kopma problemi oluyor mu çok?
    Oluyor. Tavsiye etmiyorum. İade ettim ben.

• Siyah rengi olsaydi alacsktim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.