Şimdi Ara

206 hdi aldım arkadaşlar! ve kaza resimleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Duplexlastiklerde şamrel yoktur kompleyekpare parça üretilip takılır, busebeple yoldagiderken patladığı zaman lastik sürekli dönme halinde olduğundan yolla temas ettiği için hava çabuk inmez ve ayrıca küçük delikleri kendi kendine kapatabilme özelliğine sahiptir...

Duplex degil, tubeless veya dubles(yanlis ogrenilmis ama genel tabir bu) olacakti.

Doğrusu "tubeless" dır gerçektende. "borusuz" , "tüpsüz" manasında ama yıllardır okadar duydukki "dublex" die , artık Türkiye'deki kullanımı "dublex" oldu.

Buna benzer bir durumda bayanların lugatında vardır. Kolsuz buluzlara "straplez" derler. Doğrusu "strapless" dır. "kayışsız" manasınada.

• quote:

Orjinalden alıntı: seyitdevam

arkadaşlar bugün büyük bi kazayı az bir hasar ve ben ufak tefek sıyrıklarla atlattım.seyir halindeyken lastik patladı ve araç sağa sola savruldu daha sonra çöp bidonuna sürttü bu sürede ben aracın hakimiyetini ancak ele geçirdim .allah daha büyük kazaları göstermesin inşallah...

abi arabada bişi yok iyi atlatmışsın geçmiş olsun nazar deydirdik valla :S

• arkadaşlar bugün arabayı gördüm gayet güzel olmuş ama yarın alcakmışım çamurluğun dawlumbazını mı ne takacaklarmış!!şükürler olsun bunada
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyitdevam

quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Büyük gecmiş olsun arkadasım.

Bu arada lastik patlayınca birden inermi yaw. Benim 2 yıl önce lastigim patlamıştı 3 günde inmişti. Dublex özelliğimi ne varmış lastigin.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaslar açıklama yaparsa sevinirim. Birde düz yolda giderken arkadaşın basına gelen olay gibi lastik birden patlayıp aniden inermi?

arkadaşım arabanın yanağının hemen sırtında yaklaşık yeni madeni 1 lira kadar 2 tane delik war!

Delikler janta yakın yerde mi? lastik ebadın nedir? bu soruları cevplasana çünkü düşündüğüm şeyse bu yapacağın son kaza olmayabilir, dikkat etmek lazım!

• çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme sana bişey olmamışya bunun için şükret
  • hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin geçmiş olsun.
  • o zaman bu forumda bi nazar var.millet arabayı alınca buraya yazmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: greenicee

Çok çok geçmiş olsun Allah daha büyük kaza bela vermesin.Olur böyle ufak tefek seyler.Peki şunu dedin mi ABS olsa kurtarabilirdim diye.yani araba alacak arkadaslara ABS(ya da güvenlik paketi v.s.) tavsiyen olurmu?
    TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEK MALA GELSİN

Adamın lastiği patlamış ABS olsa kaç yazar AllahAllah

Ne alakasıvar...

Anti Bloke.....

ne alakası war deme frenlerken tekerin sabit kalmasını engeller anticim bu ozellik boylece fren yaparken arabaya yon verebilirsin

• geçmiş olsun hoca napacan oluyo böle şeyler trafikte sıkma canını tahtaya vur!!!
  • geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun...
  • Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.