Şimdi Ara

2048 Oyun rekorları ve ipuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2048 Oyun rekorları ve ipuçları diye başlattım arkadaşlar rekor yapanlar ve nasıl oynandığı hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa iyi olur diye düşündüm

• Yapay Zekanın Yanıtı

2048 Oyunu Rekorları ve İpuçlarıyla Ustalaşın

2048, bağımlılık yapıcı ve zorlu bir bulmaca oyunudur. Oyunun amacı, sayıları birleştirerek 2048 karosuna ulaşmaktır. Bu hedef, beceri, strateji ve biraz şans gerektirir.

2048 Rekorları

En yüksek 2048 rekoru şu anda 16.384 kiremittir. Bu rekorun 2019 yılında Gabriele Cirulli tarafından kırıldığı ve Guinness Dünya Rekorları'na kaydedildiği bildirilmiştir.

2248 Rekoru

2248, 2048'in daha zor bir sürümüdür. Oyunun amacı, sayıları birleştirerek 2248 karosuna ulaşmaktır. En yüksek 2248 rekoru 256.000 kiremittir.

2048 Taktikleri

2048'de ustalaşmak için bazı taktikler şunlardır:

• Köşeleri kullanın: En yüksek sayıları köşelere yerleştirmek, bunların birleştirilmesini zorlaştırır.
    • Çiftler oluşturun: Aynı sayıları yan yana veya aşağı yukarı olacak şekilde kaydırın.
    • Büyük sayıları birleştirin: 1024 veya 2048 gibi büyük sayıları birleştirmek, oyunu kazanmanıza yardımcı olur.
    • Boş alanlar yaratın: Yeni kiremitlerin düşmesi için boş alanlar oluşturun.
    • Dikkatli planlayın: Bir sonraki hamlelerinizi planlayın ve sonucu düşünün.

2048 Hileleri

2048 için bazı hileler şunlardır:

• Geri al butonunu kullanın: Yanlış bir hamle yaparsanız, geri al butonunu kullanarak önceki hamleye dönebilirsiniz.
    • Tarayıcı uzantıları: Bazı tarayıcı uzantıları, oyunu kazanmanıza yardımcı olan ipuçları ve stratejiler sunar.

Önemli Not: 2048 hilelerini kullanmak, oyunun eğlencesini azaltabilir ve becerilerinizi geliştiğinizi göstermez. Gerçek ustalaşma, strateji ve uygulama ile gelir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aşağı çek sağa çek,aşağı çek sağa çek. Bu mantıkla baya yol gidersin. Klasik herkesçe yapılan yöntem bu zaten.
  • rekorun kaç söyliyebilirmisin
  • Tam 5000 yaptim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abo43 -- 23 Ağustos 2014; 22:40:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 35bindi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumsuz
  • Puanı baya bir süre sonra farketmiştim ama 16384 ye kadar artırdığım olmuştur. Iki tane 8192 yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 297.700
    16.000 lik kare

• Benden de bu kadar

• 455620
     2048 Oyun rekorları ve ipuçları 2048 Oyun rekorları ve ipuçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuşmayın bence 16.000 falan yaptım diye

2048 Oyun rekorları ve ipuçları 1️⃣0️⃣6️⃣2️⃣0️⃣9️⃣6️⃣

• Makam aracı M kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.