Şimdi Ara

206 hdi aldım arkadaşlar! ve kaza resimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş hayırlı olsunda bu topicte bi amaç göremiyorum???hayır izlenimini,artı/eksileri yazsan soru sorsan anlarımda almışsın hayırlı olsun...eeee??? sanki hapisaneye gelmiş gibide allah kurtarsın saol cümlemizi tarzı konuşmalar... yanlış anlama allah kazasız belasız günler göstersinde izlenimlerini resimlerini özelliklerini falan yaz bari
  • Hayırlı olsun kazasız belesız sürmek nasip etsin ALLAH.
    BU ARABA FİRMALARIDA İŞİN İYİCE CIRKINI ÇIKARTTI OPSİYON KONUSUNDA.YOK ORASI OPSİYONEL YOK BURASI OPSİYONEL NE BU KARDESİM YAHHU.TAMAM MOTORU FİLAN ANLADIKTA ARKA KOLTUK BASLIGIDA OPSİYONEL OLUR MU!
  • Hayırlı olsun arkadaş.. Kaç para o araba?
  • Allah saklasın her türlü beladan...
    Güle güle kullan.
  • resimlerini bekliyoruz aracının birde hiç hesap yaptınmı kaç km gidiyor bir depoo ile şehir içi şehir dışı vs..
    +
    modifiye yapmayı düşünüyormusun
  • HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ KULLAN
    resimlerinide eklersen memnun olurum
  • arkadaşlar bugün büyük bi kazayı az bir hasar ve ben ufak tefek sıyrıklarla atlattım.seyir halindeyken lastik patladı ve araç sağa sola savruldu daha sonra çöp bidonuna sürttü bu sürede ben aracın hakimiyetini ancak ele geçirdim .allah daha büyük kazaları göstermesin inşallah...

• arkadaşlar gönül isterdiki tertemiz resimlerini yollayıım size ve bir depoda ne kadar yakıyor falan ölçseydim ama daha hevesimi almadan servise gitti

• Çok çok geçmiş olsun Allah daha büyük kaza bela vermesin.Olur böyle ufak tefek seyler.Peki şunu dedin mi ABS olsa kurtarabilirdim diye.yani araba alacak arkadaslara ABS(ya da güvenlik paketi v.s.) tavsiyen olurmu?
    TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEK MALA GELSİN
  • sağol arkadaşm allah razı olsun bilmiyorum ki kaza anını 5 saniyede oldu bitti ama şunu söyleyim aracın kontrolü kesinlikle bende değildi araç kendi başına yol aldı ben darbeden sonra kontrol edebildim.fakat çok üzgünüm .ama şükürler olsun gene bana bişey olmadı...
  • Allah beterinden saklasın. Önemli bir hasarın da yok zaten.
    Belki ufak bir çizik bile insanı üzüyor ama
    Önemli olan sağ olmak.
  • arkadaşım haklısın ama genede insan üzülüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenicee

Çok çok geçmiş olsun Allah daha büyük kaza bela vermesin.Olur böyle ufak tefek seyler.Peki şunu dedin mi ABS olsa kurtarabilirdim diye.yani araba alacak arkadaslara ABS(ya da güvenlik paketi v.s.) tavsiyen olurmu?
    TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEK MALA GELSİN

Adamın lastiği patlamış ABS olsa kaç yazar AllahAllah

Ne alakasıvar...

• quote:

Orjinalden alıntı: seyitdevam

arkadaşım haklısın ama genede insan üzülüyor

Evet, çok genç yaşlarda bir yerinde bir sivilce çıksa canını sıkar sabaha kadar uyutmaz.

Lakin belli bir kemale erince insan,

Bir de devası varsa derdinin inşallah,

Her sorun vız geliiiiir, tırıs gider seyyidim.

• quote:

Orjinalden alıntı: was

quote:

arkadaşım haklısın ama genede insan üzülüyor

Evet, çok genç yaşlarda bir yerinde bir sivilce çıksa canını sıkar sabaha kadar uyutmaz.

Lakin belli bir kemale erince insan,

Bir de devası varsa derdinin inşallah,

Her sorun vız geliiiiir, tırıs gider seyyidim.

hocam duygulandım gece gece
  • quote:

Duygulanmak ne güzel; granit kalpli taş adamların olduğu bir dünyada...
    Daha geçe hafta plakalarım çalındı,
    Katlı otoparkta her hafta bir kapı izi yanlarda!
    Üstelik her gece komşuların da saksıları düşüyor caaaaanım arabamın üstüne!
    Boşveriyorum,
    Neden?
    Yaptıracak bir kaç kuruş param var ya! Şükür........ya o da olmasaydı, o zaman esas üzülünürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: was

quote:

Duygulanmak ne güzel; granit kalpli taş adamların olduğu bir dünyada...
    Daha geçe hafta plakalarım çalındı,
    Katlı otoparkta her hafta bir kapı izi yanlarda!
    Üstelik her gece komşuların da saksıları düşüyor caaaaanım arabamın üstüne!
    Boşveriyorum,
    Neden?
    Yaptıracak bir kaç kuruş param var ya! Şükür........ya o da olmasaydı, o zaman esas üzülünürdü.

abi sağolasın ya moralim yerine geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa atcı -- 7 Aralık 2005, 0:58:00 >

• Büyük gecmiş olsun arkadasım.

Bu arada lastik patlayınca birden inermi yaw. Benim 2 yıl önce lastigim patlamıştı 3 günde inmişti. Dublex özelliğimi ne varmış lastigin.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaslar açıklama yaparsa sevinirim. Birde düz yolda giderken arkadaşın basına gelen olay gibi lastik birden patlayıp aniden inermi?
  • was hocam inan bu olana üzülmüyorumda arabayı yıkamadan getiriyordum yolda 3 5 arkadaşıma rastladım araba hakkında bi kaç yorum yaptılar yıkanınca manyak olmuş falan 100 metre sonra lastiğim gümledi benim canımı sıkan bu insan bi maşallah der!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.