< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 27 Mayıs 2019; 20:8:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 27 Mayıs 2019; 20:8:57 > |
Evet 2005'den beri reklam üyeliğiyim. Yanlış anlamayın da paylaşım yapan insanları soğutmak dışında işe yarar bir şey yapmayı düşündünüz mü hiç?
|
Çok yardımsever bir üye olması sıcak fırsatlar bölümüne istediği konuyu açma yetkisi verir mi?
Şuradaki grafiğe bakılırsa; https://www.epey.com/laptop/hp-15-db0047nt-6rr24ea.html ürün zaten nisan sonunda 2030TL fiyattan piyasaya girmiş yani ürünün fiyatı zaten bu. Hatta bir ara 1890 liraya düşmüş. Bunun sıcak fırsat olduğunu düşünüyorsanız yorumum yok. Zaten bölümde gerçek sıcak fırsat bulmak çok zor oldu. Ben anlamadım ki niye herkes tepki veriyor benim atladığım nokta nerede varsa söyleyin özür dileyelim. |
evet istediği konuyu açma yetkisi var ,sizinde var benim de (kurallar dahilinde)
daha iyisi varsa onu sen göstereceksin ,burada işler bu şekilde oluyor şüpheniz varsa yönetime bildirip şikayet de edebilirsiniz tepkimiz şundan ; birisi uğraş verip bir şeyler bulup getiriyor ama birileri gelip baltalıyor ,işte o zaman uğraş veren arkadaş küsüyor ve hepimiz zarar görüyoruz üstelik bu kadar tepkiniz varsa yanlış kişiye gösterdiğiniz görülüyor ,bende çok gereksiz gördüğüm konulara denk geliyorum ama kurallar dahilinde açılmışsa bir şey diyemiyorum (gerçi benim için saçma olan ,belki başkası için önemlidir) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 27 Mayıs 2019; 20:2:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 27 Mayıs 2019; 20:22:33 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|