Şimdi Ara

203 TL Xiaomi Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip - iOS&Android Uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 203 TL Xiaomi Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip - iOS&Android Uyumlu
    GittiGidiyor
    Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip - iOS&Android Uyumlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/haylou-ls-01-akilli-saat-ip68-suya-dayanikli-nabiz-takip-ios-android-uyumlu_pdp_532063914

Resmi web sitesi:
    www.haylou.com
    Haylou SmartWatch LS01-SmartWatch-DongguanLieshengElectronicCo.,Ltd.
    http://www.haylou.com/en/index.php?ac=article&at=read&did=73
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• GittiGidiyor
    Haylou LS 01 Akıllı Saat - IP68 Suya Dayanıklı - Nabız Takip - iOS&Android Uyumlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/haylou-ls-01-akilli-saat-ip68-suya-dayanikli-nabiz-takip-ios-android-uyumlu_pdp_532063914

bununla aynı ürün mü acaba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mixerteam kullanıcısına yanıt
    Evet bunu da ekledim.
  • hb fiyat artmış gg aynı
  • bitmiş galiba fiyatı 229 TL olmuş. gittigidiyorda 203 TL dir.
  • Kullanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı saatlerin bence olmazsa olmaz özelliği amoled ekranlı olmalıdır. Diğer türlü ekran sönük ve kalitesiz duracaktır. Hburada da, yorumlarda ki fotolara bakınca zaten belli oluyor çözünürlük ve parlaklık sorunu. Bunun yerine amoled ekranlı mi band 4 almak daha mantıklı değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    zaten akıllı saat demek yanlış bence. çünkü özellikleri akıllı bileklik gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkm5838

zaten akıllı saat demek yanlış bence. çünkü özellikleri akıllı bileklik gibi
    Mi band'e, akıllı saat kasası giydirmişler. İnce bileklik gibi değil de saat gibi duruyor. İçerik akıllı bileklik Kullananlar genel olarak memnun görünüyor.
  • Alinir mi

• Güncelleme almamış hiç sıkıntı bu heralde

• xiaomi nerden çıktı, haylou başka bi marka.
  • Bunlar ben apple watch çakmasıyım diye bağırıyor ya mi bandler daha mantıklı

• Yukarıdaki iki mesaja da katılıyorum

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Haylou, Xiaomi'nin pazar payı genişletme maksadıyla oluşturduğu bir alt marka/firma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb de buna 150 25 indirimle 185 e nal etmiştim iptal etmişti hb. güzel saat ama güncelleme olmaamsı ve watchface fazla olmaamsı sıknıtık olarak söyleniyor. yine de bi banda göre çok daha iyi bence
    bi de siyah kalmaamış gümüş dediği de beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 15 Mayıs 2020; 11:24:54 >
  • Mikrofon ve hoparlör bulunduran bir saat ya da bileklik var mı?
    Arama geldiğinde cevaplayıp konuşabilmek için. 50 - 300 TL arası :)
  • Bu saati 3 haftadır kullanıyorum. 189'a mobilden anlık fırsat ile satmıştı n11. Parlaklık problemi yok. Ben orta parlaklıkta kullanıyorum köyde vs güneşin altında problem yaşamadım. Şarjı iyi gidiyor. Yukarıda da söylenmiş bileklik özellikleri içeren bir akıllı saat. Uyku takibi ve nabız takibi var. Uyku sabah 9.42'de sonlanıyor. Uyumaya devam etseniz de takibi bırakıyor. İnternette bir iki kişi daha yazmış yazılımsal hata olabilir emin değilim. Bence 200 TL'ye kadar alınabilir. Bilekliklere kıyasla daha hoş bir görünümü var. Sorularınız olursa cevaplarım.
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Mesaj okunup arama yapılabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Mikrofon ve hoparlör bulunduran bir saat ya da bileklik var mı?
    Arama geldiğinde cevaplayıp konuşabilmek için. 50 - 300 TL arası :)
    1000 liranın üstüne çıkmak gerekiyor saaten arama ve konuşma özelliği için. galaxy watch falan gibi modellerde var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.