*ataköy 9. kısımda hakimler sitesinin ordaki 90derecelik viraja 190la girdiği ve sağ salim çıktığı rivayet edilir bu arabanın..
*gelmis gecmis en iyi ralli arabaslarindan biri. efsane olmayi haketmis peugeot urunu.
*haci bu alet gercek bir efsanedir. 1.6 turbo versiyonu ile paris dakar rallisinde kirilan rekorlar bunun kanitidir. 106 yanina bile yaklasamaz. kaydirmasini bilirsen milletin 80 ile döndüğü virajı rahat 120 ile dönersin ,çok dengelidir. abs yaygın diildi bu çıktığında, 1.9 olanıda modifiye için idealdir.
gerçektende tertemiz
serkan benimde ilk peugeotum 205 juniordu 1998-2001 yılları arasında kullanmıştım
BİZDEDE VAR 10 NUMARA BİR ARAÇ BEYAZ 1994 MODEL FECİ BİRŞEY
Herkeze Teşekkürler.. Bende İstanbul / Bahçelievler`deyim.. Beklerim..
maşallah çok güzel araç 306gti yetişemiyor arkasından
Hayatımda sürdüğüm ilk araba budur. Ne arabaydı zamanında bee
quote:
Orjinalden alıntı: therebeder
İnanması Zor Gelebilir.. 1992 1.6 GTI..!! Şimdi Bir Tane`de 1.9 GTI Aldım 94 Model Onun Motoruyla Ugrasiyorum.. Bitsin Hayırlısıyla Onunda Resimlerini Videolarini Paylasıcam.. ;)
İnanması Zor Gelebilir.. 1992 1.6 GTI..!! Şimdi Bir Tane`de 1.9 GTI Aldım 94 Model Onun Motoruyla Ugrasiyorum.. Bitsin Hayırlısıyla Onunda Resimlerini Videolarini Paylasıcam.. ;)
bizim 106 hikaye desene kendimi ezik hissettim biran
205 GTI lar gerçekten çok özel araçlar, modifiyem.com forumundaki 205 konusunu uzun zamandır takip ediyorum 205 gti ciları burada görmek güzel,
madem konu açıldı soriyim tarabya-üstü civarlarında siyah 205 i olan zatı tanıyan varmı aranızda
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: eSqUaLl
quote:
bizim 106 hikaye desene kendimi ezik hissettim biran
Estafurullah 106 GTI`da Çok Tehlikeli Bir Makınadır.. Ufak Tefek Olaylarla Sakat Bir Emanet Olur.. ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
205 GTI lar gerçekten çok özel araçlar, modifiyem.com forumundaki 205 konusunu uzun zamandır takip ediyorum 205 gti ciları burada görmek güzel,
madem konu açıldı soriyim tarabya-üstü civarlarında siyah 205 i olan zatı tanıyan varmı aranızda
Plaka Söylersen Daha Saglıklı Bir Yorum Getirebilirim... ;)
Hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme