Arkadaşlar İnternet Cafe açıyorum ve 2048 k adls abonesiyim Modemim Zoom X5 ve ethernet kartı ile Bağlanıyorum... Download hızım bazen 220k oluyor bazende 50-60 larda geziyor bu neden olabilir acaba siteye göre hız farkediyor mu?
Birde CNET switch aldım ama uplink diye bir port yok bağlantımı nasıl paylaştırabilirim.
Hic kayip olmasa 250 k ile download yapman gerek.Network te %20 % 30 kayip olacagindan 220k cok iyi sonuc.Arti olarak adsl baglantisi zaman zaman dalgali sinus grafigi gibi. 1-Download yaptigin site ile ilgili olabilir 2-Network uzerinde sadece sen mi varsin ? Paylastikca hiz bolunur. 3-Download accelerator tarzi programlar daha hizli download sansi taniyabiliyorlar.
Buna dikkat et.Yer neresi Istanbul mu
Cnet switch'in herhangi bir portuna modemi düz (straight) diye geçen kablo ile bağlamalısın. Mesela 1 nolu porta bağlayabilirsin.
Ben de kullanıyorum. Çok memnunum.
Saygılar.
naaptın ya? 220 kb oy oy oy. biz burada hızımız 5 kb ye çıkarsa elimizi açıp telekoma dua ediyoruz. gerçi bizimki dial up ama olsun...
ehü aynen 5 k ile şimdi msn explorer indiriyorum 40.7 mb lık bi dosya şu an 23 mb indirdim ve 2.43 saat oldu flashgetle oyy oyy ki ne oyyy daha çoook tırmalarızz..
Ayrıca bazı siteler download sınırı koyuyorlar.
yurtdışı çıkışlarımız yeterli derecede iyi olmadığından yurtdışından çekeceğin dosyalar 50-60 k ile gelebilir.sana tavsiyem yurtiçinden çekmen yurtdışı düzelene kadar.
Bende kafe sahibiyim aynı bağlantıyı kullanıyorum. Downloadlarına Download accelirator gibi progla bak. Ben 180 ile 210 k arası görüyorum. Birde ben zoomx4 kullanıyorum. Eğer switchinde uplink yoksa bir cross kablo(iki bilgisayarı switchsiz birbirine bağlayan) ile bağlaman lazım. İyi günler...
Sizin kafe nerde geliyim oraya :)
haha bn 15k göreniyom....
yurtdısı cıkısları hala berbat ne zaman yenleri eklenicek annamadım sole soliim geceleri saatte 80 mb indirebiliorum tyurtdısından fakat oglen 30 mb lara kadar dusuo baglantım 256k adsl
"orhanbaba" sen milletle dalgamı geçiyon ya. yok 2014 k sıu varmışta bilmem neymişte. manyamıış bu herifler.
valla kıskandırıyor mılletı bunlar :)
bende de 256k var... miss gibiii... :) hem de ev... paylaşan eden yok... 24 saat kazaa dan gelsin divx ler... gecen gün kill bill izledim nası nası güzel... izleme de yanında yat... :)
nası yav şişen yeriniz var mı... valla ben de çok çektim ama artık kavuştuk adsle... darısı başınıza...
home_sweet_chaos kardeşim biz bu bağlantıyı biyerimizin keyfi için almadık biz bunun ticaretini yapıyoruz haa için rahatlayacaksa söyleyeyim bende bu bağlantıyı alana kadar Dial-up tan bağlanıyordum...( Ama genede Kablo-Net i olan arkadaşlarıma siz manyakmısınız dalga mı geçiyorsunuz demedim...) Sorunlarıma ciddi cevap veren herkese çok teşekkürler Arkadaşlar...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ZeQ</i> <br /> Eğer switchinde uplink yoksa bir cross kablo(iki bilgisayarı switchsiz birbirine bağlayan) ile bağlaman lazım. İyi günler... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> kardeş ben 1 nolu porta bağladım sorunsuz çalıştı. cross kablo alanda yapmadım
evet herhangi bir porta bağlanacak olursa sorunsuz çalışacaktır
bende yeni abone oldum tek yönlü uydu kullanıyorum 90 kb gördüm en fazla ortalama 30 80 arası :)
Arkadaş sinüs grafiği gibi dalgalanıyor demiş adsl hızı ... Halbuki hız sabit hiçbir zaman değişmez diye bas bas bağırıyordular hani adsl'in en önemli özelliğiydi bu ? Artık siz buna yetersiz yurtdışı çıkışı deyin, network sorunlu deyin ne derseniz deyin ama ortada bir gerçek var ki Adsl'de de farkımızı ortaya koyduğumuz bir gerçek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme